Clasa a 4 a 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
habar nu am nimic de olimpiade, ei participa la concursurile astea scolare, de ex acum se pregatesc de zor pt euclid
gabib spune:
La noi azi a fost faza pe scoala la limba romana, iar cea la matematica va fi in 25.01. Copiii au fost anuntati ca etapa pe sector va fi in martie, iar cea pe municipiu in mai.
Anuska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabib La noi azi a fost faza pe scoala la limba romana, iar cea la matematica va fi in 25.01. Copiii au fost anuntati ca etapa pe sector va fi in martie, iar cea pe municipiu in mai. |
Si Ana a dat azi faza pe scoala la romana!
Asteptam pe cea de matematica pe care am inteles si eu ca va fi saptamana viitoare.
Anuska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp Anuska, poi o sa fim colege de suferinta din toamna si ilinca merge la scoala tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
Atunci inteleg ca o sa ne intalnim si la subiectul cu picii de clasa I!
Anuska spune:
Ce stiti de testul de engleza pe care il vor da copiii referitor daca vor face engleza intensiv din clasa a V-a?
Ne-a dat dna sa facem o cerere in care sa fim de acord sa dea copilul acest test, iar in functie de rezultate va face in plus sau nu o ora de engleza incepand cu clasa a V-a....
Voi ati facut asemenea cerere?
MIRCLAU spune:
buna ziua fetelor
va rog are cineva copilul la scoala"ion barbu"?daca se poate sa ne recomandati si noua o invatatoare buna si calma?noi incepem la toamna
va multumesc din suflet
Fania spune:
E cam liniste, sunteti prinsi cu teme si concursuri ?
Va trimit link-ul care pe mine m-a uns pe suflet, e foarte adevarat insa din nefericire mergem inainte.
http://mate.info.ro/News.aspx?ID=219
[poze]
Anuska spune:
Ai dreptate Fania!
Interesant articol, adevarat ..... si cam atat!
Era o chestie cu "cainii latra, caravana trece , noi ramanem tot ca prostii.... " (nu mai stiu exact!) Cred ca e nimerit si in privinta acestor concursuri cu bani!