Clasa a 4 a 2010-2011
Noi nu ne intilnim virtual ?
Succes tuturor copiilor la scoala!
Raspunsuri
LORE33 spune:
A trecut si prima zi de scoala.Noutatea este ca vom avea 3 zile pe saptamina cate 5 ore.Sper sa ne descurcam.
simonaflo spune:
Noi vom avea 4 zile pana la ora 13 pentru ca avem si optional germana.
Succes ,Simona si Oana
helen75 spune:
Si noi vom avea 3 zile pe saptamana pana la 13. si un obiect, care nici eu, n-am inteles ce inseamna : "Consiliere ".
Succes tuturor !
filofteia spune:
Buna!
Noi nu stim inca daca vom avea 2 sau 3 zile pe saptamana 5 ore.
Parca fiimiu este mai organizat... am inceput deja cu teme... dar si iese afara la greu... trebuie sa-l alerg ca sa mai facem ceva in plus. Tema de vacanta n-a facut-o, iar doamna le-a dat termen pana luni s-o faca... il las singur sa vad daca are de gand s-o faca sau nu.
Invatatoarea ne-a amenintat ca este cel mai greu an ... nu stiu care o fi fost usor si asteptam sedinta.
Mittzzi spune:
Buna!
Si noi suntem cls a IVa si tot 3 zile pe saptamana cu 5 ore. Ne-am mutat la alta scoala asadar colegi noi si invatatoare noua , sa vdem ...
Din a doua zi de scoala a venit cu teme la romana si mate si nu sunt deloc putine.
Eu am preferat intotdeauna invatatoarele tinere , cu metode mai noi de predare insa acum avem o invatatoare asa intre doua varste si parca deja se vede diferenta, nu are rabdare suficienta sa le explice macar marii majoritati daca nu si ultimului elev din clasa.
Baiatul meu a invatat foarte bine pana acum si inteleg ca doamna cea noua doreste sa se convinga de acest lucru asa ca el sta mai tot timpul la tabla rezolvand probleme sau facand compuneri. Eh, asta este ... dar pustiul este cam speriat intrebandu-se daca asa va fi tot timpul.
In rest, din prima zi i-a amenintat cu teste
julyjuly spune:
Buna fetelor,
Sunt mamica unui baietel care va mege la scoala in clasa 1 anul viitor. As dori sa-mi dati si mie relatii despre invatatoarele copiilor vostri (eventual doar pe pm), daca e vorba de scoli din Drumul Taberei/Bucuresti si daca sunteti multumite de activitatea invatatoarei respective.
Va multumesc anticipat pentru stirile din interior!
Multa bafta in noul an scolar copiilor si mult curaj si voua!
july
july mami de Alex (12.11.2004) 29 sapt. + Tudor Constantin
julyjuly spune:
Buna dimineata,
La una din scolile 197, 164, 191 sau 193. Sau alta scoala pe traseul Bdului Drumul Taberei sau Timisoara sau Ghencea...
Multumesc mult,
july
LORE33 spune:
La scoala 197 sunt dna Carbunaru care are clasa e germana si dna Branzaru care are clasa de engleza.Daca mergi acum sa inscrii copilul ai sanse la una din cele 2 dne.Succes.Daca mai ai intrebari iti pot raspunde.
julyjuly spune:
Mersi frumos, Loredana, pentru vestile astea !
Chiar imi sunt de folos.
Alex nu a facut deloc germana in gradinita, crezi ca as putea sa-l inscriu la clasa de germana in conditiile astea? Cum ar trebui sa le abordez pe cele doua doamne, doar cu o discutie? Sau sa fiu mai "pregatita"...eventual discutam pe pm de chestiunile astea, daca vrei.
La inscrierea in clasa 1 e necesar sa predam invatatoarei dosarele cu activitatile/proiectele realizate de copii? Eu am un dosarel pentru grupa mica, unul pentru grupa mijlocie. E util sa merg cu dosarelele la invatatoare sa vada cam ce a lucrat pana acum Alex?
La scoala nr. 197 am citit pe forum ca nu exista "after school". As putea sa-l dau pe Alex la after-school-ul altei scoli de stat din cartier sau trebuie sa apelez la after school privat?
Scuza-ma daca insist, dar nu am cunostinte cu copii de clasa 1-4 pe care sa-i pisez cu intrebari...
O zi frumoasa iti doresc!