Clasa a 4 a 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 7
carmenp spune:
asta cu renuntatul la activitatile extrascolare imi lasa un gust amar, imi pare rau ac trebuie sa renunte la ele in favoarea temelor si iar a temelor, ufff.
filofteia, e greu si la noi, in cursul saptaminii teme si lucreaza suplimentar la mate si romana ca i se da destul... in we de regula face celelalte decit mate si romana. in we trecut am schimbat foaia, a lucrat la stiinte, geografie si enlgleza care le are in zilele de luni, amrti si miercuri (ca sa-i fie mai libere serile, plus ca martea merge la inot si vine tirziu) si miercuri seara si joi seara face la civica si istorie (vad ca invatatorae ii da compuneri si la civica, mor de drag cind vad). il pun sa le citeasca, vad ca la retine usor. e greu, cartea de munca ii lipseste la ce program are
altceva vreau sa va intreb, am nevoie de idei de la voi in ceea ce priveste cadoruile de craciun, nu stiu ce sa-i iau, va rog
filofteia spune:
La noi isi cauta singur pe net cadourile. Ne-a stabilit si bugetul problema este ca nu se prea potriveste bugetul nostru cu al lui. Isi doreste un ceas care functioneaza cu apa, un cd player portabil (ca cele doua vechi s-au stricat) si un incarcator pentru telefon solar. Eu m-am gandit de Mos Nicolae sa-i iau un ghiozdan nou si ceva din astea alese de el... doar ca trebuie sa ma documentez inainte sa le comand ca sa ajunga in timp util.
theseea spune:
buna fetelor,
am un of ca orice mamica. in 2011 mergem la scoala. din motive de trasee parinti si gradinita frate mai mic am decis sa il inscriem la scoala 114 din buc. pana aici toate bune insa nu stiu la cine. David al meu e timid si in plus e si stangaci. ce sfat imi dati.
p.s. noi stam zona razoare iar David acum este la gradi 168 (aceeasi zona cu scoala) Tudor fratele mai mic va fi preluat de educatoare lui David ca generatie noua de pici. Am ajuns aici cu gradi ca in alte pari mai aproape de casa nu am gasit locuri iar aici e langa jobul lui tati, adica are cine sa fuga la pranz sa ia copilu de la scoala.
Fania spune:
Si noi tot in we lucram mai mult, facem tot ce putem face la istorie si geo, de regula materiile care sunt 1 ora/saptamana pentru a se putea elibera putin in timpul saptamanii cand mai are si optionale. Si noi abia asteptam vacanta, abia aseptam ziua de 1Dec. cand e liber . Ma gandesc ce ne asteapta anul viitor daca acum suntem aglomerati. Ei, dar sa privim cu optimism.
Nici noi nu prea stim ce sa programam pentru Mos. E si mai greu pentru ca primul e sf. Andrei si e ziua de nume, apoi sf. Nicolae unde ne limitam la dulciuri si poate dar, poate ceva util de imbracat si urmeaza Mosul, deci o perioada de cutremur pentru bugetul familiei.
[poze]
LORE33 spune:
Am si eu o intrebare: baiatul meu a castigat locul 3 la concursul de matematica Luminamath (cu premiul in valoare de 400 lei asa scrie pe sit-ul oficial), dar nu a intrat si in posesia premiului.Cu cine ar trebui sa vorbesc?Mihai a fost anuntat la scoala de castigarea premiului de dna invatatoare.
filofteia spune:
Lore felicitari baiatului.
Premiile vin de obicei la scoala, unde exista un profesor organizator, sau se organizeaza pe judet o festivitate de premiere. Cea mai in masura sa te lamureasca este invatatoarea.
LORE33 spune:
Imi pare rau sa spun dar doamna noastra habar nu are cand se da premiul, ea doar l-a anuntat pe Mihai ca a luat locul 3 cu premiu.Atit si nimic mai mult.
filofteia spune:
Daca citesti atent aici
http://www.luminamath.ro/pagini/premii
vei constata ca premii in bani se dau numai la primii 20 de copii clasati. In cazul de fata s-au dat numai celor cu 100 de puncte.
Uite aici:
http://www.luminamath.ro/printouts/public_results/4
carmenp spune:
intii de toate, la multi ani, sa avem un an excelent cu rezultate pe masura
vroiam sa vad ce mai faceti, cum va descurcati. noi la fel de aglomerati, ionut se pergateste de concursurile de la inceputul lui martie poate reuseste sa intre atunci si sa nu mai asteptam testarea din vara. am lasat`o mai moale cu restul materiilor, nu ca nu ar avea dar am decis ca nu i`ar mai ajunge timpu` pt pregatire. la mate treaba merge, sa zic, doar ca are prostul obicei sa sara peste etape si pune rezultatul direct. alt prost obicei e ca nu se verifica si greseste la calcule si toate astea imi dau fori reci pe spate...
la capitolul extra-activitati nu ajunge decit la inot de doua ori pe saptamina daca nu intervine altceva. si mai face pregatire la engleza, e printre putinele chestii acre le face cu placere. mai nou am observat ca`i place si istoria
loredana, felicitari, la noi ieri au fost decernarea premiilor de la lumina math
Anuska spune:
Mai ma stiti? N-am mai intrat de mult din lipsa de timp, net si alte motive....
Noi am avut o clipa de ratacire la greu cu care abia-abia am rezolvat-o, dar acum e super bine; maine merge chiar la olimpiada de romana! Are deja emotii. I-am spus ca e bine sa-si doreasca punctaj mare, dar ca n-o sa fie nicio problema indiferent cat va lua.
Apoi urmeaza cea de matematica!
Ana a cam lamurit faptul ca-i place mai mult matematica.
A mers la Winners si o sa mai mearga si la "Micul matematician".
In septembrie o iau din nou de codita: cea mica intra in clasa I!
O sa fie vai s-amar de mine, dar asta e.... trecem noi si peste asta.