Clasa a 4 a 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

in timpul saptaminii nu are timp de calculator, doar in we dar nici atunci mai mult de 2 ore sa zic. felicitari fania si loredana, noi la romana am luat 90 puncte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Dupa cum era de asteptat Mihai refuza sa mai stea la cursul de informatica , de teama .Pacat ca profesoara era excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!A inceput iar scoala,ce repede a trecut vacanta.Au inceput iar cu teste,la voi cum e?
Filofteia,ce mai faceti?
As dori sa te intreb cum ti-ai dat seama ca Adi are o problema cu cititul;s-ar putea sa aiba si fiul meu dar nu stiu daca e sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor si felicitari pentru rezultatele foarte bune de la concursuri.

Lore, cu intarziere "La multi ani" pentru Mihai.

Citat:
As dori sa te intreb cum ti-ai dat seama ca Adi are o problema cu cititul;s-ar putea sa aiba si fiul meu dar nu stiu daca e sau nu.

Nu a fost greu sa-mi dau seama, pentru ca semnele sunt clare:
- incurca b,p,d
- inlocuieste cuvintele cu altele cu acelasi inteles... adica citeste cursiv si in loc de ascensor, citeste lift.
- singur a spus ca "i se amesteca literele", adica pune cuvantul in alta ordine , daca ii citesc eu prima silaba este OK... asta se intampla la cuvintele noi, mai lungi
- frecvent citeste cuvintele mici invers... la in loc de al, era in loc de are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Multumim, Filofteea!

Mergi la inceput

Buna,multumesc Filofteia,cam face greseli de genul asta,am fost la psiholog si ne-a spus ca are nevoie de logoped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Multumim pentru felicitari dar la noi e multa munca la mate care nu-l prea atrage din pacate, noi suntem mai inclinati catre limbi straine decat catre stiinte exacte, in schimb explicatia ca trebuie musai mate la calculator a dat ceva roade.
Pe 20 am inteles ca avem Arhimede care mie una mi se pare cel mai cumplit concurs de mate si nici nu ma astept la un punctaj bunicel .
Astazi am dat evaluarea la engleza. A mai dat cineva??
Spuneti-mi si mie ce mai citesc copiii vostri pentru ca al meu ar citi orice SF de preferinta de la Corint Junior, numai cartile pentru scoala nu. Acum citeste "Fabrica de talente" desi avem de citit "Recreatia Mare" a lui Santimbreanu.

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fania, noi. dupa trei sferturi de ora erau clasele goale, "super usor", asa de usor c`a luat 90 de puncte desi se astepta sa ia peste 95;))

Mergi la inceput

Buna;noi am luat 87 la evaluare,la engleza.A mea citeste orice ,acum :Ciresarii,e putin timpul ce-i ramane dupa extrascolare.In rest tot dam pe teste,lucrari,eu astept vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor si felicitari pentru engleza.
Noi pana acum n-am participat la nici un concurs... ma gandesc in iarna sa mearga si el la evaluare, dar cred ca trebuie sa-l inscriu direct, ca invatatoarea nu vrea sa-i trimita la concursuri. Deci depinde de cat timp disponibil voi avea atunci.

S-au aglomerat rau temele, nu mai are timp de nimic... pana si temele de la firma de engleza i-am spus sa nu le mai faca .
A renuntat la electronica si canto, pentru ca ii ocupau singura zi libera de dupa ore si prefera sa stea afara.
Voi cum va descurcati, ca noi facem teme si sambata si duminica si tot nu are timp... chiar ma sesizam singura ca nu l-am mai auzit cantand prin casa de vreo doua saptamani, el care era ca un greiere... dar daca termina temele abia la 8-9 .

Mergi la inceput