Clasa a 4 a 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 4
Albinutzza spune:
Stiu ca nu sunt prima care intreaba, dar as dori sa stiu daca e cineva cl.IV la sc.49 (vatra luminoasa) am vrea o recomandare pt invatatoare. Mlt
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Intamplari din stuphttp://albinutzza.blogspot.com/
vrabiuta spune:
lore33 - am incercat sa iti trimit un mesaj pe mailul de la profil, dar mi-a dat eroare. si nici PM nu iti pot da.
filofteia spune:
Aha ai aparut Anamaria!
Lore33... tu vorbesti doar cu mamele de viitori bobocei? Noua nu ne spui ce mai faceti, cum este cu scoala???
Noua a IV-a ni se pare la fel... poate si pentru ca n-am dat test de evaluare decat la mate, unde este tare. Eu astept cu nerabdare celelalte teste ... acolo sa te tii.
Si-a gasit un prieten care merge cu el la electronica si canto .
Ne chinuim rau cu definitiile...
Tot rau ne chinuim si cu ortogramele... nu-i "vin" de la sine si desi le-a inteles pe toate, nu reuseste sa gandeasca instantaneu cum ar trebui scris...
La engleza incepe sa-si faca singur temele chiar si pentru la firma, ceea ce este un mare pas inainte.
Si a fost de serviciu pe scoala. Desi si-a luat toate cartile si caietele, n-a scris decat tema de la matematica. I-am spus sa-l vad cum se descurca la romana si engleza. La engleza mai ales au inceput sa faca destul de mult in clasa, cuvinte noi, exercitii si o ora pierduta inseamna destul de mult. Chiar sunt curioasa.
A... si pentru ziua cu serviciul pe scoala si-a facut temele numai la matematica ... nu-l pun nici eu sa le faca pe celelalte sa vedem ce spune si invatatoarea.
Va doresc weekend placut!
mirelacarmen spune:
Buna,ce mai faceti,cum vi se pare cls a 4-a?
Am fost si noi la evaluare la mate,voua cum vi s-a parut?
Urmeaza romana si engleza.Filofteia, stai linistita ca se va obisnui cu ortogramele cu timpul!La noi a fost problema scrisul cu un i sau doi de i.Acum nu mai e!Succes !
filofteia spune:
Buna fetelor!
Mirelacarmen felicitari pentru participarea la concurs. Si succes la urmatoarele!!
Eu am hotarat sa nu participe, mai ales ca nu a participat nimeni din clasa si se pare ca nici din scoala. Ramanem cu cangurul si olimpiadele de la stat.
Citat: |
Filofteia, stai linistita ca se va obisnui cu ortogramele cu timpul!La noi a fost problema scrisul cu un i sau doi de i.Acum nu mai e!Succes ! |
Ai dreptate, dar nu mai am eu rabdare... avanseaza foarte greu...
carmenp spune:
m-a sunat ionut, a luat 95 puncte la testare la matematica. mie clasa a 4-a mi se pare f grea, multa munca...
LORE33 spune:
"Lore33... tu vorbesti doar cu mamele de viitori bobocei? Noua nu ne spui ce mai faceti, cum este cu scoala???"
Atunci va spun ca si Mihai al meu a luat 95 de punce la matematica!Este cam nazdravan anul acesta ....dar pasionat mai nou de origami.Unde gasesc hartie colorata speciala pentru origami?Deja a consumat un top de hartie alba....!
LORE33 spune:
Am uitat ....mai are o pasiune ...street dance.Ne-a zapacit deja pe amndoi cu topaiala lui.Am cedat nervoa si l-am inscris la un club de dans in Vitan la One beat,asa ca timpul este scurt si ocupat intre enleza, franceza si dans bineinteles .