Clasa a 4 a 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Scoala nu are after school.In momentul de fata poti merge sa depui o cerere la secretariat si scrii acolo la ce invatatoare vrei.Mai tirziu nu prea mai ai de ales pentru ca sunt solicitate ambele, dar merita nu este degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORE33

Scoala nu are after school.In momentul de fata poti merge sa depui o cerere la secretariat si scrii acolo la ce invatatoare vrei.Mai tirziu nu prea mai ai de ales pentru ca sunt solicitate ambele, dar merita nu este degeaba.

LOREDANA si MIHAI

"Infrint nu esti atunci cind singerezi,nici ochii cind in lacrimi ti-s.Adevaratele infringeri sunt renuntarile la vis."

Ok, multumesc mult pentru sfaturi!
July

july mami de Alex (12.11.2004) 29 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_elena spune:

Buna mamici!
Am o mare rugaminte la mamicile din sector 3 , zona potcoavei , piata minic, La anul intram si noi in clasa 1. Daca ne puteti ajuta cu numele vreunei invatatoare de la 199 (zona Potcoavei)sau de la 21 (piata Minis). Va rog mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Bine v-am gasit in noul an scolar!Avem si noi doar 2 zile pana la 13.Ne-a spus si noua dna ca anul asta e mai greu.Au inceput cu teme,teste,maine merg sus pe deal,sa vada linia orizontului si sa invete punctele cardinale.
Avem multe extrascolare sa vedem cate putm face pana la sfarsitul anului.Succes in noul an scolar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cu scuzele de riguare ca intru peste topicul vostru, intreb si eu daca aveti copiii la una din scolile: 59 (Dimitre Sturza), 279 (Sf Arh Gabriel si Mihai) sau 121. Imi puteti recomanda o invatatoare buna pt cl I din 2011? M-ar interesa si info despre after-school de stat daca exista la acest scoli.
Va multumesc anticipat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Buna!Am inceput noul an scolar in forta.Au dat deja teste :la romana,matematica,geografie.Deja au inceput inscrierile pt concursuri;cred ca ne limitam la evaluarile nationale
La voi ce mai e nou?Filofteia,ce mai face Adi?
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna mamici de clasa a IV-a!
Eu sunt foarte ocupata, asa ca nu prea mai am timp de forum.
Sincer noi nu prea stim ce sa invatam la geografie si istorie... manualele sunt cam aiurea.
Au dat niste teste initiale la mate si romana... banuiesc eu ca saptamana viitoare vor incepe cele de clasa a IV-a. Am hotarat sa nu ma stresez prea tare.... nu ca inainte m-as fi stresat. Fiimiu este numai cu gandul la iesit afara.
Incepem engleza la firma, ca in fiecare an, la Palat electronica si canto... am ramas cu aceleasi iubiri. Toata ziua ar mesterii la un circuit... poate si de asta m-am relaxat ca inginer iese el si de la un liceu mai slab.
Dintre concursuri... vom merge la cangurul si probabil la una din etapele de la evaluare la matematica (nu m-am hotarat daca la cea de acum de pe 16 oct sau la urmatoarea) si bineinteles la olimpiade...

Mergi la inceput

Buna!Am vazut ca mai e un subiect deschis la cls a 4-a dar raspund aici ,vad ca aici suntem mai multi;la istorie,la noi,se face o schita a lectiei cu 4-5 idei.Ora trecuta le-a dat un test scurt sa vada care au invatat si care nu.
In rest concursurile obisnuite:Eurojunior,Micul matematician.Eu vreau sa mearga la evaluari;sunt si subiecte mai grele dar respecta programa.
Saptamana aceasta a fost Toamna Oradeana cu cros,concursuri,spectacole,teatru etc dar organizarea a lasat de dorit.Au organizat si un targ cu vanzare de jucarii si carti,in scopuri umanitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna!
Multumesc mirelacarmen pentru raspuns... din pacate la noi nu este nimic scris in caiet ... abia astept primele lucrari ca sa-mi dau seama de cerinte, mai ales ca invatatoarea noastra are cerinte foarte mari la toate materiile.
Imi este din ce in ce mai clar ca are o dificultate citit/scris, dar care din fericire se recupereaza destul de bine... inca mai lipsesc litere, sau scrie m in loc de n, ortogramele desi le stie si intelege nu le sesizeaza la o dictare decat pe s-a si s-au, deci incet, incet inaintam. Citeste din ce in ce mai bine si a inceput sa-i placa sa lucreze la matematica, si-a cumparat chiar o culegere de matematica de a V-a ...
Aveti idee care este programa de olimpiada pentru cls a IV-a la matematica???
Anul asta se pare ca vom merge doar la olimpiada si la cangur...
Facem engleza (2 x pe saptamana), electronica si canto ca activitati suplimentare... Deja nu mai carteste la engleza, incepe si aici sa se descurce din ce in ce mai bine, la canto va face si chitara, sa vedem daca-i place ...
Anamaria, eu inteleg ca-i greu cu doi scolarei, dar chiar asa sa nu mai dai pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

filofteia, felicitari tp activitatile extrascolare! din pacate ionut nu mai are timp de nimic,am renuntat la baschet pe care-l facea din clasa 1, in schimb merge la inot de 2 ori pe saptamina. mai face engleza de 2 ori pe saptamina, este singura materie la care lucreaza din placere. la istorie, geografie si celelalte citeste din carte, de regula lectiile astea si le face simbata. vad ca `i place si istoria, nu stiu cit l-o tine...
edit, despre concursuri, s-a inscris la evaluarile nationale la romana, matematica si engleza. de regula ii plac concursurile astea si nu prea le sare

Mergi la inceput