maria_rubi, o mamica DC, are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 18
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_rubi Revin cu vesti: Am facut RMN, CT si controlul de 3 luni la Szeged. Dr. a spus ca arat bine si ca ne vom revedea in martie anul viitor. Nu am voie sa fac efort, sa ridic nimic, nu trebuie sa misc capul repede, in schimb trebuie sa fac bicicleta si zilnic miscarile de recuperare. La CT si RMN nu s-au mai evidentiat formatiuni ale ciupercii in torace. Nu mi s-a putut spune precis daca implantul s-a sudat, cert este ca mi se va trimite cazul in SUA, se pare sa sunt printre raritati. Acum citeam si eu ceva articole ce mi le-a trimis un doctor pneumolog din Timisoara, sunt destul de recente, dar cazuri ca ale mele sunt foarte foarte rare. Tratamentul va trebui sa-l fac 12 luni, tot la 2 saptamani analize pentru monitorizarea functiilor renala si hepatica, kinetoterapie, plus medicamente hepatoprotectoare, ceaiuri, alimentatie sanatoasa....stiti voi. Am avut o surpriza placuta si emotionanta de la Mos Nicolae (adica de la parintii din grupa Marei de la gradinita) care au pus mana de la mana si au strans 1800 ron,o suma impresionanta!! Am ramas fara cuvinte. Va imbratisez si va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun! Cu drag, a voastra maria_rubi Mama Marei si a Dorei Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
mychydutza spune:
ma bucur pentru vestile bune~!!!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
simplicity spune:
Buna,
Am pus in contul de BRD 168 RON,imi pare rau ca nu am putut mai mult.Te rog daca poti sa confirmi intrarea lor,sa nu ii fi pus aiurea.Multumesc
Multa sanatate
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Memoria este jurnalul pe care noi toti il ducem peste tot cu noi"
maria_rubi spune:
Scuze ca raspund cu intarziere! Multumesc pentru donatie! Voi verifica saptamana aceasta contul si te voi anunta.
Pana atunci, iti doresc Sarbatori Fericite!
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
Leditia spune:
Craciun fericit Maria!
Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mikaeela spune:
- Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere ,speranta si iubire.Sa aveti parte numai de impliniri,bucurii si multa,multa sanatate.
CRACIUN FERICIT
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
diannaalex spune:
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi! Craciun fericit!!!!!
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii