maria_rubi, o mamica DC, are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare tuturor!

Scuze ca nu am mai scris aici, am activat doar pe pagina aradencelor....credeam ca s-a inchis subiectul meu la umanitare .

Pentru fetele de la bazar: astazi o sa-mi trimit sotul sa scoata extrasul de la BRD pentru confirmari.

Cat despre ce am facut cu banii stransi, va fac pe scurt un rezumat, si trimit si chitantele scanate cu cheltuielile cu operatiile daca adminii au nevoie:

Prima biopsie + rezultatul = 75.790 forinti
Prima operatie (toracotomia) = 825.000 forinti + 500 euro pt doctori (asa ni s-a cerut)
RMN Szeged inainte de a doua operatie = 50.000 forinti
A doua operatie (reconstructia de coloana) = 7.400 euro (aici am platit direct in euro)
Cheltuieli suplimentare (translator, plata consultatii doctori, etc) = 500 euro
Total cheltuieli = 11.900 euro.

Acum cat s-a adunat:
cont ING lei: (prieteni buni, cunostinte, forumiste si bazar) = 8.700 ron
cont BRD lei : aprox 1.200 ron (nu am scos extras recent, promit sa o fac azi)
cont ING euro: 1.350 euro (familia mea de acolo si diaspora :D )
cash de la prieteni si mamicile mele aradence: 110 euro + 1.000 ron
Total: 3995 euro

Avand in vedere ca, in momentul operatiilor, banutii inca nu erau adunati in conturi, am fost nevoiti sa ne imprumutam in mai multe parti pentru a putea achita costurile. Este evident si, sper eu, transparent, unde au fost folosite donatiile voastre.

Va multumesc tuturor inca o data pentru gandurile bune, incurajari, rugaciuni si, nu in ultimul rand, pentru donatii!
Multa sanatate!

Cu drag si recunostinta,
a voastra maria_rubi

PS: Daca este nevoie de documente justificatoare, gen chitante, ultimul bilet de externare, etc, va rog sa ma anuntati.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Bazar:

1200 ron - din BRD (care a fost deschis exclusiv pt bazar)
3.000 ron - ING lei (din cei 8.700 ron adunati am scazut 5.700 ron, acestia fiind donatii de la prieteni si rude, restul de 3.000 fiind de la forumisti, dar nu stiu daca toti sunt din bazar)
Deci total 4.200 ron de la forumisti (doar Alina Morostes a specificat pe depunere "donatii bazar", restul au scris doar "donatii")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Abia acum am vazut ce scrie sub nickul tau. Super! Multa sanatate si refacere cat mai rapida si usoara! Pup!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Nu stiu daca aici trebuie sa confirm platile, dar totusi...:

Am primit in contul ING lei:
14 ron - Biro Elena Iulia
50 ron - Fedorca Simona Mariana

Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna Maria si sanatate multa!
Te rog frumos poti confirma si plata mea de 16 lei. Am efectuat-o ieri la BRD, numele Carmen Dobre.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

As vrea sa ii donez acestei tinere mamici si eu niste banuti,cred ca trece prin momente foarte grele.Este vreun cont de paypal?daca nu in data de 20 am sa fac un transfer in lei,numai sa stiu daca cnturile respective mai sunt deschise.

Multumesc,

Multa sanatate
(s

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Draga mea, conturile mele sunt toate active, din pacate nu am PayPal. Daca iti este mai usor, am cont si in euro. Multumesc din suflet!

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Revin cu vesti:

Am facut RMN, CT si controlul de 3 luni la Szeged. Dr. a spus ca arat bine si ca ne vom revedea in martie anul viitor. Nu am voie sa fac efort, sa ridic nimic, nu trebuie sa misc capul repede, in schimb trebuie sa fac bicicleta si zilnic miscarile de recuperare. La CT si RMN nu s-au mai evidentiat formatiuni ale ciupercii in torace. Nu mi s-a putut spune precis daca implantul s-a sudat, cert este ca mi se va trimite cazul in SUA, se pare sa sunt printre raritati. Acum citeam si eu ceva articole ce mi le-a trimis un doctor pneumolog din Timisoara, sunt destul de recente, dar cazuri ca ale mele sunt foarte foarte rare. Tratamentul va trebui sa-l fac 12 luni, tot la 2 saptamani analize pentru monitorizarea functiilor renala si hepatica, kinetoterapie, plus medicamente hepatoprotectoare, ceaiuri, alimentatie sanatoasa....stiti voi.
Am avut o surpriza placuta si emotionanta de la Mos Nicolae (adica de la parintii din grupa Marei de la gradinita) care au pus mana de la mana si au strans 1800 ron,o suma impresionanta!! Am ramas fara cuvinte.
Va imbratisez si va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun!

Cu drag,
a voastra maria_rubi

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Draga mea, conturile mele sunt toate active, din pacate nu am PayPal. Daca iti este mai usor, am cont si in euro. Multumesc din suflet!

Mama Marei si a Dorei

Am sa pun atunci bani romanesti in data de 20,cand intra indemnizatia,ca eu sunt in UK si nu pot decat lire.O sa te anunt cand trimit.

Multa sanatate si

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Multumesc din tot sufletul!
Ai grija de tine, multa sanatate!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput