maria_rubi, o mamica DC, are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 15
desprecopii spune:
Extraordinara a fost mobilizarea forumistilor DC si le multumim din suflet. Insa, cel mai important lucru: SANATATE Maria si sa lasi in spate cat mai curand acest incident din viata ta.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
valentinag spune:
Multa sanatate Maria si sa-ti implinesti visul!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Somleac spune:
Cristina ma bucur ca esti un pic mai bine. Ma bucura la fel de mult si vestile bune privind banii stransi. Intr-adevar fetele de pe forum sunt extraordinare.
Abia astept sa ne vedem.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
Cristina, ma bucur ca s-au adunat atatia bani intr-un timp asa scurt.
Multumesc si eu fetelor care au fost alaturi de noi , Mirelei si lui Marius care ne-a ajutat sa putem deschide mai repede subiectul aici la Umanitare.
Cristina, multa sanatate in continuare si te asteptam cu vesti cat mai bune.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
DianaArad spune:
Cristina draga, ne bucuram ca am contribuit la linistea ta macar cu o farama, ar fi fost culmea sa-ti mai faci probleme din cauza banilor si asa ai avut destule pe cap.
Sa fii sanatoasa sa te bucuri de cele 2 minuni ale tale ( le-am vazut ca mai imi trimitea Adi poze pe mess , sunt minunate ).
Sa fie soare pentru toti, in fiecare zi !
DianaArad spune:
A, sa nu uit, daca Genu nu m-ar fi anuntat eu n-as fi stiut prin ce treci. Am dat o cautare pe google cu numele tau, si asa am ajuns sa-mi fac cont pe DC, sa fiu la curent cu starea ta .
Numai bine
flavia ramona spune:
tuturor care au contribuit la strangerea de banuti.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
cge spune:
Fetele aradence in special Ada, treceti-o va rog pe prima pagina si pe Khristin.
Cristina a anuntat ca se incheie campania, dar plicul lui Khristin e deja plecat spre noi si il trimitem mai departe in Ro.
Multumim Celui de Sus ca am ajuns in stadiul asta, in care Cristina se recupereaza asa frumos.
O zi buna si numai bine,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
adablackcat spune:
Actualizat.
Cristina
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC