maria_rubi, o mamica DC, are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Buna dimineata! Am primit extrasul de cont de la BRD. S-au strans in total 793 lei, din care comisioane depuneri, administrare cont si transferuri 44.2 lei. Sunt multe nume pe care nu le pot identifica. Le scriu aici pe cele pe care nu le-am identificat ca user DC si cele care nu se regasesc in listuta de pe prima pagina sa dea pls un semn:
Crosz Orsolya Anna
Cretoiu Monica
Mavru Ion.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata!

Scuze ca nu am mai dat niciun semn de viata, dar azi ma simt un pic mai bine si sunt in stare sa stau la calculator sa va scriu.
Ieri cei de la Szeged ne-au dat reteta doar pentru 2 fiole de Amfotericina B, fara insa sa ne si specifice doza.
Pentru cunoscatori, pe fungigrama mea scrie asa:
Amfotericina B 0,50
Fluconazol 8
Voriconazole 0,068

Dupa parerea mea, cel mai bun tratament pare a fi Voriconazolul, adica VFEND cum il mai stiu altii. L-am gasit deja la Pfeizer Romania, este sub forma de tablete, pe prospect scrie clar ca si la Diflucan modalitatea de administrare. Sper sa fac rost de reteta gratuita de la hematolog sau oncolog, ca pe codurile astea apare, altfel ma costa 28 pastile (care imi ajung cam o jumatate de luna) 3400 ron.
S-a vorbit cu un dr. pneumolog de la Bucuresti si am aflat ca Amfotericina este un pic cam depasita, efectele secundare sunt mai nasoale ca la Voriconasole, si ei cica cu asa ceva trateaza in zona aia.
Mai am de facut rost de reteta gratuita si sa aflu perioada de timp cat trebuie facut tratamentul.

In rest...stau inca in casa, nu am iesit pe strada, nu ma simt inca in stare de asa provocare. Am ajuns la 51 kg...acum deja sunt prea slaba...imi simt oasele prin piele.

Multumesc donatorilor, suna ca un cliseu deja, dar nu stiu alt cuvant mai frumos decat "multumesc" prin care sa imi arat recunostinta.

Va pup pe toti si sa aveti un weekend placut!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, ma bucur enorm ca esti bine, ca ne scrii si ca o sa gasesti medicamentul pana la urma. E pe lista de compensate? Ca eu n-am idee ce e pe lista aia si ce nu.
Fetele sunt bine? Cand le aduce acasa?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristina, un buchet imens de pt tine.
Sper sa rezolvi reteta si sa incepi tratamentul si dup`aia sa nu te mai opresti din plimbari
Multa, multa sanatate iti dorim

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

[purple]
Csaky Cristina.

Ada, asta-i Cristinacsa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codirlasu Felicia Carmen, cred ca este _carmen de la Sezatoarea Canadiana.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Buna Cristina,

Eu sunt prietena si totodata fina Cristinei si a lui Marius. Ne cunoastem. :-).
Sunt foarte impresionati de situatia prin care ai trecut, si inca mai treci. Ne bucuram ca ai depasit perioada mai critica, si ca acum esti deja la parte de recuperare. Iti dorim multa sanatate, si suntem cu sufletul alaturi de tine.
Toate cele bune!
Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Luiza, multumim mult si ptr gandurile bune, si ptr donatie!!

Si pe mine Luiza, Tigresa, m-a determinat sa imi fac cont pe DC.

Ada, trece te rog pe prima pagina si:
Tigresa
Simonna
Ralu80

Numai bine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Salut!

Azi e soare afara, asadar si prin urmare ma simt mai bine
Noutati nu am, recuperarea merge enervant de incet, eu fiind o persoana activa, dinamica, abia mai suport sa stau in pat. Inca nu am iesit pe afara, dat fiind faptul ca am si o freza ciudata, m-au ras in spate pana aproape de crestetul capului, pentru ca taietura de pe spate urca pe gat si apoi pana pe ceafa. Ori ma tund periuta, ori ma leg cu baticut la cap, vad eu. Deocamdata mai mult de 30 min nu pot sta in fund sau in picioare.

Luiza, ce surpriza! Nu ma gandeam sa gasesc atatea cunostinte care sunt active sau doar citesc forumul! Ce fac tigrisorii?

Va imbratisez si va doresc sa aveti o zi insorita!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

La mine nu e tocmai buna, caci abia pe la 4 dimineata am reusit sa adorm si la 8 am fost treaza deja.
Am trimis mesaj la administratorii site-ului, va spun si voua acum de ce: cu ajutorul vostru si al prietenilor neforumisti am reusit sa strang aproximativ jumatate din suma necesara (spun aproximativ deoarece, pe langa operatia in sine care a costat 7400 euro, au fost o gramada de alte costuri...). Pentru mine este suficient, avand in vedere faptul ca asteptarile au fost peste masura, noi ne gandeam ca daca vom strange 1000 euro este bine. Deci, datorita forumistilor din lumea intreaga, al familiei mele dragi de peste ocean si al prietenilor, precum si a altor donatori necunoscuti, am reusit sa strangem cam 4500 euro
Sunt o gramada de alti oameni, adulti si copii deopotriva, care se afla in situatii la fel de disperate cum eram si eu, si care au nevoie de ajutor.
Fetele mele arandence m-au uimit prin rapiditatea cu s-au mobilizat si cat au putut sa faca in asa scurt timp! Dragi canadience, si voi ati fost la inaltime, cu suflet mare si bun!
Eu va multumesc tuturor pentru contributii, ganduri bune, rugaciunile voastre, si as dori sa inchei aici actiunea mea de intr-ajutorare. Este suficient cat am primit, va multumesc din suflet! Acum este randul altora.
Am rugat administratorii DC sa va recompenseze cu iconita de donator, o meritati pe deplin.
Dumnezeu sa ne dea tuturor multa sanatate si putere sa le ducem pe toate!

Cu multa recunostina,
a voastra maria_rubi, addicted DC

Mergi la inceput