Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Salutare burtici. Nu am mai scris pentru ca nu reusesc ca imi impart timpul. Am citit din urma insa tot.

Bebe are 2130g la 32 sapt si o zi si din pacate are dubla circulara de cordon, al doilea motiv pentru care am plans aseara cat am putut. Acum doua saptamani nu avea asa ceva si nu inteleg de ce si cum si-a facut cordonul fular.
Placenta a inceput sa se matureze si ea.... are gradul 2 deja.

Numai fi speriata , si fata mea are cordonul de gat , dar doctorul m-a asigurat ca acesta este elasitic si nu afecteaza cu nimic cresterea/dezvoltarea lui bebe...Noi de la 27 de sapt avem cordonul de gat

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Fetele cu experienta, aveti cumva explicat in imagini cum se fac acele tampoane din vata si fese sterile?
eu am tot citit pe net dar mi-ar fi mai de folos niste imagini ...
plsss

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81
Bebe are 2130g la 32 sapt si o zi si din pacate are dubla circulara de cordon, al doilea motiv pentru care am plans aseara cat am putut. Acum doua saptamani nu avea asa ceva si nu inteleg de ce si cum si-a facut cordonul fular.
Placenta a inceput sa se matureze si ea.... are gradul 2 deja.

Felicitari, crisis81, pt bebe grasut. Imi pare rau sa aud ca are dubla circulara de cordon, dar sa fim optimisite, poate si-l desfasoara singurel.
Nu vad imaginea de la pijama, camasa de noapte.

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Fetele cu experienta, aveti cumva explicat in imagini cum se fac acele tampoane din vata si fese sterile?
eu am tot citit pe net dar mi-ar fi mai de folos niste imagini ...
plsss

32+

Alexxia in imagini nu pot dar incerc sa fiu clara. Iei un somoiog de vata mai consistent si mai lung decat absorbantele normale pentru ca se va turti. Il infasori in tifon steril, fasa din aceea la sul si gata. Cand il vei folosi o sa pui deasupra si cateva comprese sterile. Eu zic ca cel mai bine le faci pe loc pentru ca in primele zile cantitatea de vata este maaaare. Vata absoarbe bine, tine rana cat de cat uscata insa se pateaza usor si chilotul si atunci pui mai mult ca sa nu stai tot timpul la toaleta sau cu frica ca te-ai patat

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls, am o intrebare off-topic. Stiti cat se da la un botez. Suntem invitati in seara asta si recunosc ca nu stiu

24+ Roberta

Mergi la inceput

pissi,depinde de locul in care are loc petrecerea. daca este cu petrecere la restaurant, intreaba cat e meniul si adauga cat poti peste. Daca e cerc restrans, acasa sau nu vrea sa spuna cat e tacamul la restaurant, e mai greu.

Mergi la inceput

Ce liniste este pe aici...Sunt singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sunt si eu ....
dar nu mai am inspiratie

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

si eu sunt pe aici, dar m-au acaparat niste proiecte la firma

s31 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

si eu pe aici intre bucatarie si calcul, apropos va invit la snitele de pui cu cartofi nature si salata de varza alba comanda fetei, de altfel mancarea favorita. pentru desert mai avem putina placinta facuta ieri.
mie nu mi-au fost de folos la prima nastere tampoanele de care vorbiti cu vata si comprese ci clasicele tampoane care le foloseamn la menstruatie, dar varianta celor de noapte, sunt mai mari si tin mai bine.
pissi, daca ai cum sa afli cat este meniul io zic ca dublu sa fie darul.
crisis, fruntea sus, fii optimista. are DD grija de toti bebelusii.
mai sctiu odata datele mele, poate le trece cine in lista.DN 07.06.1979 si UM 24.03.2010.
m-am uitat pe lista si am vazut cateva mamici curajoase cu bb1 mititel, jos palaria fetelor. cum va descurcati si mai ales cum o sa fie si cu bb2?

Mergi la inceput