Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

imi trimiteti si mie pe PM userul si parolele pe de picassa si yahoo, va rog?

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sa va spun si eu ceva..din experienta mea...eu trebuia sa-i duc lapte in fiecare zi fetei mele la spital...mie mi-au zis (medicul si asistenetele de la NICU) ca laptele matern la frigider -24 de ore...afara la temp. camrerei cateva ore...eu sterilizam totul la fiecare folosire(aveam sterilizator chicco -cu abur-care pt ne a fost ok)..
ratusca si eu am pastrat lucrurile de la prima mea fetita..si eu ma gandesc ca o sa fie fericita ca sora ei o sa le poarte..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

eu mi-am lua de la kiabi jeans masura 36 si inca imi vin chiar daca am 70 de kg..
ah si uiatsem ceva legat de lapte: citisem pe undeva ca o mare parte din anticorpi raman pe peretii biberonului sau recipientului de colectare..

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

andreea multumim de info

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

eu fac pui in punga..(cu lamaie ..mustar...usturoi plus condimente)..si salata de sfecla si cartofi prajiti..si brownie plina de ciocolata

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu fac pui in punga..(cu lamaie ..mustar...usturoi plus condimente)..si salata de sfecla si cartofi prajiti..si brownie plina de ciocolata

si 30+ cu

Andreea Ce papi suna bine, insa Doura m-a innebunit de pofta! Ia sa vad cum procur materia prima ca azi-maine fac si eu!

Madalina28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu merg sa mananc o salata boeuf, la acelasi restaurant unde mananc si omleta aia taraneasca.
Va pup, am o programare la salon, ma fac beautiful!

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

buna,
revin si eu dupa o absenta de aproape 2 sapt. am renovat camera lui bebe (zugravit, parchet etc) si oricat am incercat sa tin usa inchisa tot s-a facut praf si mizerie in toata casa. asa ca am smotruit la greu zilele astea. plus copilul cel mare cu schimbatul gradinitei...m-au tinut ocupata si departe de calculator. abia am reusit si eu sa recuperez ce ati scris...asa in vreo 2 zile..
la multi ani tuturor sarbatoritelor / sarbatoritilor din ultimele zile si LA MULTI ANI tutror Anelor mari si mici.
felicitari celor care au avut eco cu vesti bune si multa sanatate si rabndare fetelor cu probleme. sa va dea DD curaj si incredere pana la capat si sa va tineti bebelusii sanatosi la piept!!!
si eu am fost foarte deprimata in ultimele zile, plang din orice, imi fac 1000 de griji, am senzatia ca nu o sa fiu in stare sa fac fata la 2 copii nici fizic, nici psihic si nici financiar...of
mai aveam multe sa spun, dar cine le mai tine minte cu asa agitatie in jurul meu
va pup

25+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

La multi ani tuturor ursoaicelor pe care le cheama "Ana"!!!
Beatrice , multumesc de intrebare ...sunt bine ...
Am nenorocit cardul , cumparand infinite prostii de pe net ... sotul meu a albit deja.
M-am apucat constiinciosa si mi-am scris listuta ptr bagajul de spital.
Aaaaa...in 3 zile de cand zac in pat , am visat de 10 ori ca nasc...ba cezariana , ba natural...depinde de ora la care adorm....
tare usor se naste in vis :-))
Pupici la mamici!

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele care ati nascut prin cezariana si ati fost in rezerva. Este ok? Ma gandesc ca singura, in rezerva, cu cezariana, cu bebe in camera, imi va fi foarte greu. V-ati putut descurca? N-am vazut nicio diferenta intre o rezerva la Filantropia si una la privat, doar ca la privat te lasa cu insotitor. Saloanele obisnuite sunt majoritatea de 2 paturi, maxim 3(cateva), dar nu stii niciodata peste ce colega de camera dai.

Beatrice,eu am nascut la Municipal si am stat o noapte la reanimare (dupa cezariana), dupa care m-au mutat in salon de 3 paturi, dar mi-a fost bine. In primul rand pt ca bb era cu mine si cand nu ii aveam pe ai mei in vizita, colegele de salon (care nascusera normal) m-au ajutat f mult. daca eram singura, nu ma puteam descurca cu bb. Cezariana cu bb langa tine, singura...imposibil!!!

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput