Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
danaint spune:
Stau de ceva zile si studiez multitudinea de aspiratoare nazale existente:
http://www.tookie.ro/aspiratoare-nazale.sc.html
Care e recomandat/cel mai bun/pe care tb sa il cumparam?
Vad asa:
- unele cu burdufe, de le bagi in nara, o tii pe cealalta apasata si aspiri astfel
- apoi mai vad unele in care mama trage cu gura. la astea presupun ca nu tii nara cealalta apasata, nu?
- si mai vad electrice (care sunt scumpe rau)
Mai stiu de acela conectat la aspirator, insa nu imi place ideea. E zgomotoasa, incomoda. Sau nu?
Mamicile cu experienta, ce parere aveti?
s31
Lucas Petru
corinaica spune:
danaint, eu votez pt batista bebelusului, cea care se ataseaza la aspirator, o mai am si pe cea care se foloseste cu gura si cea de calciuc, gen para pt atunci cand e bb mititel. preturile de pe situl pus de tine imi par nesimtit de mari. eu le-am procurat din farmacie muuult mai ieftine.
misticgirl spune:
Eu nu am folosit aspiratorul nazal deloc. Am avut de fapt o pompita din aceea pt nasuc, dar imi era mila sa o folosesc. I-am curatat nasucul la baie si am avut norocul sa nu fie nevoie de o extra-curatare
.Mi se par exagerate aspiratoarele nazale, mai ales cele complicate.
Claudia
30+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
anymona spune:
ref la cursurile de la filantropia, eu sunasem la ei in august si mi-au spus ca incep un nou modul pe 15 sept. acu aflu de la voi ca au inceput la 1 sept
. nu stiu ce sa mai cred. vroiam si eu sa particip, mai ales ca eu voi naste acolo. si m-ati speriat rau cu legatul la nastere...eu pe Clara am nascut-o natural si nu m-a legat nimeni. o sa vb cu dr meu sa-l intreb despre asta.
in alta ordine de idei, cand citesc cate faceti voi prin casa, cate conserve, dulceturi si muraturi puneti ma simt neindemanatica si lenesa odiseei. tot respectul pt toate harnicutele de pe forum si spor la treaba
25+
+ Clara Maria (01/02/2006)
Ioana_Mami spune:
Ursoaicelor....HELP!!!
Vreau sa ma apuc sa spal hainele fetitei pentru bagaj (nu eu , tati..ca eu stau cumintica la pat)...
Cu ce detergent le pot spala?Pot pune balsam???
Ce ulei de masaj ptr bebe sa iau ?
PS Sunt convinsa ca s-a discutat in trecut ... dar nu mi-am notat
Fericita
31+
Raisa Maria
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Ursoaicelor....HELP!!! Vreau sa ma apuc sa spal hainele fetitei pentru bagaj (nu eu , tati..ca eu stau cumintica la pat)... Cu ce detergent le pot spala?Pot pune balsam??? Ce ulei de masaj ptr bebe sa iau ? PS Sunt convinsa ca s-a discutat in trecut ... dar nu mi-am notat Fericita 31+ Raisa Maria |
persil sensitive
ulei sau alte cosmetice incearca sa iei fara parabens...weleda -am auzit ca sunt f bune dar mai scumpe...bubchen sunt mai ieftine dar stiu sigur ca nu au parabeni
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
anymona spune:
si eu stiu ca darul la nunta / botez este cam dublul meniului. dc nu ai de unde sa afli meniul e mai greu...
tot pt batista bebelusului votez si eu. am incercat toate variantele si niciuna nu s-a dovedit la fel de eficienta. oricum in primele luni nu am avut nevoie de nicio pompita. era suficient sa-i pun ser fiziologic in nasuc si sa o sterg usor. abia dupa vreo 8 luni am apelat la pompita
in leg cu absorbantele, eu mi-am confectionat singura muuuuulte astfel de tampoane exact dupa metoda descrisa de Miruna.
25+
misticgirl spune:
Girls, plec acasa. Gata cu serviciul pt astazi. Mai am maine, luni, marti si miercuri si gata...intru in concediu de odihna pana pe 15 oct, apoi din 18 oct intru in prenatal 
O seara frumoasa va doresc,
Claudia
30+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
anymona spune:
eu am folosit si folosesc in continuare persil sensitive. chiar de cand era bebe am folosit si balsam sensitive cu aloe si a fost ok. si pt hainele noastre folosim aceleasi produse, doar ca le spalam separat de ale copilului.
ca si cosmetice, au am cumparat deja din gama weleda pt ca am auzit ca ar fi bio si utilizate pe scara larga in afara. recomand cu caldura si Avene sau sebamed pe care le-am folosit la Clara si am fost foarte multumita, ea avand piele atopica. doar ca sunt mai scumpe decat weleda.
25+
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaint Stau de ceva zile si studiez multitudinea de aspiratoare nazale existente: http://www.tookie.ro/aspiratoare-nazale.sc.html Care e recomandat/cel mai bun/pe care tb sa il cumparam? Vad asa: - unele cu burdufe, de le bagi in nara, o tii pe cealalta apasata si aspiri astfel - apoi mai vad unele in care mama trage cu gura. la astea presupun ca nu tii nara cealalta apasata, nu? - si mai vad electrice (care sunt scumpe rau) Mai stiu de acela conectat la aspirator, insa nu imi place ideea. E zgomotoasa, incomoda. Sau nu? Mamicile cu experienta, ce parere aveti? s31 Lucas Petru |
Cea mai buna metoda e batista bebelusului. Desi pare traumatizant pt bebe sa stii ca nu e deloc asa. Iulia a racit rau cand avea 1 luna (era decembrie) si crede-ma ca nimic, dar nimic nu ar fi putut face fata la cate mucozitati am scos din ea o saptamana. Iti dai seama ca inainte sa o folosesc la ea am incercat-o eu de teama sa nu aspir creierii copilului - deh copil de 1 luna, nu aveam experienta - pediatrul mi-a recomandat-o cu mare incredere - si este foarte usor de utilizat, isi regleaza volumul extragerii, bebe nu e traumatizat deloc. De altfel ai vazut ca si celelalte mamici cu experinta o recomanda.
Mami fericita si implinita de
Iulia si 26+