Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
beatrice75 spune:
Anymona, poti veni la curs de miercurea viitoare, de la ora 17. Vor vorbi despre lauzie, apoi ultimul curs va fi depre ingrijirea nou-nascutului.
Corinaica si eu am zis la fel ca tine, ca voi folosi tampoane mari, n-am nevoie de fasa si vata. DAR pe tampoane nu se vede culoare lohiilor, foarte importanta de monitorizat.
30+

corinaica spune:
anymona eu zic sa ne luam de manuta si sa nu ne certam pentru primul loc de lenesa a odiseei. si eu cum spuneam ieri ma faceti sa ma simt ... o lenesa
si ne mai luam de mana ca avem copilasii f apropiati de varsta si bb1 si bb2.
Ioana mami exista in sensiblu detergent special pantru bebelusi Dermalin. mie mi-a fost de folos la primul copil. si pe langa spalat dadeam o clatire suplimentara.
ce harnicute sunteti noi nu am pregatit nimic, dar nimic pentru bb. eu zic ca mai aveeem timp![]()
crisis81 spune:
Va multumesc tututor pentru cuvintele frumoase. Sunteti minunate

. La mine s-au acumulat stresul, oboseala, emotiile.... de doua zile sunt si eu oficial mamica
pentru ca desi Teo are 1 an si 4 luni abia acum am reusit sa ii scot certificatul de nastere cu numele meu pe el. Si sunt depresiva in loc sa ma bucur.
despre placenta stiu ca este ok, dar cumulat cu orele de asteptare si cu cordonul facut fular .... nimic nu mai suna bine. M-a facut sa ma gandesc ca bebe e aproape de sosire.
andreeacc foarte interesant articolul. Eu am stoc de vase de pastrare de la AVENT si pompa pentru muls. Sper sa fie laptarie.
Mai spuneti o data va rog ce ceai va ajutat la lactatie?
Am uitat si nu am notat
.
anymona si eu cred ca hormonii sunt de vina. Daca zice al meu iubit ceva ... eu am mereu impresia ca tipa si el e numai cu "da nu tip iubita mea, iti vorbesc foarte calm si frumos, de ce tot spui ca tip?"
cred ca de la hormoni.
Ioana_Mami eu vroiam foarte mult sa nasc normal si acum nu m-as mai risca. De aia sunt trista.
misticgirl uite mai pun o data imaginea separat http://www.mido95.ro/uploads/156220090203094356/caprialaptat.jpg
danaint batista bebelusului isi face cel mai bine treaba. In orice situatie. Restul sunt bani aruncati/sau poate doar acela la care tragi cu gura desi eu recunosc ca nu aveam puterea necesara sa scot mucisori incapatanani.
A intrebat citeva de pijama. O am pe mine deja
. M-a costat 40 lei cu tot cu transport si azi am mai comandat doua. Vin in doua zile sa stiti si mai ales pt voi care sunteti in Bucuresti.... cred ca a doua zi.http://www.mido95.ro/produs.php?idprod=156220090203094356
Cris
mami de Teodora si
32+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Ioana_Mami spune:
Cris , sunt o gramada de bebei care se nasc cu circulare de cordon ...
Si eu tot natural mi-am propus sa nasc!
Fii optimista!
Ti-a zis doctorul ca nu poti naste natural din cauza circularei?
Fericita
31+
Raisa Maria
anymona spune:
beatrice, sigur voi veni sapt viitoare, dar mi-ar fi placut mult sa fiu si la cel in care sa vb despre nastere pt ca eu voi naste acolo. dar asta e....poate se mai tine unul pana in dec cand nasc eu.
corinaica asa e. avem ambii copii foarte apropiati ca varsta. Clara are 4 ani si 7 luni acum 
mi-am adus aminte ca s-a discutat despre intalniri. si eu stau f aproape de IOR asa ca dc se va tine vreo intalnire in zona si sunt pe faza (adica pe forum in zilele in care se discuta despre) cred ca vin si eu. cu copilu' din dotare bineinteles...
25+
+ Clara Maria (01/02/2006)
allexxia_m spune:
corinaica gata cu datele tale din lista!
scuze, acum am vazut ca ai scris datele .... 
pune si tu numarul de saptamani de sarcina la semnatura, sa stim si noi cat de avansata esti! ![]()
nici eu nu mai sunt asa harnica, parca obosesc din orice si nici o pozitie nu mai este confortabila ... ![]()
ma doare spatele cam toata ziua, iar seara si mai rau 
burtica mea este pana la sani, acum sanii parca stau pe burtica si cand stau pe scaun deja imi este incomod, parca as apasa mereu pe burtica asa ma simt ![]()
32+ 
anymona spune:
crisis merci mult pt site-ul cu pijamale. sigur voi comanda si eu pt ca n-am gasit nimic pana acum. si nici sa dau peste un mil pe o pijama de la kiabi sau magazine de fite n-am chef.
iar in legatura cu depresia...c-or fi hormanii, stresul cu gradinita noua a Clarei sau oboseala (ca nu prea pot dormii noaptea)...nu stiu, dar sa treaca odata ca nu ma mai suport. si cred ca nici sotul nu mai rezista mult...inca e calm si-mi raspunde frumos chiar dc eu tip, dar cine stie...are si el o limita
25+
+ Clara Maria (01/02/2006)
mirunam spune:
Dupa tot smotrul de pana acum imi permit sa savurez o ciocolata caldaaa home made
Ioana poti spala cu detergenti sensitive sau poti folosi orice detergent si sa dai extraclatire. Eu nu cred in detergentii sensitive si optez alternativ pentru cei naturali sau extraclatire. Pana la urma orice detergent ar fi important este sa fie bine clatite.
Dana la inceput ti-as recomanda pompita pentru nas, cea cu burduf. Batista bebelusului s-ar putea sa-l sperie si e bine sa fie folosita doar cand ii curge raaaau nasucul. In plus daca are mucoasa iritata sau este mai sensibil o sa te trezeste ca ii curge sange din nas. Eu una am cumparat batista bebelusului la 6 ani
. Cea din care trage mama e o prostie. Am cumparat-o si in afara faptului ca muream de ras nu am obtinut nimic util...
Mai am si eu o nelamurire in legatura cu legatul asta... e vorba de nastere naturala sau cezariana? Daca e vorba de nastere naturala cum te leaga? Nu de alta dar sa fug la timp ![]()
La operatia de apendicita mi-au lipit mana cu anestezia de masa de operatie, cu leucoplast, dar extensiile mesei si masa in sine erau atat de mici incat i-as fi rugat sa ma lege cu totul de frica ca o sa cad
. Asta e una dar sa te lege cand nasti si esti lucida e cam mult...
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
30 +
corinaica spune:
allexxia
pentru date. o sa pun si semnatura.
crisis eu am baut la fata chimen+anason+fenicul, seminte de la plafar, fff bun, 2l/zi. luam o gura si poc tzitzi pocneau de laptic.
anymona, fata mea e nascuta pe 07.02.2006.
cu riscul de a ma repeta, va spun ca eu am nascut natural acum aproape 5 ani si nu m-a legat nimeni de nimic.