Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
danaint spune:
Fetelor, multumesc de pareri despre mucisorii lui bebe ![]()
![]()
Cred ca iau una cu burduf sa am, si apoi in caz de ceva, cumparam si batista cea faimoasa. Desi tot mi se pare incomoda ideea. Adus aspirator din camara, bagat in priza, cuplat copilul, ala huruie, cainele latra. Cine tine copilul cat aduc eu aspiratorul? De astea ![]()
Dar din alea electrice de sine statatoare a incercat cineva? Alea care arata ca un mini-pistol?
s31
Lucas Petru
anymona spune:
corinaica se pare ca e diferenta de o sapt intre fetele noastre
. Clara e nascuta pe 01.02.2006. si dc ne luam dupa nr de sapt la al doilea, tot o sapt e diferenta intre ei 
25+
+ Clara Maria (01/02/2006)
sugubina spune:
Lore asa e cu ecografiile si mie la fel mi-a zis dr. Tu la ce spital vei naste?
Ah is rupta iar. De 4zile tot avem drumuri pt chestii de cumparat..
Am fost la IKEA. Nu are lumea bani domne-era parcarea plina. Am luat un patut de lemn, salteluta, protectie saltea. Am loat si un WOK. Sa vedem ce gatim in el-astept sugesti!!!
Va mai citesc si revin! Pup!
sugubina
27+ cu Puficele

sugubina spune:
allexxia_m asa si eu cu burta e pan la sani...Doar cand sunt mai dezumflata sede mai jos.
Stati asa ca cre ca nu am citit bine. Deci batista bebelusului se pune la aspiratoru de casa?! Uaaau?? Cre ca vom folosi sugatoru de muci cu pompita si dc e grav asa vom cumpara si batista asta..
Da Beatrice si legume conge merge cred trase la ulei de mazline si putin usturoi! Miam!
sugubina
27+ cu Puficele

mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Miruna.... 30+ ![]() |
Pai de cand smotruiesc non stop nu m-au mai chemat majestate
Pe ziua de azi am incheiat distractia. Acum inteleg de ce nu pot sa ma impac cu nicio femeie la curatenie, am spalat si peretii
. Deh pe motiv de amprente ale copilului peste tot...Maine finalizez

Sugubina, ce face magiunul?
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
30 +
amelia_ilie spune:
Mama cat ati scris azi... sa nu apuc sa termin de citit capitolul asta, ca pe precedentul am reusit sa-l dau gata la job, in timp ce mancam.
Crisis
, daca bebe e bine, nu-ti face probleme. I-o fi placand cu margele... eu am placenta cu gradul 2 de la 22 de saptamani si inca stam cumintele
Sa-ti traiasca minunea mica, bucura-te ca ati reusit sa rezolvati actele!
Si ca sa fiu in ton cu gatitul, azi coc vinete, deci o sa papam salata de vinete simpla, cu ceapa si atat. Adica cu salata de rosii eventual.
Nu stiu ce-i cu mine, in ulimele zile mananc ca sparta struguri de-aia mici si dulci, albi, de Ceasla. Ma trezesc dimineata la 5 si un pic si ma reped in struguri
.
25+ 
douradoudou spune:
sugubina eu in loc de congelate ti-as spune sa faci niste legume de sezon cu niste creveti ..mie mi place sa pun ardei de toate culrile plus ceapa plus uturoi plus ulei de masline si ardei iute (vezi cat de iute ca provoaca contractii)plus sos de soia si rosii decojite taiate cuburi..si la sf crevetii..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu

30+