Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Lore asa e cu ecografiile si mie la fel mi-a zis dr. Tu la ce spital vei naste?

Ah is rupta iar. De 4zile tot avem drumuri pt chestii de cumparat..
Am fost la IKEA. Nu are lumea bani domne-era parcarea plina. Am luat un patut de lemn, salteluta, protectie saltea. Am loat si un WOK. Sa vedem ce gatim in el-astept sugesti!!!

Va mai citesc si revin! Pup!

sugubina 27+ cu Puficele
sugu, la medlife, daca e totul ok si fetele stau la caldurica pana la termen si daca au greutatea necesara

Lore 26 + &

Mergi la inceput
Mergi la inceput

si daca vorbiti de mancare, eu o sa ma apuc acum sa fac niste paste ca mi s-a fcut pofta de ele si mie si nepoatei mele....

Lore 26 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bebelu pe unde ai disparut???
gabriela sunteti bine????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sugubina eu in loc de congelate ti-as spune sa faci niste legume de sezon cu niste creveti ..mie mi place sa pun ardei de toate culrile plus ceapa plus uturoi plus ulei de masline si ardei iute (vezi cat de iute ca provoaca contractii)plus sos de soia si rosii decojite taiate cuburi..si la sf crevetii..

si 30+ cu

Si mie imi plac crevetii mult!Dar i-am cam evitat in sarcina, ca de altfel toate fructele de mare.Am citit in revista "Bebe"parca ca fructele de mare contin mult mercur si trebuie evitate pe perioada sarcinii.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cris, ceaiul clasic de chimen si anason. La mine a super functionat.
Miruna, intinsa pe spate cu picioarele pe bratele alea de la masa ginecologica, infasurate intr-o fasha alba lata groasa de la genunchi pana la varful degetului. Totul in numele sterilitatii. Este o politica f f noua. NU e de mirare ca toata lumea e mirata. Dar mi-a confirmat-o azi dr si mai rau mi-a zis ca si la Euroclinic se face. In aceste conditziuni eu cred ca ma duc sa nasc pe camp cu vacile

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

am mancat cu masura si nu am patit nimic..daca mancam cu masura nu e nimic ..fara ou crud deloc..fara carne nefacuta bine..fara plante interzise sau medicamnete periculoase si ce mai stii si tu..mananca creveti linistita ..ca doar nu mananci in fiec. zi

si 30+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sugubina eu in loc de congelate ti-as spune sa faci niste legume de sezon cu niste creveti ..mie mi place sa pun ardei de toate culrile plus ceapa plus uturoi plus ulei de masline si ardei iute (vezi cat de iute ca provoaca contractii)plus sos de soia si rosii decojite taiate cuburi..si la sf crevetii..

si 30+ cu

Si mie imi plac crevetii mult!Dar i-am cam evitat in sarcina, ca de altfel toate fructele de mare.Am citit in revista "Bebe"parca ca fructele de mare contin mult mercur si trebuie evitate pe perioada sarcinii.

30+

la fel stiu si eu, ca au concentratia mare de mercur si nu sunt indicate in sarcina...mai ales scoicile

Lore 26 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

danaint, noi am folosit batistuta la puterea minima a aspiratorului (face mult mai putina galagie) si a mers la fel de eficient. intr-o raceala nu ai ce sa faci cu cele cu burduf. iar in afara racelii nu ai ce sa cureti..

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

super ceaiul de anason cu fenicul si chimen ..si parca e bun si pt bb la colici pt ca ajung si in lapte substantele alea

si 30+ cu

Mergi la inceput