Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Miru am terminar magiunu-la doo noaptea a fost gata. E excelent si nu are zahar. Sunt asa mandra de mine de zici ca am facut un ou!

Doura cat de bun e ce imi sugerezi sa fac..Dar sunt alergica se pare la orce fruct de mare.Adica manc imi plac, dar dupa vars TOT.. Am patit faza asta de prea multe ori si acu ma feresc ca de naiba!!

Am gasit retete cu ciculin (pui). De maine si in wk poate facem ceva..

Lore iti urez sa stea la caldurica mult si bine! Si eu am temerea asta-si as fi putut la Euroclinic sa nasc, numa ca orcum dr mea nu are acolo decat consultatii-nasteri nu presteaza; asa ca merg orbeste pe mana ei orunde pentru ca prea mult bine mi-a facut, si e atat de grijulie incat nu aleg pe nimeni in ruptul capulul.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Alinushca, nu este o regula general valabila cu cezariana la Euroclinic. Eu am discutat cu dna dr despre nasterea naturala acum 2 saptamani si mi-a spus ca nu e nici o problema. Este adevarat ca dansa nu apartine de Filantropia. Cat despre legat, nici nu concep asa ceva.
Madalina, multumesc mult pentru incurajari.
Crisis, nu te mai panica in legatura cu cordonul. Ana e cel mai bun exemplu ca se poate rezolva. Trebuie sa te relaxezi.

Fetelor, eu am profitat ca m-am simtit mai bine azi si am dat o tura prin Baneasa. I-am luat lui bebe Mozart for children si vreau sa il obisnuiesc cu muzica inca din burtik. Si deasemenea am fost tare bucuroasa sa vad ca se deschide in curand H&M la etajul 1.
Ma bag la nani. Somn usor in barlog!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sugubina..merge si cu pui

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ma amuz in fiecare seara de cate ceva, cea mai tare a fost Alinushca, nu nascutul in camp.
In alta ordine de idei, ma bagasem in pat, fara intentia de a ma mai ridica... si citesc despre strugurii albi ai Ameliei. Cu toate ca am mancat acum o ora unul intreg, de 10 minute nu-mi sta gandul decat la ei, deci... ridica-te, spala un strugure si "baga". Asa ca Amelia, ma inscriu si eu la pofticioasa non stop dupa struguri. Inainte eram cu pepenele rosu, acum sunt strugurii nelipsiti.
Vasari, felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Intrebare, ca de cateva zile tot uit s-o scriu: probleme legate de constipatie?! Eu aveam un tranzit intestinal super, dar de 3 saptamani e jale, am fost nevoita sa apelez la supozitoare si creme calmante hemoroidale, deci asa constipata n-am fost ever. Si partea proasta e ca oricate fructe as manca si oricata apa as bea, degeaba. Ies o zi normal, apoi ma ia din nou.
In fine... sper sa fie ceva temporar.
Am mai vrut sa scriu, dar ma iau mii de ganduri si uit.
As vrea sa bag si eu AMR-ul, de azi in 5 saptamani imi fac internarea la Timisoara. Sper sa fie bine totul pana atunci, sa nu fie nevoie de vreo internare mai timpurie. Nu-mi vine sa cred ca peste 5 saptamani o sa numar zilele cu emotie maxima, parca ieri intram trista in odisee...

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ora 10, v-ati "patunicizat" toate?

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Miru am terminar magiunu-la doo noaptea a fost gata. E excelent si nu are zahar. Sunt asa mandra de mine de zici ca am facut un ou!

Doura cat de bun e ce imi sugerezi sa fac..Dar sunt alergica se pare la orce fruct de mare.Adica manc imi plac, dar dupa vars TOT.. Am patit faza asta de prea multe ori si acu ma feresc ca de naiba!!

Am gasit retete cu ciculin (pui). De maine si in wk poate facem ceva..

Lore iti urez sa stea la caldurica mult si bine! Si eu am temerea asta-si as fi putut la Euroclinic sa nasc, numa ca orcum dr mea nu are acolo decat consultatii-nasteri nu presteaza; asa ca merg orbeste pe mana ei orunde pentru ca prea mult bine mi-a facut, si e atat de grijulie incat nu aleg pe nimeni in ruptul capulul.

sugubina 27+ cu Puficele
pai asta e important, sa ai incredere in dr-ul pe care-l ai si sa te simti in singuranta cand o sa vina momentul
eu am incredere in dr meu si sunt sigura ca osa fie ok...
el cred ca este la Filantropia, deci daca nu e medlife, o sa fie filantropia, insa eu VREAU la Medlife

Lore 26 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana stiam ca pt constipatie e buna si o lingurita de miere dimineata inainte de a manca..incearca.poate merge

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana , cu struguri si prune din belsug te rezolvi. Parol! Am mancat ieri vreo jumatate de kg de prune si cam 1 kg de struguri. Si azi am vizitat tronul de vreo 3-4 ori. Pe mine bebelina bag sama ma ajuta tare mult, ca eu eram vesnic constipata inainte de bebe si acum m-am reglat fara probleme. A, si mai mananc migdale (moartea mea ) in fiecare zi. Nu multe, ca au tona de calorii, dar vreo 20 tot bag la ghiozdanel.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Doura multumim mult de capitol nou.

Fetelor raportez si eu o noapte groznica. M-am trezit pe la 2 sa ma duc la baie si nu am mai putut adormi. M-am tot fatait cand pe-o parte cand pe alta si in final am adormit. La 4 m-am trezit ca ma ustura jos. Dar nu inteleg de unde si pana unde ca atunci cand m-am culcat nu aveam nik.Si a trebuit sa ma trezesc sa ma duc sa imi fac ceai de calbenele, sa stau in lighean ca sa ma linistesc. Asta a luat o ora si la 5 m-am pus inapoi in pat. A mai durat un pic pana am adormit si mi-a sunat ceasul sa vin la servici. imi venea sa plang.

Totusi acu ma simt mai ok ca am primit o veste buna. Ieri ne-au pus pachetul prietenii nostri in America cu lucruile pt bebe( carutzuyl, scoica, scaunelul de papa, sterilizatorul, baby monitor, etc). Asa tare m-am bucurat ca in sfarsit sunt pe vapor. Acuma nu ne ramane decat sa asteptam

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Poti te rog sa-mi dai si mie detalii legate de ce postal carier au ales si pretul pachetului. Ca eu pana acum n-am gasit solutia optima de a trimite pachete in Ro de aici. La haine mai merge ca le presez asa iasa pachetul mai mic, dar la jucarii sau chestii gen carut, bouncer etc n-am cum si au astia niste preturi la trimis de-mi pica fata.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 31+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

eu sunt aici ana.....
fetele vad ca au mancat si le-a luat somnul

Lore 26 + &

Mergi la inceput