Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
AlexaM spune:
Neatza fetelor!

pentru cine doreste, laptic sau ceai pentru restul.
Sa aveti o zi frumoasa!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
21+ 
angieangie spune:
neata buburuze
merci de cafea Alexa,chiar am nevoie la vremea asta...m-am laudat cu soare ieri ca-l trimit la voi si s-a suparat si a plecat si de la mine
pup fetele dulce si ca de obicei,fug la perfuzica...ULTIMAAAAA
Angie
+19
bebe jucaus
Shines spune:
Neata 

Alexa..ma alatur la cafea si ceai..am bagat deja 2 l de ceai de azi-noapte pana acum..plus lamaie cu miere si sirop
Sunt terminata..nu pot respira dar nici vb..nu mai am voce deloc
ma gandesc daca gripa asta il poate afecta pe bebe la felul in care ma simt..imi e foarte teama
peste tot am vazut oameni raciti..e sezon
aveti grija mare de voi ca e vremea asta inselatoare

Simo
23
vas spune:
Buna dimi! Ieri am lipsit, am fost in delegatie, iar pe seara………..m-am dus sa-mi vad bebelicul care este……………………baietel……
manca-l-ar mama.
Are 134 grame, si e totul ok. Hematomul a disparut si el, placenta incepe sa se ridice asa ca ne va vedea la 22 saptamani pentru morfo. Am o poza faina cu el, cu putzica, o sa o pun in week-end sa vedeti.
Deci m-am linistit. Singura problema e la col care pare cu vreo 2mm mai scurt. Are 4, 26 cm. O sa vedem peste o luna jumatate cum se mai prezinta.
16 
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Lorich spune:
Neata, a dat cineva
? Multam Alexa Ce ma bucur ca e vineri!!!
Tunde tin pumnii sa fie totul super bine azi! Te asteptam cu vesti!
Mirela emotionant! Emotionant sa-i vad pe amandoi acolo1 Doamne, mereu zic sarcina e o minune, dar sarcina multipla e o minune multipla, nu?
Roxx ma bucur ca e bine si cu fetita ta!
Amramburika si voi cu gradi? Acum vreo 10 zile eram eu fiarta pe aci, de radea Mirela de mine! Si eu n-am fost cea care l-a dus (desi alegerea buna asa), dar am stat la serv. cu niste emotii si noduri in gat de numa' Azi reincepem gradi, dupa 3 zile pauza, ca asa e in primul an-o zi la gradi 4 acasa.
Acomodare usoara!
Shines of Doamne, ma bucur pt vestile bune, ca de alea rele nu zic ca m-au cutremurat
Si eu - ca restul fetelor - zic ca ar trebui s-o lasi mai usor, macar un pic. Uof, acu citesc...de raceala, nu e periculoasa decat daca faci febra, aia nu-i buna, treb s abagi antitermic.
Of, fetelor, incepe sezonul virozelor... sper sa nu mai prind vreuna, ca eu am facut raceala in canicula, sunt cineva!
vas stai linistita ca e super bine colul. Al meu nu are 4 cm, pe undeva pe aproape.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
21+
Shines spune:
aaa..Vas..am uitat
eu am nascut fetita cu doctorita Faibis din Petrosani...la ea si la Neamtu am monitorizat sarcina..cred ca ii cunosti
Simo
23
vas spune:
Da shines, ii cunosc pe amandoi. Dar cum de ai fost prin zona??? Acum Neamtu e la Lupeni, doar Faibis e la Petrosani. Eu merg la doctorita Tamas.
Lorich, atunci pot sta linistita????? 
Tunde, am zarit ca esti prin spital....sper ca nu sunt probleme? Ai mers doar pentru cerclaj, nu?
Ana, gasesti colanti de toate felurile dar in magazine mai simple, nu prin mall. Sau daca mai mergi in ceva targuri sigur dai de ele.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Da shines, ii cunosc pe amandoi. Dar cum de ai fost prin zona??? Acum Neamtu e la Lupeni, doar Faibis e la Petrosani. Eu merg la doctorita Tamas. Lorich, atunci pot sta linistita????? ![]() Tunde, am zarit ca esti prin spital....sper ca nu sunt probleme? Ai mers doar pentru cerclaj, nu? Ana, gasesti colanti de toate felurile dar in magazine mai simple, nu prin mall. Sau daca mai mergi in ceva targuri sigur dai de ele. Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
Am stat in Lupeni multi ani..am lucrat in spital in Petrosani la pediatrie..am plecat in 2005 cand am divortat si m-am mutat definitiv in Bucuresti

Simo
23
bebelu86 spune:
neata si de la mine!!!!
Vas felicitrai pt putzulica 

SImo ai grija de tine. acu esti aksa???? 
feteleee...maine astia au zis k sunt conditii de ploaie.. ne mai vdm????

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!