Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna Ralu
Da..sunt acasa..oricum nu ma puteam misca si nici conduce
aseara m-au sunat sefii sa imi zica sa stau acasa...sa nu cumva sa merg sa imi fie mai rau..ca in 3 zile imi trece...au revenit si ei la ''omenire''

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticoase. Eu sunt libera azi.Ma duc din nou la dr ca tre sa imi dea o alta lista de analize .
Merci Alexa de cappuccino.

Andreea felicitari pt carutul albastru si pt vestile bune.

Simo numai raceala iti mai trebuia tie acum. Sa ai grija de tine. Esti si tu libera azi?

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ma mir..lasa mai bine stai aksica in pat si iti revi.

Laura ce alte analize mai faci????

eu nu am mai facut analize din sapt 10.
luni ma duc sa le fac pe alea uzuale de sange si rh.dar ca vreau eu,
k medicu mi0a zis abia in sapt 32-34 sa le repet.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la mine.
Acum am terminat de recuperat ce ati scris. Ma bucur de fete ca vi s-a ridicat placenta, sper sa nu raman singura in acest club. Sper sa primesc si eu vesti bune saptamana viitoare cand merg la eco...
Tinem pumnii Tunde azi. O sa fie bine, stim noi!
Felicitari burticutelor care ati aflat in sfarsit culoarea caruciorului!

Va dulce pe toateee!

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Ralu sincer ma enerveaza vremea asta parca vrea sa nu ne vedem si noi la o cioco . Vedem cum e vremea si daca e plcut afara poate iesim.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

laura mie una imi place vremea asta
doar sunt nascuta in sept

dar dc ne prinde ploaia..e cam asa..k racim de nu mai iesim din casa
oricum cred k ma ia si p mine usor usor raceala
k ieri am facut baie..si la un mom dat a trebuit sa ies pe geam, si aveam si paru ud si vantu batea...si ma cam doare capatana acu.
incep sa bag ceaiuri sa nu ma ia mai rau

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Ralu trebuie sa repet examenul de secreti vagina(ureaplasma mamai ei) si zicea ceva de repetat examenul de urina.Plus ca tre sa vada si rezultatul de la morfologie, ca ea nu face decat eco uzuale. SI vreau sa o intreb cand iese din CIC ca sa sti excat ce fac de acum incolo. Ori merg cu ea pana la capat si pe urma sa imi recomande unde dr sau il schimb eu acum. Oricum pest eo luna tre sa fac si testul de toleranta la glucoza(dureaza 2 ore)

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Laura de ce faci testu de toleranta laglucoza????
ti-a zis medicu???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Neata' si de la mine!!! Azi m-am trezit bine dispusa pt ca e vineri, incepe weekend-ul

Shines chiar ma intrebam si eu ce e cu tine de nu ai aparut pe "ecrane".

Tunde iti tin pumnii azi!!!

Angi ma bucur pentru ultima perfuzica, bat-o norocu'!

Bebelusi mami, sa imi dai un semn cand te trezesti.

Ma bucur ca tot mai multe dintre noi aflam culoarea caruciorului. Bafta la eco celor care merg azi.
Eu inca mai am rezerva, nu ma pot bucura inca de faptul ca bebele meu e fetita, trebuie sa mai merg de 2-3 ori la eco ca sa fiu sigura.Dar asa de drag imi era aseara ca stateam cu dl sot in pat si ne tot gandeam la nume si nu ajungeam la ceva ce sa ne placa la amandoi.
sunt tare frumoase clipele astea

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Daria ..daca data viitoare va sta bbla pozat si se vede bine ce e..numai tre sa mergi la 2-3 eco s fi sigura

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput