Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

m-au capiat azi copilasii astia ai mei

ratusca - pff stiu faza cu tocurile ca am fost la ziua unei prietene de joaca a lui A si na ... am zis ca daca asta nu e ocazie de tocuri atunci care . nu-ti spun ca mi-am pus cele mai inalte sandale dar care erau (odata ) foarte comode si la plecare abia mergeam. imi dadea lectii A ca sa nu ma mai incalt NICIODATA cu sandalele alea .

nikole - tb sa fie f comode. culmea dar sa stii ca sunt incaltari cu toc comode, tb doar sa le cauti. eu nu am renunat la tocuri nici cand eram gravida, imi luasem la birou vreo 2 perechi si ma schimbam acolo ca deh nu prea mai faceam fata sa merg pe tocuri si pe drum ...
sper sa ne vedem ... candva .. odata
esti pregatita moral de receli?

crid.d - LA MULTI ANI ptr ANA!!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
eu am program special la masina de paine de dulceata, la steamer nu stiu ce sa zic ... pana la urma merita sa incerci, n-are ce sa fie aiurea

Mergi la inceput

simplicity - daca tot esti p-aici, azi n-ai schimbat motto-ul sau am pierdut eu notiunea timpului (f probabil de altfel ).
nu de alta dar imi aduce aminte asta rau de tot de socrul meu care a muncit f mult si a fost ilustru in cercetare si in acelasi timp un om de nota 200

Mergi la inceput

si inca ceva simplicity mare noroc ai tu cu UK-ul uite nu stiu cum dar cum povesteai si tu nu inteleg cum sunt mai toate mai ieftine acolo. am vazut ca fructele/legumele erau mai scumpe dar comparam alimentele si tot mai ieftin e la voi unde salariul mediu nu e comparabil cu romanica. nu mai vorbesc de haine si calitatea lor (apropo stii cumva daca marca de imbracaminte cherokee care se gaseste in tesco o fi si pe la vreun magazin online cu livrare pe ro?)
of of mai mai ... vreau si eu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

xela,eu cumpar hainute cherokee din tesco sau tesco online,am vazut ceva si pe ebay,nu stiu unde altundeva sa te indrum

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prieteni insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

si inca ceva simplicity mare noroc ai tu cu UK-ul uite nu stiu cum dar cum povesteai si tu nu inteleg cum sunt mai toate mai ieftine acolo. am vazut ca fructele/legumele erau mai scumpe dar comparam alimentele si tot mai ieftin e la voi unde salariul mediu nu e comparabil cu romanica. nu mai vorbesc de haine si calitatea lor (apropo stii cumva daca marca de imbracaminte cherokee care se gaseste in tesco o fi si pe la vreun magazin online cu livrare pe ro?)
of of mai mai ... vreau si eu acolo
daca ai nevoie de ceva anume iti pot face eu livrarea....nu e asa mare lucru sa trimit un colet

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prieteni insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna seara, fetele!

Despre biscuiti ii dau petit beure pe care-i macin la rasnita de cafea si sa pape ca atare biscuti de bb, care sunt fffff gustosi si seamana cu cei facti de mama in casa......

Noi ne retragem ptr un somnic dulce!

NB!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Nik0le

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Helou

In primul rand, stiti voi, LML tuturor pufilor de pana acum, tuturor mariilor (de la voi am aflat), lui mario etc.
In al doilea rand multumim tare de felicitari pt Luc. scuze ca n-am dat de baut. Acum ca a trecut si de 6 luni, pana la 1 an nu mai sarbatorim.
Sa va zic cate ceva (pana nu vine tati sa-mi faca scandal ca de ce nu lucrez, asa cum am zis ) si de pitic. Ii place de numa-numa la gradi. E asa o bucurie sa-l vad razand cand merg dupa el, sa-l vad cum vine la mine in brate, dar inca se intinde spre fetele de acolo...A racit, bineinteles, dar nesemnificativ. Tuseste un pic si din cand in cand e mucos. Haios e ca s-a racit si taica-so! Asa facea si la cel mare, testa fiecare virusache. faceam misto, ca parca el ar fi inceput gradinita
Eu mi-am intrat in ritm, chiar mai mult decat as fi vrut, ca stau cel putin o ora in plus fata de ora de iesire. asta e...Uneori sunt pui mai mici decat al meu si evident, cu mai multe probleme...
Vine bau-bau ( a se citi "tati").
As fi vrut s ava raspund fiecareia, dar nu apuc. Abia apuc sa citesc cate ceva. va pup pe toate, fara rest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Oani
Ma bucur ca-s toate bune, si pe curajosul Luc care sta cuminte la gradi. Asa ma amuzi cand ne vizitezi pe furis de frica bau-bau-lui.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata gagicile!!!neagra,cu lapte,cu frica,decofeinizata...cum doriti!mmmcde cand nu am dat si eu o cafea!
o zi buna sa avem!

Mergi la inceput