Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Hopaa!! Prima???

Ei atunci dau cafeaua bio cu aroma de vanilie!

Eu am parul cret de la o noapte in care s-a trezit maraind de 25 de mii de ori Oare ce are??? Diseara imi pregatesc gelul de dinti sa vad daca asta-i cauza

Multumesc de raspunsurile cu biscutii...am observat ca in general biscuitii au E-uri si nu mai stiu ce substante necunoscute pe acolo, inclusiv petit-beure...de asta intrebam ce fel de biscuiti folositi.

Asa, imi aduc aminte de niste biscuiti fara conservanti si coloranti, tot prin carfur erau...nu-mi amintesc cum se chemau dar erau mult mai scumpi decat ceilalti biscuiti...pelegrini parca? ma duc azi si daca gasesc va spun.A, si am mai vazut in magazinele Plafar di n mall-uri la fel...biscuiti bio...acu..na...sunt scumpi...dar ma gandesc macar in primul an sa-i dau mai de calitate si apoi incet incet om intra in rand cu lumea..

Nikole,
eu ma gandesc sa incepi cu niste tocuri mai mici si apoi incet incet mai adaugi centimetri

Cris.d,
mi-am salvat programul tau de gatit

Ratzusca,
filmeaza-l pe artist

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Eee..mi-a luat-o bubu inainte cat am scris eu carnatzul de mesaj

Cris.d, merci de linkul cu alimentele contaminate

nikole, mersi, si Irinuca cand o incepe sa se ridice...sa te tzii!Recupereaza ea!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata!

Multumim de coffee dubla! Si noi pe aici, mai un mail mai o cautare pe guugal... urat afara, mi-e o scarba... cahh!

Nikole, am facut cercetare de piata: am luat si un borcanas cu orez morcov si vitel care e de la 4 luni. Are si asta sare, insa jumatate din cantitatea celui de la 12 luni. Il testez azi sa vad daca ii place.

Aaa, si am aflat unde este magazinul cu pui bio... este chiar BioGood-ul de care va povesteam eu mai demult ca am gasit acolo niste super mere (super scumpe evident). Maine dam o tura sa vedem ce gasim, ca sunt crizata rau cu puii din comert...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

iote niko, ceva de genul www.asos.com/Kg-By-Kurt-Geiger/Kg-Aro-Lace-Front-Heeled-Shoe/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1198464&cid=4172&sh=0&pge=4&pgesize=200&sort=-1&clr=Tan" target="_blank">asta sau www.asos.com/Killah/Killah-Casia-Cuffed-Lace-Up-Heeled-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1187592&cid=4172&Rf-200=10&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Brown" target="_blank">asta

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multumesc bubu si lorex de cafea
alex s-a trezit la 6 .20 de aseara de la 9.30

alexutzzza ; vecinii sunt si aici calzi,primitori,ma rog,nu sa ma stranga in brate ,dar oricum...ma plimb pe strada cu alex si ma saluta,vb cu mine,cu copiii si eu nu am idee cine sunt ei

cuscra,m-ai dat gata cu programul / meniul succes!
eu sunt mai cu bazdac,gem fara zahar nu-mi vine nici sa fac,darmite sa mananc ;recunosc,intru in categoria "asa nu"

nikole
deci de la voi mi s-a transmie cheful asta de smotru ce il am de cateva zile????? bine ca stiu
voi macar aveti ocazia sa purtati tocuri acolo,dar eu? eu sunt mignona(sa nu zic mica ) si eram/sunt fan tocuri ,am ramas doar cu dorul...sa ma integrez cat de cat in peisaj,am mai purtat doar platforma,ca n-o sa merg cu tocuri de 10 cm la cumparat legume sau plimbat strumfiiaici duminica sunt toate inchise,asa ca nu poti sa te plimbi "pi shentru " ,ca te rad si curcile si te iau la intrebari ce vrei sa faci...duminica(daca nu ploua ofc ) ne plimbam toata gashca pe jos cativa km...as fi dementiala cu tocuri de 10 cm (va zic un secret:duminica trecuta am mers vreo 5 km cu saboti cu platforma...se uita lumea ca la urs,dar macar mi-am facut damblaua ; cat m-au durut apoi picioarele,nu va mai zic )

lillo lasa intristarea,savureaza concediul ca,doamne,ce repede trece!

m-am uitat aseara cu soata la pozele pufuletilor
ioana_fota , alexandra ta m-a lasat fara cuvinte

o zi frumoasa tuturor!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

iote niko, ceva de genul www.asos.com/Kg-By-Kurt-Geiger/Kg-Aro-Lace-Front-Heeled-Shoe/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1198464&cid=4172&sh=0&pge=4&pgesize=200&sort=-1&clr=Tan" target="_blank">asta sau www.asos.com/Killah/Killah-Casia-Cuffed-Lace-Up-Heeled-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1187592&cid=4172&Rf-200=10&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Brown" target="_blank">asta

_

_

Eu asa ceva am (nu exact modelul insa calapodul) si sunt comozi:

http://www.veronesse.ro/colectie.php?pid=20081129112959&p=3&prod=20081129120313

problema mea cea mai mare este ca NU II MAI GASESC PRIN CASA!!! AU DISPARUT CA MAGARUL IN CEATA!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

_

_

tu ai castigat la loto?
daca mai pui si niste louboutin sau manolo,ma impushc!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza si de la noi

bebe cam marait azi noapte...gemea prin somn..oare incep iar dintii?? hmmm...oricum savurez si eu cele 2 cafele lasate...una mai buna ca alta

ma duc sa bag la spalat ca am o tona...cred ca toata ziua o sa spal

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

cat despre sondajul cu biscuiti si eu tot petit beure ii dau, i-am sfaramat si ii tin intr-o cutie de plastic...ii bag direct in blender cand fac pireul de fructe..nimic nu se simte...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

ratusco,mai bine ca nu le gasesti...... eu mi-am adus botine,cizme scurte si lungi vreo 4 perechi dar purtatul lor? purtatul unde sa-l fac???

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput