Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 5
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Primiti o mamica adanc cufundata in butoi? Noi inca suntem in concediu, un concediu de cosmar, vreme urata, nervi, piticul imi simte starile si e agitat si nervos tot timpul, am racit cobza si, cireasa de pe tort, i-am facut printesei analizele ptr gradi si i-a iesit un stafilococ auriu pe tamponul nazal, de dr. nu dau, nu stiu daca va puteea merge la gradi, daca va tb sa ii dau antibiotice... Simt ca cedez nervos. Luni tb sa merg si cu piticul la analize sa vedem daca are si el ceva... |
Lasa butoiul ptr ca sa intre vremea asta in el! Sa iasa soarele!
si
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
AMR 5 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Si daca tot zicea larisel de poze cu articolele cumparate.... www.kiabi.com/bebe-fille/chaussures-chaussons/baskets-bicolores/264/P154898" target="_blank">baschetii, nimic pretentios dupa cum spuneam si www.kiabi.com/020-RAYONS/61-10_FicheProduitLotQW.asp?ProduitID=192938&rayon=bebe-garcon" target="_blank">aparatoarea pt patut Eu inainte sa merg la kiabi ma uit pe site-ul lor frantuzesc la produse si imi fac o idee despre ce as vrea sa iau. Editez sa spun ca au fost mai ieftine decat apar pe site-ul respectiv. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Doamne ce frumusete de aparatoare!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
AMR 5 pan'la nunta
blue_flower spune:
Am intrat sa va zic doua chestii:
1. am gasit www.sticker-decorativ.ro, au super chestii misto.
2. ma simt f mandra ca am slabit si intru in pantalonii mei de anul trecut. Am reinceput masajele, ma omoara tanti aia acolo, dar face bine la grasimi! Si inca tin regim. Pana la sfarsitul lui septembrie. Si apoi inca 90 de zile de mentinere.
xela_07 spune:
MP - eu retinusem ca Alex a fost doar mai pretentios nu toata istoria, daca eram cu ochii cascati evitam multe starmbaturi
miremia - merci ca mi-ai dat ideea cu site-ul de la kiabi sa ma uit si eu inainte.
tu spuneai ca e wk asta targ de paine? unde vezi tu toate informatiile cu targuri unde/cand ca vad ca esti la curent mereu
la fel si eu BF nu am ajuns inca la articolele de dama sau barbati la kiabi, intru chitita la copii si asa nu prea am timp sa ma uit cum trebuie cu atomicii dupa mine.
ayanna - regula asta e f importanta nu se recongeleaza nimic si nu se congeleaza ceva care nu e prelucrat termic inainte (fiert/copt). ptr bebei ma refer ofc, si se foloseste max 3 luni, recomandarea e de 1 luna.
trimit si revin sa nu se trezeasca careva si sa nu mai apuc
xela_07 spune:
citat din mesajul lui blue_flower Am intrat sa va zic doua chestii: 1. am gasit www.sticker-decorativ.ro, au super chestii misto. 2. ma simt f mandra ca am slabit si intru in pantalonii mei de anul trecut. Am reinceput masajele, ma omoara tanti aia acolo, dar face bine la grasimi! Si inca tin regim. Pana la sfarsitul lui septembrie. Si apoi inca 90 de zile de mentinere. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
f tare ideea, o sa-mi pastrez pagina cand fac renovari in casa. nu ma bag oricum pana nu termina astia mici decorul lor personal pe peretii din casa .
xela_07 spune:
haircut - sunt mai bine cei mici (adica dorm noaptea mai bine). secretii la greu. A nici nu ma lasa sa ma apropii cu ceva de nasul ei asa ca o las sa-i treaca de la sine. sper sa reincepem gradi de luni. te pomenesti ca mai mergem o zi, inca o saptamana acasa . OMG ...
alexutza - intratul in colectivitate de regula de "probleme" din astea. mai ales intr-o gradinita de stat unde sunt 24 de copii in grupa , parintii merg la munca si ii trimit raciti. asistenta a facut triajul doar prin faptul ca s-a uitat in gatul lor ... no comment. cat am stat eu cu a mea pana sa o las am reperat 2 fetite una a tusit exact in fata lui A (erau la aceiasi masuta, ofc ca am luat copilul si l-am dus la alta masuta, dar ...) si alta era cu nasul pulbere. plus parintii care s-au perindat pe langa copii.
concluzia este ca oricat de buna imunitate ar avea cand intra in colectivitate sunt pilaf toti
lillo - naspa ce pove acolo, multa sanatate ca gradinita nu pleaca nicaieri, tot acolo ramane. nu pierde nimic daca nu e acolo in prima zi.
miremia spune:
BF FELICITARI!
Xela informatiile le gasesc la fata locului, adica in parc.
Am vazut afis si am cu gandul la painea proaspat scoasa din cuptor.
La kiabi aveau unele produse la 12 ron (maletuta, pantaoni) si erau chiar dragute. Si la raionul pt decorat camera gasesti o multime de minunatii (tomaca sau BF, nu mai stiu cine zicea ca nu le-a vazut), merita sa iti arunci ochii.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
xela_07 spune:
cris.d - am facut ieri un fel de "gem' la masina de paine. prune facute mai mici la robot, trantite in cuva de la masina (programul are vreo ora) fara nimic altceva. a iesit ok, l-am servit cu iaurt. a mancat smecherul meu. face bine la kk ca vad ca s-a mai reglat. so, merci de idee. mai zi aici cand mai descoperi cate ceva asa minunat.
cu alaptatul e inca la greu la noi. e adevarat ca mananca mai putin decat ce cantitati aud eu p-aici dar ...
suge ziua inainte de fiecare somn si ori de cate ori il vad mai agitat . noaptea nici nu mai stiu, de vreo 3 ori suge asa mai de foame, de n ori suge doar ca se trezeste si vrea sa ma simta langa el.
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Salut fetele... Citeam, citeam...si am ajuns la mesajul lui Cris_d despre congelat... ...si m-am luminat brusc...sa stii ca ai dreptate, eu nu mi-am dat seama de faptul ca eu de fapt recongelez carnita...doamne, ce tuta sunt!!! Credeam ca daca a fost congelata cruda n-are nimic daca o mai congelez o data dupa ce o fierb si amestec cu piure-ul de legume... In general imi ies 6-7 portii de legume si 3-4 dintre ele le amestec cu carnita, iar celelalte le las simple ca sa le amestec cand le scot cu alt tip de carnita, in cazul meu vitel (pe care o decongelez si fierb in ziua respectiva, pentru ca acolo n-am pus portii mici, ci o bucata mare congelata si tot tai cate un cubulet cat pentru o masa din ea). Deci nu mai am voie sa congelez carnita dupa ce o fierb??? Doamneee...mersi mult ca m-ai luminat!!! Pentru congelat folosesc de obicei recipiente din alea sterile...de 100 ml si 50 ml si numai bine imi ajunge pentru o masa(150 gr), ca fii-mea nu mananca mai mult...oare e ok? ... Vai, ce m-as face fara voi?!!! |
hei, wait!! tocmai, ca daca o congelezi cruda si o decongelezi si faci supa, apoi recongelezi chestia gatita E OK!! eu intelesesem ca ai congelat bucati de vitel FIERTE, apoi le-ai scos si amestecat cu legume fierte si apoi reconge;lat pentru 5 zile. mai pe scurt: ce e gatit se congeleaza doar odata, deci stai linistita.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca Am gasit intamplator intro librarie, o carte despre interpretarea psihologica a desenelor copiilor. Tudor nu deseneaza inca dar m-am gandit ca pentru viitor este buna mai ales ca nu-mi amintesc ce am invatat pe vremea liceului. Foarte interesanta !!! Stiati ca soarele din desenele copiilor este un simbol al relatiei cu tatal de cele mai multe ori? Explica foarte multe detalii din desene (inclusiv ferestre daca sunt inchise sau nu, animale, forma lor, flori etc): noante culori, dimensiuni etc. Cum se exprima timidul in desene, lider, extrovertit introvertitul etc. Foarte interesant si totul exemple alaturi. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
waaaa..ce pasionata eram in tinerete sa interpretez mazgaleile prietenilor/colegilor si desenele copiilor dupa capul meu , n-am avut carti niciodata dar ma mai verificam prin reviste , cand mai prindeam cate una..
vreau si eu cartea, cum se cheama ca s-o caut!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_