dormi linistita, am grija de puiul tau
Raspunsuri - Pagina 4
roli25 spune:
Sa-ti traiasca puiul! E al tau, tu esti universul lui. Asa a vrut Dumnezeu. Sa fie sanatos si sa aveti parte de tot binele din lume.
Tot respectul pentru tine!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Anuc spune:
Am zis ca nu pot sa scriu nimic, oricum nu ma pot opri din plans...dar nu pot sa nu te felicit pentru omul care esti!
Baietelul este foarte norocos, iar tu esti singura mamica pe care o cunoaste deocamdata, asa ca nu-i rapiti dreptul de a spune 'mama', mai ales ca din ce-mi dau eu seama, meriti acest 'apelativ'...Va doresc multa sanatate si fericire. Mami lui probabil ca este multumita, acolo sus, stiind ca tu ai grija de puiul ei. 
Mami de Ioana, Filip si
34 S
alba_ca_zapada spune:
Cred ca ar trebui sa il incurajati pe micul puiut sa iti spuna "mami".
Eu sunt de parere c-ar fi bine sa ii oferiti bucuria relatiei speciale pui-mama.

PS - Sper ca nu sunt gresit inteleasa.
valicutu spune:
normal ca am plans citind subiectul, pentru ca se intampla sa ma gandesc cine imi va creste copilul daca Doamne fereste se intampla ceva cu mine, cine il va iubi si ingriji asa cum o fac eu? poate o femeie ca tine. baietelul si tatal lui au fost norocosi ca te-au gasit si va doresc tot binele din lume. iar daca tatal lui vrea sa-l incurajeze, copilul o sa-ti spuna mama. tu oricum vei fi mama care il va creste si iubi si singura despre care va avea amintiri
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui david_lucian Ieri ma striga prin casa "mama", desi nu l-a invatat nimeni, iar el imi spune in mod normal "moni".Mi-a fost putin jena de sotul meu si de durerea lui. Asta e viata!!! |
Esti mama lui, singura mama pe care o cunoaste

Mai are o mamica, care l-a nascut sanatos, pe care o va cunoaste din poze si din povestiri.E normal sa stie de ea, pt ca e cea care l-a tinut in siguranta timp de 9 luni.
Dar asta nu-ti ia tie din statutul de mama, care il iubeste neconditionat si-l creste cu dragoste.
Esti mama lui, nu-i luati aceasta bucurie de a avea o mama. Daca te striga "mama", nu-i spune ca tu nu esti mama, ci esti "moni".

Edit: daca ii veti spune copilului ca nu are mama, va suferi. El are 2 mame. Una, care l-a nascut , in cer si una care il creste, langa el.
fetita mea are 4 bunici naturali si mai are un bunic vitreg, sotul mamei mele. Eu am 2 tati si fata mea are 5 bunici. Bunicul vitreg e cel care sta cel mai mult cu ea, pe el il iubeste cel mai mult. Eu nu ii rapesc bucuria asta. El e bunicul ei preferat :)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ada_coman spune:
Dumnezeu sa-ti dea sanatate sa-l poti creste si sa te bucuri de el. Lasati-l sa-ti spuna "mama". 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
MAI SUNT 4 ZILE SUSTINE ORASUL IASI