dormi linistita, am grija de puiul tau

dormi linistita, am grija de puiul tau | Autor: david_lucian

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am citit o poveste asemanatoare, am simtit sa scriu si eu despre o mamica care nu mai poate sa scrie.........
Nu vreau sa intristez....simt nevoia sa las cateva ganduri care sa ramana marturie pentru cel mic.
Nu stiu daca aceasta mamica avea sau nu cont aici, dar am eu si pot sa va scriu.
Veronica, tanara plina de viata, mereu vesela a adus pe lume primul ei copil, un baiat frumos foc (are trasaturile ei), in prima zi din an(2009). Chiar a fost primul nascut din oras.(i-au luat interviu)
Cateva zile mai tarziu, acasa, dupa cezariana, sotul ei cheama salvarea pt ca "se sufoca". A facut embolie pulmonara si gata.
Soarta a facut ca eu sa ajung mamica de schimb a copilasului ei si vreau sa afle cand va creste ca ma gandesc la ea mai tot timpul si i-am promis ca fac tot posibilul sa ii ofer toata dragostea. Fericirea mea nu este deplina stiind ca nu aveam aceasta familie daca ea nu pleca la cer.
Am ajuns sa o cunosc din povestiri si poze. Abia astept sa afle si micutul despre mamica lui si soarta ei nedreapta.
Sper ca vom fi sanatosi cu totii si timpul va vindeca ranile, iar memoria ei promit ca va fi vie. Merita draga de ea !!!
Dormi linistita, am grija de puiutul tau.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

monica,foarte frumos gestul tau!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am varsat cateva lacrimi. as vrea sa imi spuna si mie cineva ca va avea grija de puii mei daca s-ar intampla ceva. barbatii sunt si ei oameni si nu pot sta singuri. probabil ca si-ar gasi pe cineva... dar copiii? ar simti ca femeia aceea e ce le trebuie lor?
e trista povestea veronicai, dar asa a fost sa fie. daca il iubesti pe cel mic si ai grija de el e tot ce poti sa faci ca sa-i cinstesti memoria.
felicitari, mamico!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

cand prietena mea a plecat la casa din cer in luna florilor-mai a lasa doi pui de care un tata distrus si epuizat dupa doi ani de chin a unui boli de care se spune ca nu e a unei singure persoane ci a intregii familii din care face parte Cancer nu doarme linistita pt ca de puii ei nu are nimeni grija ...inca...iar Mara va merge peste doi ani la scoala...oare va gasi o mamica de imprumut care sa-i poarte manuta pe foile albe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

nu stiu daca aici e locul potrivit pt acest subiect, dar este un subiect foarte sensibil si in acelasi timp frumos.

danaiulia, sper ca si puiutii prietenei tale sa gaseasca o mamica de schimb precum monica.

monica,

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Monica esti o femeie extrordinara!
A zice "asa a fost sa fie" poate parea dureros, desuet, nedrept, dar...asa a fost sa fie, Dumnezeu asa a randuit lucrurile. E minunat ca baietelul are o mama care chiar daca nu l-a purtat in pantec il poarta acum in suflet si ii va calauzi pasii prin lumea asta uneori nedreapta.

Sfatul meu pentru tine, in ideea in care ai zis ca vrei ca el sa citeasca peste ani gandurile tale, este sa iti deschizi un blog, nu este greu deloc, ramane scris peste ani, este la indemana ca el sa il poata citi cand si oricand va vrea, poti scrie ce simti, cum simti oricand ai nevoie sa despovarezi sufletul de o incarcatura fie ea buna sau nu.

Inca o data ai toata admiratia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

toata stima si admiratia

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput