dormi linistita, am grija de puiul tau

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

Dumnezeu sa va poarte de grija.
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislex spune:

O pagina plina de stima, compasiune...si pe alocuri trista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onbux.com/?rh=c205ad8fbdf888285d05459c28a8fe11" target="_blank">A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicitari din inima DAVID LUCIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Nu cred ca exista multi oameni ca tine pe acest pamant.Ai toata admiratia mea

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Monica, sa ai parte de tot binele din lume, sa ai putere sa iti vezi puiul mare si sa iti daruiasca Dumnezeu numai si numai fericire

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui david_lucian

Dupa ce am citit o poveste asemanatoare, am simtit sa scriu si eu despre o mamica care nu mai poate sa scrie.........
Nu vreau sa intristez....simt nevoia sa las cateva ganduri care sa ramana marturie pentru cel mic.
Nu stiu daca aceasta mamica avea sau nu cont aici, dar am eu si pot sa va scriu.
Veronica, tanara plina de viata, mereu vesela a adus pe lume primul ei copil, un baiat frumos foc (are trasaturile ei), in prima zi din an(2009). Chiar a fost primul nascut din oras.(i-au luat interviu)
Cateva zile mai tarziu, acasa, dupa cezariana, sotul ei cheama salvarea pt ca "se sufoca". A facut embolie pulmonara si gata.
Soarta a facut ca eu sa ajung mamica de schimb a copilasului ei si vreau sa afle cand va creste ca ma gandesc la ea mai tot timpul si i-am promis ca fac tot posibilul sa ii ofer toata dragostea. Fericirea mea nu este deplina stiind ca nu aveam aceasta familie daca ea nu pleca la cer.
Am ajuns sa o cunosc din povestiri si poze. Abia astept sa afle si micutul despre mamica lui si soarta ei nedreapta.
Sper ca vom fi sanatosi cu totii si timpul va vindeca ranile, iar memoria ei promit ca va fi vie. Merita draga de ea !!!
Dormi linistita, am grija de puiutul tau.

Deci te cheama Monica...
Ai ma scris si la Psihologie si m-a impresionat de atunci cum ai vorbit despre copil. Chiar cred ca D-zeu te-a pus in calea lui.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

O poveste trista.

Sa fie toti puiutzii sanatosi, la fel si noi ca sa putem avea grija de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns david_lucian spune:

19.01.2011 se implinesc 2 ani de la plecarea ei la cer. Mergem cu tati la cimitir si cred ca e ultimul an in care nu realizeaza cel mic unde se afla si cu ce scop.
Am mari emotii pentru ziua in care ii vom spune ca are doua mamici...nu stiu cum va reactiona. Sper ca inocenta copilariei isi va spune cuvantul si va fi bine.
Ieri ma striga prin casa "mama", desi nu l-a invatat nimeni, iar el imi spune in mod normal "moni".Mi-a fost putin jena de sotul meu si de durerea lui. Asta e viata!!!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa ne vegheze pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Nu trebuie sa-ti fie jena de sotul tau. Pana la urma tu esti singura mama pe care o cunoaste, chiar daca nu esti mama biologica, tu esti cea care il cresti, ii oferi dragostea de mama si ai grija de el. Eu zic (,) ca e normal sa iti spuna mama.

Mergi la inceput