**Buburuze de 2009 in actiune (27)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ano esti nesuferita, auzi la ea, marima 36 nu am luat-o inca aici duminica e inchis asa ca asteptam ziua de vineri si vedem
lavi am pus siteul ala asa ca idee, dar gasesti chestii asemanatoare la brico sau mr bricolage, practiker si alte din astea, cred...pun pun, ca de, tre sa vedeti pe ce dam banii, dac ii dam. prima maseluta...si am descoperit-o intamplator. mama deaturata ce sunt. moama ce freza are Raressss
eu fac zacusca, piticul mai inainte s-a trezit si acu e cu burta plina, sta si se uita la desene asa ca eu ma destrabalez pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

lavi ce freza belea are rares este superba si apropo de pufuletii gusto poate sa vina si ary la o portie ca e morta dupa ei si ea ar manca o punga odata

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

toate fetele si buburuzele
Multumim mult de aprecieri sunteti niste dragute ca de obicei!Azi am fost la mami sa o vopsesc si m-am cam suparat pe ea umpic...dar imi trece mie, cred ca o sa o mai raresc cu vizitele la ea o vreme.
Annamultumim multsi voi sunteti niste frumosi...si dc tot mi-ai zis ca te-ai uitat si prin celelalte albume ale mele m-am uitat si eu si m-a apucat melancolia, ce repede trece vremea....
Emamersi de pont, am sa merg la Brico sa vad dc gasesc ca tare mi-a placut...bravo prima maseluta si nici nu s-a scandalizat? sa dea DD sa iasa toate la fel sa le descoperi fara sa aiba bestiuta dureri...moama sa-mi trimiti si mie un borcan de zacusca ca mi-ai facut o pofta
Getikmultumim....si normal ca poate sa vina, o sa-i cumpere si ei un pachet special pt ea, o asteapta cu drag
Fetele va doresc o noapte buna si linistita cu copilasi somnorosi
Va

P.S. Crisssce faci mami? Chiar toata ziua ai dormit?sper ca sunteti ok.

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o [vafea]calda,perfuzabile pentru cine doreste ,trabuce [jamica] si virginia slim

greu am mai recuperat cu somnul..nu de alta dar duminica dupa-masa s-a mutat nunta(cica ciorba de potroace) la u restaurant si am stat pana la 9 seara distractie maximaba am gasit si gradi pentru miru la pret super ok ,dar abea de la 3 ani sa o dat..sa vedem ce-i fac pana atuncea..
dar ca sa va faceti o idee,imaginati-va la ca 7 dimineata inca se dansa la nunta la capacitate mare si nu vroia lumea sa mai plece acasa

mada ia uite ce repede isi da drumul la vorbitsi ce mare s-a facut are niste ochisori de mama,amam
picky calm,calm..cu nervi nu rezolvi nimicaof pui micpupa puca sa treaca toate bubele ce???s-a furat darul?/sigur nu am aterizat la nunata aiaeu am nimerit la o super nunta unde toata lumea s-a distrata pe cinstepoze adaug mereu la semnatura,dar nu mai zic,ci le pun acoloastept sa primes si eu dvd-ul cu pozele de la nuntanu ma bag la tuns parul ca eu la miruna am asteptat un an si ca sa aiba si ea ceva ciuf
lavi un pupic pentru raresul sa treaca raceala si dintisorii sa apara mai repedemultam fain,si noi suntem tare curiosi ce samburel ascunde nasica miruneiiar soata mea a eliminat pietricica(cu mari chinuri) si acuma e mult mai binecum a zis si ana,nu-i decat o perioada in care aduna pietricele si pamant/nisip si degustadaaaa de la nunta sunt pozicile,dar numai ce am facut cu tel meu ca al sotului le-a facut ca naibaasteptam cele ale miresicei sa le vedem
ana probabil s-a acumulat obosela si de aceea te simti fara vlagaun pic de odihna ti-ar trebui sa-ti incarci bateriilemamaaaaaaaaaaa ma-i omorat cu tzitzi si casutace baiat mare si istet ai tu acolo
simina super,felicitari pentru casutausor-usor o s-o terminatisa ne pui si poze cu casuta
getik am revenit in forta acuma
ema moamaaaa si ce faina fuse destrabalealabravo pentru maselutaaaaaa
ana in sfarsit am recuperatdar s-a meritat oboseala ca ne-a scos din rutina asta zilnica si ne-am super distratvaleuuuuuuuu si voi cu orga??fi-mea a capatat-o pe la 7 luni,cadou de mos craciun si de atunci o butoneaza de-i merg fulgii
elena cum a fost la gradi??????ce fac piticii???
ana felicitariacum am si eu cu cine sa fac echipa
lavi moamaaaaaa ce scump e raresul

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Cris-da buna cafea mai ai!Am vazut cele 3 poze dar mai asteptam altele.e bine ca v-ati distrat daca tot ati obosit.Ma bucur ca soata ta a eliminat pietricelele.
Lavi-ai un mic smecheras frumos foc!Las ca iti trece tie supararea pe mami-si eu ma mai supar cu mama dar imi trece f repede(uneori prea repede).Sora ta ce mai face?Parca in Brazilia e plecata,nu?S-a acomodat acolo?
Anna-off stiu cum e cu serviciul de dimineata pana seara-din pacate asta e singura solutie ptr a le oferi un trai mai bun-si apoi pe criza asta esti norocos daca ai un job.Si totusi,Anna ar trebui sa te odihnesti mai mult,poate ziua cand doarme Vladut sau in week-end.....
Ema-felicitari ptr maseluta.Andutu are 2 maselute dar au iesit cu cantec-nopti nedormite si afte.Sa dea Dumnezeu sa iasa toate usor!Zacusca?Si cum azi e zi de post tare bine ar mai prinde.
Getik-hai la cafea!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

neata
ieri cand incercamsa ii arat lu tatsu maseluta cu pricina am descoperit ca a mai iesit 1.....chiar ca-s denaturata
lavi cu sau fara ciuperci...am la alegere
cris ahaaa, ieri te-ai refacut....am intelesssss
simina se are ca la scara de durere imi seamna, suporta bine...nici la vaccin nu a plans, a scartait cand a intrat acul si dupa gata...vad ca nici la astea 2 maselute nu a zis nimic...ma mai uit si azi sa nu mai am vreo surpriza
dintosii

Mergi la inceput

neata eu ma bag la o .
crisbaine ai revenit dar miru cum sa distrat?? si deabia asteptam pozeeeeeee.
lavinia multumim de invitatie suntetii niste scumpi.
dragele mele buburuze sa va spun ca ary incearca sa zica buburuzala tot zicandui buburuza lu mami, buburuza mea mika ea aseara face bvuu adica buburuza cam mika sa zica tot cuvantu

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

gata am venit la dar incercam sa va citesc sa vb si cu soramea care are numai problme si nu stiu cum sa o ajut si imi vine sa ma urc pe peretiiiiiiiii.
lavinia ma ofer si voluntar sa iti trim zacuscca momentan de vinete cand se vor face ghebele itit trm si din aia daca m,ai vrei.
simina aicea sunt nu am plecat mersi de .este tare buna facuta de voi toate
ema bv pentru maseluta 2 ary mai nou pe langa caninutz se lupta cu un incisiv jos

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

deci getik pui la pastrare: rosii, ghebe si zacusca cu ghebe, atat deocamdata cred ca si lui Darius ii ies mai multi/e ca are gingia super inflamata si roade tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

deci getik pui la pastrare: rosii, ghebe si zacusca cu ghebe, atat deocamdata cred ca si lui Darius ii ies mai multi/e ca are gingia super inflamata si roade tot

ema draga mea pun detoate doar sa fie ecologice

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput