**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 8
alic spune:
fetelor, va pupam pe toate, n-am mai aparut pe-aici pentru ca am o stare mai aiurea si nu am rabdare sa scriu incerc sa ma concentrez pe condus si scoala pt ca mai am putin pana la examen si-s cam varza
asa ca am nevoie de o scutire...va pupam!
aa..pentru fetele de la albinute...a nascut Alynta o grasunica azi dimineata
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
Asa e Alina a nascut azi de dimineta o fetita superba de 3950 g,perfect sanatoasa si frumoasa.Am vb cu ea azi pe la 10 si amandoua se simt bine.
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Buna,
Am culcat si eu piticul voinicul si acum mi-am facut timp sa va citesc. Dar ati avut ceva spor la scris
Noi am fost toata dimineata in parc, Vladut se urca pe tobogan singur si se da singur, si azi zicea "Dede vuuuu, Dede vuuuu!" adica Vladut se da vuu pe tobogan
Ema, felicitari pt cele 2 maselute, sunteti avansati. Vladut are deja 3 (doua de-abia iesite) si toti caninii. SI nu esti mama denaturata ca nici eu nu stiu mereu ce are in gura, nici nu ma lasa sa ma uit. Acum l-am verificat ca tot a avut zilele astea proaste si voiam sa ma conving ca e de la masele.
Lavi, si eu sunt nostalgica de multe ori dupa Vladut bebe cu toate ca acum mi-e mult ma usor Ce ma face surioara ta ca am vazut-o in poze si mi-am amintit? Rares cum mai e cu mucisorii?
Cris, dar chiar v-ati facut de cap, mama, ce destrabalare pe voi Ma bucur ca v-ati distrat bine si ca ai reusit sa recuperezi si somnul. Nu uita de poze ca cele 3 sunt prea putine, cu toate ca sunt superbe si aratati minunat
Simina, offf, asa e cu munca, ne chinuim tot pt ei Nu prea pot sa ma odihnesc in timpul zilei pt ca mai fac si eu cate ceva cand doarme el, in wkd nu-mi place sa dorm, prefer sa petrec timpul cu sotul si cu copilul...si uite asa tot se acumuleaza oboseala, stii cum e
Getik, felicitari pt buburuza vorbareata, este prima care spune denumirea gastii
Alice, bafta la examen!
Aaaa, si felicitari pt bebelusul nou nascut al colegei voastre de odisee, sa fie sanatos si binecuvantat!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
nicuratze spune:
Buna seara dragi mamici,
Multumim tuturor de aprecieri,acusi ma apuc sa mai pun poze
EUMADA,am admirat pe Eva,n-are nici o treaba fata cu apa.
(poza aia de la sfarsit e super,ce pasi de voinica avea fata)
LAVI,mama ce baietel mare si frumos ai! (bine ca ati scapat de boli;lipsesti tu ce lipsesti,dar cand apari...umpli capitolul)
PICKY,,sper sa treaca repede necazurile...de burtica ce mai spui?
ANNA,ce tare e Vladut,tare scump trebuie sa fie..si eu m-am luptat rau de tot cu Radu cu intarcatul,cel putin dupa ce a facut un an si am inceput munca,m-a terminat.
CRIS,hai ca v-ati petrecut cat pentru doua nunti,si tare frumoase ati fost.
SIMINA,felicitari pentru casuta!
EMA,,si eu la fel ca tine,am gasit dupa un timp doua masele ivite la Andra.
GETIK,ma bag si eu,zacusca e buna de care-o fi..poti sa pui de-o petrecere mica cu noi,ca ai motiv.
CRIS,i-au plecat lui Radu colegii mai mari de anul trecut,si acum e in grupa cu cei de-o varsta cu el..dar sunt cativa pentru prima data la gradi,si cum el e veteran,se si comporta asa,e ajutor de nadejde acolo (nu zic ca ma uit de vreo 2 sapt ce omulet s-a facut...imi zice:multumesc,te rog,daca poti,cand ai bani mai multi..mi-e mai mare dragul)
Andra s-a facut fetita mare,de cateva nopti doarme toata noaptea,si asta a fost a 3-a saptamana cand am lasat-o la mama cate o noapte
(e adevarat ca nici treaba pentru care am lasat-o nu am facut,dar se rezolva odata si asta)
Va pup pe toate.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
Neata mamicic u pici terorici
haideti la o calda, perfuzabile ,trabuce si virginia slim
pfuuuuuuu...m-a imputit fi-mea fratesi uite asa s-a rahatit ea in pampers proaspat pus la bucinele hihihihi..o trimit in dormitor la ta-su sa il trezeasca cu al ei parfum
ana ce baiat mare ai tu acolo,multumesc cum vin pozele le si pun aicea,ca sa nu mai zic ca si eu mor de nerabdare
elena multam chiar ca am petrecut fain si tare bine a fostdeci,e un mic sef acolo raducuuauuuuuuu ce scump ede abea astept sa inceapa si sectorista sa vorbeasca mai mult..si andra e o fetita tare cumintecand intrii pe mess sa imi dai un buzz te rog
BAZAR
emanouela spune:
idem cris....m-am apucat sa cetesc si mi-au dat lacrimile de imputiciune numa ca la noi tatsu e la job asa a tre sa schimb dac nu vreau sa mor.... revin
cris_82 spune:
ce noroc pe capul tau
BAZAR
getik1 spune:
neata ma bag si eu la ca ary de la 4 nu a mai vrut sa doarma a avut concert adica mama baba papa bvuuuu statea cand in fund cand in 4labe si demola patuzu deci cat de curand tre saii iau un tarc ca imi este frica ca ma trezesc cu ea pe jos
cris a fost tare rau cu miru
nicuratze asa e am ce sarbatori mi am recuperat barbatu dupa plecarea masi ca nici acasa cu ea nu avea tragere de inima sa vina saracu
ema spor la schimbat bbk
am fugit sa hranesc iepurasi ca a adormit ary
poop
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
anna-mama spune:
Nicuratze, ce norocoasa esti ca doarme Andra toata noaptea, te invidiez Ce mai face, e vorbareata, nazdravana?
Cris, Ema, de dimineata asa v-au parfumat casa picii norocoaselor
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
super norocoase....asa noroc iti doresc si tine ano...mi-a servit 2, unul dupa altul
imi creste inima cand vad ca nu-s singura denaturata