**Buburuze de 2009 in actiune (27)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetelor ma bag si eu la o ca sunt cam zombi ary a vaut concert ne omoara dintele care se pare a fi or un caninutz ori o masea ceva ca este alba si dureroasa gingia intro parte sus crima si musca si are bale multeeeeee raceala a mai trecut dar muci sunt la rang inalt eu cu gatu o mai trag dar in rest sunt bine.
simina ma bur ca ai petrecut bine si lasa ca si casuta o sa o termini mai greu dao sa reusesti si eu sunt la fel dar am speranta ca o sa pot sa termin. fara soacramea este bestial cez a inceput sa fie din nou cez care era nu mai tipa nu mai urla la mine ii da atentie lu ary mai mult nu mai este stresat si acu vrea sa vina mai repede acasa fata de obicei cand venea tarziuce sa mai intr-un cuvant sunt ff fericita ca am scapat de cotoroanata. si ieri cand am plecat ma pupat ca de pleaca si iam zis ca nu o so iert toata viata si mia zis nici eu nu am inteles ce avrut sa zica , iar apoi o pupa pe ary si ii zicea cand vine mamaita i n ianuarie iti aduce multe cadouri si iam zis decat sa ii mai aduci ceva si sa ii iei inapoi mai bine nu ii mai aduci nimik, si a plecat val vartej.
anna e bine ca il mai lasi sa se invete si cu altcineva uite u pe ary o mai las la mama soramea cateva ore cel mai mult am lasato in mai cand am fost la bucuresti sa cumpar pentru nunta adica de la 9 dimineata pana la 6 seara si a fost cuminte a mancat a dormit sa jucat cu gemeni lu soramea. si duminica cam 4 ore o las la mama :ca cezar este instrucor de dansuri populare si are copii si merg si eu cu el ca sa dansez9 ca sunt paralela) si diverse alte chesti gen secretara si tre sa o las ca nu am ce face si sta rade se joaca ii da sa manance o culca si este ff fericita picea.
lavinia este acu o perioada cand baga tot in gura o sa se linisteasca cu bagatu in gurita
cris u unde esti????
va pupam eu cu ary ne ducem sa facem mancare

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
Picky normal ca o ajut si ca ii zic ce stiu, poti sa-i dai adresa mea de mess, poate ii este mai usor fetei si na, acolo is mai tot timpul conectata, chiar de nu sunt langa pc. da, m-am bagat si la praline, sa vad cat m-o tine pt ca deja acolo e un cerc format d ani si se straduie ele sa te primeasca dar .... esti pe aproape cu geaca....nu 100 ci 89 e scumpa dar...imi place teribil. am tras chiulul ca am fost in piata, e o piata aici ....te simti ca la Romanica si super ieftina fata de carrefour sau alte marketuri, iar dupa am fost intr-o vizita...ca na, ma satureasem sa am musafiri, ia sa mai fiu si eu musafir offff, ce sa iti zic despre asta cu patutul....se poate sa fie si traumatizata saracuta. esti intr-o sit dificila tare, pe buna ca nu ma duce mintea cum as putea sa te ajut...
cris ai vz da??? 89 euroi. te destrabalezi ai??????
lavi ....da, si mie imi place ceasul ala, cand ma intorc, in ianuarie ma gandesc sa il mut in amera piticului si unde sunt bulinele sa pun diferite animalute, om vedea....poi cum sa pierzi ce scriem noi aci???...mi-au zis diverse mamaici ca, cu cat aspiri mucii cu atat se produc mai multi....nu stiu, eu nu vad cum s-ar realiza acest proces, dar na, iti zic ce am auzit
ana poate e si de la oboseala acumulata
simina balanta inclina spre da
getik poate ary plange de dorul bunicasii nu da cu rosiiiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

neata
Picky normal ca o ajut si ca ii zic ce stiu, poti sa-i dai adresa mea de mess, poate ii este mai usor fetei si na, acolo is mai tot timpul conectata, chiar de nu sunt langa pc. da, m-am bagat si la praline, sa vad cat m-o tine pt ca deja acolo e un cerc format d ani si se straduie ele sa te primeasca dar .... esti pe aproape cu geaca....nu 100 ci 89 e scumpa dar...imi place teribil. am tras chiulul ca am fost in piata, e o piata aici ....te simti ca la Romanica si super ieftina fata de carrefour sau alte marketuri, iar dupa am fost intr-o vizita...ca na, ma satureasem sa am musafiri, ia sa mai fiu si eu musafir offff, ce sa iti zic despre asta cu patutul....se poate sa fie si traumatizata saracuta. esti intr-o sit dificila tare, pe buna ca nu ma duce mintea cum as putea sa te ajut...
cris ai vz da??? 89 euroi. te destrabalezi ai??????
lavi ....da, si mie imi place ceasul ala, cand ma intorc, in ianuarie ma gandesc sa il mut in amera piticului si unde sunt bulinele sa pun diferite animalute, om vedea....poi cum sa pierzi ce scriem noi aci???...mi-au zis diverse mamaici ca, cu cat aspiri mucii cu atat se produc mai multi....nu stiu, eu nu vad cum s-ar realiza acest proces, dar na, iti zic ce am auzit
ana poate e si de la oboseala acumulata
simina balanta inclina spre da
getik poate ary plange de dorul bunicasii nu da cu rosiiiii

ema nu dau cu rosi ca nu am abia daca fac un tuciulet de bulion cu ce am asa ca stai linistita nu sun t agresiva popp

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

getick...mai ce carpanoasa....auzi la ea si eu care credeam ca mai pap si eu asa accidental o rosie de gradinaaaaaaa

Mergi la inceput

Citat:

getick...mai ce carpanoasa....auzi la ea si eu care credeam ca mai pap si eu asa accidental o rosie de gradinaaaaaaa

iubita eu te astept la mine sa manaci direct rosi ecologice si ce mai am prin gradina ca sunt ecologice toate
sau daca vrei iti trim si u prin posta

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

deci vin

am scotocit in gura piticului azi si....SURPRIZAAAAAA.... i-a iesit o masea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Adina, imi pare rau ca trebuie sa te intorci la munca, esti macar norocoasa ca dupa-amiaza o sa o petreci cu el. Eu cand incep munca abia de o sa mai apuc sa-mi vad ingerasul la ochi in timpul zilei Probabil o sa bea si altfel de laptic daca tu nu o sa fii acasa, am vazut la fi-miu ieri ca daca eu nu am fost a mancat si fructe ca sa suplineasca nevoia de tzatzi, pe cand atunci cand e cu mine una doua e cu tzatzi in gurita Si mie mi s-a rupt inima cand mi-au povestit ai mei cat de trist a fost ieri cat nu am fost langa el, offf, sunt asa de mici...
Cris, vreau poze cu voi gatite de nunta, abia astept sa va vad Ma bucur ca a iesit bine nunta nasicii si ca voi v-ati distrat pe cinste! Ai recuperat somnul?
Orga are si fi-miu de la 6 luni si acum inca o iubeste si canta la ea si canta si din gura, un adevarat concert Poate face o formatie cu Miru
Getik, ma bucur ca ai scapat de cotoroanta si acum sunteti din nou o familie fericita si linistita! Mi-ai facut o pofta de rosii de gradina, ca pe la noi prin piata nu prea se mai gasesc. Mai sunteti racite? Sanatate multa!
Picky, cum mai e Stefi cu limbuta? Imi e asa de mila de puiuta cand citesc despre cresa la care e, offf, e atat de greu cand nu ai alta varianta Tu pana la ce luna de sarcina vrei sa muncesti?
Nicuratze, am vazut poze cu superba Andra , stiam eu de ce vreau poze cu voi, ca tare frumosi copii ai. Ai o printesa cu ochi de vis Mult succes la gradinita lui Raducu, asteptam poze si cu el
Mada, felicitari Evei, mereu ma surprinde ce fetita isteata e si cate stie, e campioana gastii la vorbit Felicitari si tie pt kg-le date jos, stiu cat de mult iti doreai Am vazut pozele, ce mare a crescut Eva si tare frumoasa e

Apropos de slabit, eu am fost f fericita cand am constat ieri la cumparaturi ca intru in pantaloni masura 36 am 1.70 m si cred ca din facultate nu am mai purtat o asemenea masura Si mai ales ca nu am facut nimic ca sa slabesc, doar alaptatul si alergatul dupa fi-miu, multa mancare si dulciuri mancate noaptea

Lavi, draga mea, offf, iar sunteti raciti, sanatate multa, sa treaca repede Poze cu voi cand ne mai dai? Ce mai fac Ioana si Stefi? Sper sa iasa repede dintii si sa se linisteasca. Fi-miu e mai bine, a mai inceput sa pape si aseara a avut o noapte mai buna, dar au iesit cele 2 masele, il chinuia si cea de sus stanga si cea de jos stanga in acelasi timp Acumm inca mai are gingiute inflamate, dar e mai bine. De intarcat nu ma lasa sufletul sa o fac, asa ca o sa ma duc la munca si o sa-i dau seara la culcare. Stiu ca o sa-mi fie greu la cat de des suge noaptea, dar cine stie, poate o sa renunte singur Si asta cu bagatul pietricelelor in gura si a ce mai gaseste e o faza, a trecut si Vladut prin ea de ma disperase, acum nu mai baga in gura de ceva timp, dar tot sunt cu ochii pe el
Simina, ai avut cea mai frumoasa zi de nastere, sincer, mi-as dori sa-mi serbez si eu asa, cu familia in casuta mea in constructie Ma bucur mult pt voi! Multumesc ca-ti faci griji pt mine, stiu ca ai dreptate, dar nu pot sa ma detasez de copil, abia abia l-am lasat ieri cateva ore, iar mie ca sa pot sa ma pun pe picioare mi-ar trebui cateva nopti dormite cap coada, ceea ce e imposibil.
Ema, felicitari pt masea, ce baiat mare ai!!!! I-ai luat geaca pana la urma? 2 ochisori superbi

Alexa, Reby, voi cum mai sunteti? Nu mai ziceti nimic?

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele!
Annamulta sanatate iti doresc si te rog ai grija de tine.Mersi si de cafea, a fost delicioasa. Ce scump a fost Vladut cu tzitzi sa te bagi in casuta cu el...incearca sa te odihnesti si tu mai mult sa te refaci
Siminama bucur ca ati reusit sa sarbatoriti la casuta voastra, si ca ati petrecut frumos cu cei dragi, abia astept sa ne arati poze cu ea si sa va mutati acolo, ma bucur mult pt voi. Sa stii ca istericosul asta mic, e tot ce am mai de pret pe lumea asta si asa istericos cum e il iubesc enorm, e ratiunea mea de a trai, e tot ce imi da putere in viata asta care ma pune la multe incercari...numai gandindu-ma la el scot pana la urma la capat. Va pup dulce si sper ca data viitoare nu uiti sa ne faci pozici!
Off Getikce mai trageti si voi cu maselutele, un mare sa treaca repede perioada asta si sa nu mai doara maselutele....a plecat cotoroanta ieee, foarte bine i-ai zis, asa pune-o la punct si ma bucur ca sunteti mai calmi.
Emami-am notat si eu site-ul care l-ai pus mai tarziu ma uit sa vad ce gasesc...daca iei gecuta musai pui niste poza sa vedem da?...la faza cu aspiratul mucilor nici eu nu as vedea cum s-ar face mai multi, dar na...mersi ca mi-ai zis, eu tot il aspir caci apoi poate sufla saracutul mai bine, nu numai pe guritza. la amandoi...prima masea?
Annama bucur ca a incepit sa pape mai bine Vladut, sper sa reusesti cand va fi timpul si cand consideri tu cu intarcatul, am auzit si de la alte mamici ca e greu. la gingiute sa nu mai doara.
Fetelor ma duc si eu sa mai fac ceva prin casa pana se trezeste Rareselul si va las si cateva pozici cu noi daca v-a fost dor de noi:
Raresutul meu scump
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Citat:

deci vin

am scotocit in gura piticului azi si....SURPRIZAAAAAA.... i-a iesit o masea

deci te astept bravo pentru masea

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vai, Lavi, ce mare e Rareselul si e si mai frumos decat era bebelus, acum ca ii vezi smecheria pe mutrita Si tu arati super super bine! M-am uitat si prin celelalte albume niste frumosi
Multumesc pt gandurile bune, va trimit multi pupici si imbratisari!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput