**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 5
nicuratze spune:
Buna seara dragi mamici..ca de obicei codasa la buburuze
PICKY,,mi-au dat lacrimile cand ai povestit de Stefi...e de groaza ce spui tu..eu as incerca sa caut una mai cumsecade dintre ele si sa-i dau spaga
Uite acum pun la sfarsit si o poza cu Andra de ieri,tot baietel este.
Da,incepem gradinita,e jale mare si pe Radu si pe noi,ca trebuie sa ne sculam dimineata
ADINA,nasol moment cu serviciul,sper sa iasa bine,ma gandesc ca astia mici se adapteaza cumva,poate o sa-si schimbe obiceiurile si o sa suga mult seara.
GETIK,superbe poze,sunteti frumosi,se vede ca v-ati distrat,mi-a placut mult si nasica mica. (scuze,o sa citesc cat de curand si povestea nasterii)
Multa sanatate,sa va faceti bine.
CRIS,,e tare Miru,a mea a fost terorista doar 3 zile..si-apoi tot lipita de ma-sa
Ei,si acum am mare dilema...am de pus niste gem de prune la facut..ce ma fac daca-mi piere cheful sa stau pana se face?
Va pup pe toate,noapte buna.
Aa,si 3 poze cu fimea de azinoapte,ca evident n-avea chef sa doarma.
http://family.webshots.com/photo/2036739060104632977nVQjMs
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
getik1 spune:
neata cine vine la o fierbinte o dau eu in dimineata asta si mai tarziu dau de baut ceva prajituri ca azi am doua motive ne scot nasi la biserica si apoi pleaca SOACRAMEA si sunt ff fericitaca scap de ea.
poopik ma duc sa fac si o cafea reala fierbinte ca ma ustura in gat de mor
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
cris_82 spune:
neataaaa,eu sunt terminata..kaput..varza
dati voi cafeau in locul meu ca la mine a intrat fabrica in faliment
A fost o nunta superrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!de la inceput si pana ne-am carat acasa la 3:20 dimineata.Deh,trebuia sa kinderul meu e trez de la 7 si putinBine ca m-am culcat la 4 si jumate dimineta ca pana am ajuns acasa(din capatul mamaiei si pana acasa in celalalt colt al orasului)si musai a trebuit sa-mi spal parul ca era betonnnnnnnn.
ema cat geaca??hai zi,ca doar un baiat ai si normal ca trabuia sa-i iei
picky care bulion??care dulceturi???are si la magaziniti spun de pe acuma ca nici nu se merita sa mai fac..munca ca la nebuni si sa constat ca de fapt nici nu face cat baxez ..asa ca m-am limitat numai la maruntisuri si atat..cu patutul,daca a capat de la cresa frica sa nu o fortezi,stiu ca e greu sa doarma cu voi ca nu va odihniti cum trebuie,dar mai degraba as vb acolo pentru aspectul asta
lavi multa sanatate la amandoi
getik hihihi..asa,da de baute ca se marita facuta cinste
elena stai linistita ca orice "minune de 3 zile" se repeta"moama ce scumpa e andra
getik distractie lacuta la nasi
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
eumada spune:
Neatza fetele.....ce faceti?
Eu nu prea am nouatati decat ca Eva e din zi in zi mai vorbareatza..acu` asociaza cuvintele cu obiectele si spune sau cere...de exemplu..am fost cu ea la scoala la o prietena profesoara,si aranja cartile....Eva mea fericita...."acolo....cati le"...da-i dai..ca-tea..."
mama olu`caca,ela caca..adica mama da oala eva face kk...
cere obiectele de imbracaminte creioanele,tablitza cu grafit mazgaleste si ea..cu stanga....ii plac papusile muppets,pachetele de tigari,brichetele si stie sa dea drumul la calculator si la boxe,lucreaza cu mouse-ul..saptamana trecuta am reinstalat windows-ul....a tot lucrat pana a sters ceva din Bios....si multe altele...pronunta foarte bine pentru un an si o luna....
Din pacate inca nu merge singura foarte bine...face trei patru pasi afara..apoi plange si cauta mana mea sau a bunicii...in casa insa zburda...
Io-a mama oleaca zuzu ca ii iau diverse carti si culori creoiane si tablite...paote oi vrea sa-mi recite si luceafarul....Acu` pasiunea ei sunt masinile..camioanele,masinile mici si eltele....majoritatea prietenilor ei sunt baieti si ....au din astea....papusi si altele nu prea ii plac...are un bebe mic de carpa si il hraneste,il adoarme ii face baie..il pune pe oala...daca vreau sa o schimb si ii zic,se duce si aduce pampersul si servetelele apoi se aseaza si molfaie un servetel...papa singurica ...o lingurita in gura una pe ea una pe mine...si de la capat,i-a pus mamei ceapa intreaga in smantana de frisca si niste usturoi....apoi a bagat mana sa o scoata si s-a sters de costumasul cel nou....a molfait pachetul de tigari a lu` bunica`su`,noroc ca era nedesfacut,da cu matura si cu aspiratorul..se tine de mine si ma incurca adica...sterge si ea masa...bea direct din pahar mare apa....apoi il varsa jos....ca de chiuveta e departe,duce gunoiul.....si arunca cam tot de pe jos la gunoi..mi-a pitit cheia de la masina in ...gunoi......noroc ca s-a dus sa o si ia si am vazut-o....ufffffffffff.
Acu` ca tot am limbarnitza..pardon tastarnitza...de ieri am imbracat integral hainele dinainte de sarcina adica cele in care am ramas gravida....mai am un colac in talie....acolo unde am avut 150cm circumferinta la nastere si acu` am 92..si aveam 80..dar...de fapt mai am 7 kile pana sa ajung la greutatea dinainte de sarcina...am dat 34 de kilograme in fix un an....si sper ca de anul nou sa fiu iar ca acu` doi ani...adica dar talia unde am luat cel mai mult se duce cel mai greu...va dati seama 150.....eu am 165 inaltime....in fine..am slabit foarte greu...cu multa munca bani cheltuiti....42 milioane plus altele....vreo 50 milioane pana acum.si bineinteles cu foamea vesnic in gat.vesnic.... e criza si fac economie.......
Picky eu as innebuni sa stiu ca micutza mea ,soarele meu si ratiunea mea de a trai e desculta si infrigurata la cresa...of Doamne...CREDEAM CA LA NOI IN rOMANIA E MAI GREU DAR MA INSEL...AICI NU E CHIAR ASA///.Eu o am pe soacra-mea..va sta ea cu fata de la doi la tre ani cat mama lucreaza...in fine,greu tare mi-au dat lacrimile.
Buburuza mkica ce face?Gandeste-te ca eun suflet acolo,deci trebuie sa ai grija de el..
Cris....te distrezi ai?
Getik io cred ca tre` sa dai si tort ca pleaca soacra...na.Ureaza-i drum buuuuuuuuuuun si zii ca e tare draguta ca vrea sa va ajute dar sa stea acolo ca e mai bine pentru ea si sanatatea ei.
Pe restu` va pup...incerc sa pun cateva poze cu asta mica dar la mare mi-a muiat aparatul in apa sarata
pup buburuzele dulci.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Picky_toto spune:
Salutare
Azi mi-am facut draci, nervi...a reusit sora-mea si maica-mea sa mi-i provoace..m-am saturat.....
Aseara Stefi a avut concert, plansete, urlete si pana nu i-am dat un perdolan si cu gel ptr limbuta(aveam de cand facuse afte) nu s-a linistit...asta dupa doua ore... somnul l-a avut agitat, cu momente de plansete, vorbit in somn(mama, mama) foieli...eu unde sa mai pun ca sufar si de insomnie...stau cate 2-3 ore treaza si analizez problemele...
Acum ne confruntam cu alta problema...ne da bataie de cap un canin, jos in dreapta..raceala, infectie in gurita, dintisori..deja sunt 4 care isi fac aparitia..ne asteapta nopti albe...
Anna vazui pozele si filmuletul..ce a crescut Vladut , s-a schimbat mult la fata, tare frumusel mai e si vad ca e preocupat de sah, bere, mesterit...oricum din poze se vede ca ati avut un weekend placut..si o vacanta pe masura.
Nicuratze stiu ca e greu cu trezirile dimineata, Stefi de cand merge la cresa se trezeste la 6 ca la 7:30 trebuie sa fiu uc ea la cresa si apoi eu sa fug la autobuz sa ajung la munca. Spaga?! aici?! la cresa?! nu ai sa vezi...aici daca au loc liber e ok, daca nu...asta e..cauti in alta parte. Normal trebuie sa-ti inscri copilul la cresa de cand ai aflat ca esti insarcinata ca sa-ti rezerve loc. Am o clienta care de cand era insarcinata in 5 sapt a cautat loc la cresa, a fost la 5 crese si toate erau ocupate...a reusit sa gaseasca la o cresa aproape de casa ei, din noiembrie si pana atunci o duce la o cresa foarte departe. Iar la cele de stat cam la fle e treaba...
Am vazut pozici cu Andra ...i-a crescut parul si e atat de frumusica..ochii si gropita din obrajori m-a daut gata
Cris la nunta la care ai fost tu asearale-a fost furat darul?ca am vazut la stiri acum... ati avut-o si pe Miru? apropo da pozici cand ne mai arati ..mai ales ca tu te-ai si facut mumoasa..si imi e dor de Miru..
Mada da Eva vorbeste nu gluma...felicitari...vezi, asa vedem ca fiecare copil e diferit si nu toti se dezvolta la fel..Stefi de abia acum a inceput sa rupa si alte cuvintele decat cele pe care le folosea...
Nicuratze, Mada stiu, si mie mi se rupe inima cand stiu in ce conditii sta copilul meu si e vina mea ca nu am cautat din timp altceva mai bun. M-am culcat pe o ureche ca sta sora mea si in trecut mama, dar se pare ca acum cand am cea mai mare nevoie mi-au intors spatele...Din pacate alta solutie nu avem, nu ne permitem sa renunt eu la job sa stau acasa...avem casa de plata, alimentatia copiilor sotului, plus alte cheltuieli in plus pentru ei, facturi, impozite, taxe, nici nu mai pun la socoteala renovarea casei ca momentan e "inghetata"...salariu sotului nu ne mai ajunge deloc..chiar si el se gandea sa isi mai caute un job de weekend..dar eu parca nu-as vrea..ca nu ar mai avea timp deloc de noi si copii...asa ca alta solutie nu avem...trebuie sa muncesc si eu...stiti, si cine afla ca stai in alte tari zice ca o duci bine..pe naiba...viata nu e pe roz nici aici si nici in ro...
Alic am vazut pozici cu Nati, a crescut si vad ca are o energie...ce mai deja e domnisoara mare
Getik iti pleaca soacra-ta ??!!!! Super
Lavinia voi cum mai sunteti? cand ne mai arati si noua pozici cu Rares?! ca ne e dooorrrrr
Ema tu azi ai tras chiulul?!
Imediat dupa ce mancam o bag pe printesa in baita..ma gandesc de ceva timp sa-i tai parul...macar breton dar nu stiu cum sa procedez ca ar trebui sa-i tai breton din mijlocul caputului, ca din cauza celor 2 vartejuri din crestet ii vine tot parul in fata...iar sotul nu prea vrea sa o tundem...in fine vedem noi...
Va pupic si daca nu mai intru, va urez de pe acum o noapte placuta si o saptamana buna, ca eu pana joi-vineri nu mai intru....
Pupicei
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 11+
Buburuza mea
Povestea Stefaniei
lavinia.p spune:
Ceau fetele mele dragi!Mama ce ma bucur cand vad ca am de recuperat...noi suntem mai bine, pe mine nu ma mai doare gatul, iar Raresucul nu mai tuseste rau, doar are la muci cat China, il tot aspir si ma tot mir de unde atatia muci, sarcutul deja s-a obisnuit sa respire pe guritza. In rest suntem ok, la fel de istericosi si in plina eruptie dentara, mai ies ceva dinti, nu-mi dau seama ca parca peste tot e umflat.
Ema am v azut pozee cu ceasul, e superrrr si merge perfect cu camera
Crismulta sanatate soatei, sa se faca bine repede....Rareselul nu se incalta cu incaltarile mele ci doar cand imi gaseste pantofii cu tocuri da cu ei ca-i place cum se aude cand se lovesc de pamant...sunt f fericita ca o sa fiu nasica din nou, abia astept sa vedem ce este in burtica la finuta...sarcina usoara si un bebel sanatos nasei lui Miru
la multi ani Andreea sa-ti dea DD numai bucurii, sanatate si tot ce-i mai frumos in viata, imi cer scuze de intarziere
Siminama bucur ca i-au trecut bubitele lui Andutu si ca e bine, multi pupicei sa treaca repede durerea de la maselute, se poate ca din cauza maselei sa se trezeasca asa...la fel face si Rares cand ii iese vre-o masea, de cate ori iese vre-un dinte sau masea e mai agitat noaptea, cica noaptea dor mai rau si atunci ies dintii
Annalas ca o sa aveti si voi un finuc, chiar daca sunt mai lenesisi eu abia-l astept, macar o sa-mi mai treaca si mie dorul de bebeMa bucur ca Vladut e baietel ascultator sper sa se cuminteasca si al meu inapoi cum era mai demult desi ma indoiesc...cum stati cu intarcatul? Va pupacim mult mult!
Emavazut pozici cu bestiuta, aceeasi frumusete de baiat multi!
Annavazut pozici cu Vladutce scump e si ce mare e, si vazut si filmuletul cu catelul, mama ce m-am distrat ce scumpi erau amandoi....cum e cu mancatul acuma? Am vazut ca ziceai ca nu prea mananca din cauza vre-unei masele, sper ca a iesit si v-ati apucat de papat bine din nou
Siminacred ca ai nostri flacai se aseamana foarte bine, nici al meu nu ma asculta si mai nou a invatat sa ma si clapaceasca
Getikam vazut si pozicile cu Ary, doamne ce scumpa e are niste ochi dementiali
Emaeu nu v-am ignorat, nici citit pana azi din cauza de raciti cobza, dar mi-am mai revenit si m-am pus la recuperat, ce era sa pierd ceva din ce ati zis?
Gata am ajuns la zi cu capitolul trecut ma pun sa citesc din capitolul actual!
Revin, pana atunci va pupacesc!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Vad ca vb de copii "cuminti", al meu mananca orice gaseste pe jos, si nu m-ar deranja daca ar fi pe jos acasa, dar si pe strada, oriunde dc vede ceva ce i se pare lui comestibil ia si baga in guratre sa fiu cu ochii in patru.Sa nu mai zic ca e inebunit dupa pietricele care si acelea vrea sa le bage tot in gurita si tot stau si ma gandesc ca m-am chinuit cateva zile cu el cu mancarea si acuma realizez ca rezolvam toata teaba cu un castron de pietricele decorat cu nisip
Crisbine ca a iesit maseluta si sa iasa si restul fara dureri si istericale mari
Pickymulta sanatate va doresc...cum sunteti? a mai trecut raceala?Va pup dulce si mai dulce pe ajutorul tau de baza
Geltikstai linistita ca si Ary o sa te ajute la treaba sau...daca e ca Rares nu prea, eu am baiet mare si mai nou e f isteric, nush cat mai rezist asa cu el, i-am si dat in ultima vreme la bucute sper sa intelega odata ca nu e voie sa faca numite chestii
Picky offf ce patanie cu cresa, ce nesimtite de ingrijitoare, mi-e o groaza si mie, dar n-am ce face trebuie sa-l dau...pacat ca nu te poti intelege cu sora ta, dar de la ce s-au stricat lucrurile intre tine si ai tai(daca nu-s prea indiscreta) ca parca asa tin minte ca va intelegeati bine nu? multi ...ai fost la control? cum e Stefi cu bubitele au trecut?
Alicma bucur ca ti-ai facut timp sa ne mai scrii cate ceva, am vazut si pozicile cu printesuca NAtyaceeasi frumusete cum o stiam...sa ne mai scrii mami ca ne lipsesti dulci
Getikmulta sanatate va dorim!
Nicuratzedoamne ce scumpa-i Andra si ce ochi e o frumusete dulci si ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai de veste.
Crisma bucur ca v-ati distrat la nunta, am vazut si vre-o trei pozici noi cred ca de la nunta erau ffff frumoase ati fost dar mai pune cateva sa va vedem mai bine si sper ca la noapte sa te odihnesti mai bine!
Picky offf prin cate mai treci, multa sanatate va dorim si ai grija de tine caci samburelul din burtica are nevoie, imi pare rau ca nu te intelegi nici cu ai tai, macar ei sa te sustina.....noi suntem mai bine, am fost si noi raciti, Rares inca are muci la greu dar suntem inspre bine multumim. Am sa pun si pozici cu noi, cred ca maine caci acuma e prea tarziu.Si mie mi-e dor de voi, cand ai timp baga si tu niste pozici cu voi!
Madaam vazut pozici cu Eva e scumpa foc!
Am ajuns la zi cu cititul, merg si eu sa ma bag in pat ca e tarziu!
Va
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
anna-mama spune:
Neata,
Dau
Incerc sa va scriu cate ceva cat se uita Vadut la Mickey, iar de recuperat incerc mai tarziu. Imi place de el ca se uita f atent si intelege multe lucruri de la desenele cu Mickey.
Eu m-am simtit destul de rau saptamana trecuta, nu stiu ce tot am ca m-am saturat... offf, bine ca Vladut e sanatos. Asa ca nu prea am mai avut putere sa mai si scriu, abia de aveam energie sa ma tin dupa pitic.
Vladut creste si ma surprinde mereu cu logica lui. Sa vedeti, intr-o seara ma asez pe canapeaua de la el din camera, el se urca pe canapea si-mi cere tzitzi, eu ii spun ca nu pot sa-i dau ca ne vad vecinii ca avem draperiile trase. Ce credeti ca face? Se da jos de pe canapea, se uita in jur, apoi ma ia de mana si ma pune sa ma bag in casuta lui ca sa-i dau tzatzi ca acolo nu ne mai vedea nimeni
Cu intarcatul nu am putere sa o fac, asa ca nu-l mai intarc Ieri am facut un test, l-am lasat cu ai mei si eu cu sotul am plecat de-acasa pt vreo 6 ore. Voiam sa vad daca mananca, doarme fara mine ca sa stiu ce facem cand o sa incep serviciu. A f f cuminte, nu a plans deloc, a mancat f bine, a dormit, doar ca a fost f trist, ne tot striga si cauta, si nu le-a dat alor mei niciun zambet, nici nu prea a vorbit...le era o mila alor mei de el ca nu-i mai radeau ochisorii... Cand ne-a vazut a inceput sa topaie si sa vorbeasca In schimb, mie si sotului nu ne venea sa credem ca mergem si noi de mana pe strada, nu am mai fost singurei nicaieri de cand avem copilul, dar fireste ca de vorbit si de gandit numai la copil ne-a stat capul
Nu ma mai lasa piticania sa scriu acum, dar revin dupa-amiaza cand o sa doarma. Pana atunci va pupacesc cu drag
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Simina1980 spune:
Neata!
Va multumesc mult pentru urarile de ziua mea.Va imbratisez si va pup pe toate!
Am sarbatorit la casa noastra-a fost cel mai frumos cadou de ziua mea-sa sarbatoresc la casuta noastra alaturi de Andutu,sot si familia mea.Nu e gata inca casuta,in sensul ca abia sapt trecuta ne-am apucat de pus rigipsul insa am improvizat o masa la mansarda,cu scaune formate din baxuri de polistiren dar important este ca am fost alaturi de cei dragi.Sotul a aprins gratarul in fata casei si a pus lemn de brad de saream scantei si trosnea ca la un fos ce tabara......N-am avut tort dar a fost f frumos-asa am schimbat eu prefixul.Din pacate nu am facut poze-poate in octombrie la ziua sotului cand ne vom muta nu voi uita sa fac.
Anna-sa nu fie de la oboseala aceasta lipsa de energie-si daca mai si intentionezi sa te intorci curand la munk...........ai mai multa grija de tine pls .Oooooooo ce scump Vladut cu casuta lui.
Cris-ai recuperat somnul?Asteptam poze de la nunta!A si perfuzabila ca ne-a dat Anna cafeaua!
Lavi-ce ma bucur ca ai intrat!bina ca sunteti bine acum tu si Raresel-un mare sa treaca mucisorii.Lavi zici tu ca e plin de "istericale" puiul tau dar din ce scrii reiese ca nu mai poti de dragul lui-eu asa simt.
Elena-am vazut-o pe Andra-are niste ochisori superbi!
Picky-servici usor zilele astea.te asteptam joi sau cand mai ai un moment de respiro sa ne mai povestesti depsre voi!cu dormitul in patut al pucai nu stiu ce sa zic dar posibil sa vrea sa fie numai langa voi si de-aia sa nu mai vrea in patut.
Ema-pana la urma ce ati hotarat cu gecuta?
Getik-cum e fara soacra?Dilaila,a?Ary ce mai face?A iesit dintocul care o supara?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)