**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
alic uite ca nu stiam
,si la asa tratatie sa vad cum fac ca trebuie sa vin![]()
ema ce smechera esti tu
,in cazul asta fi-tu sa o intampine la scara blocului cu ghiocei si pufuleti da??![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
getik1 spune:
neata cam tarziu dar am venit la 
am o tona de treaba si nu am apa si sunt terminata 
:

, plus o imensa galeata de prune pt gem si pere pt compot si apa nu am

.
ema te astept cu niste rosii ecologice, dar daca nu mai tin ele
un borcan de bulion![]()
![]()

cris ce fel de ciuperci vrei sa gatesti?? daca sunt din acelea proaspete fripte pe tabla cu sare si din coditee o un pic de tocanita,
alic bafta la examen sa il iei din prima
, a si din experienta proprie cand vezi politaiu in dreapta considera ca este instructoru si treci mai usor
anna vb ta as manca o shaorma de nu mai pot dar cum merg eu in oras odata la nnnn timp
se duce si pofta 
. a fost dragut foc vladut
ary mai nou daca supica i se pare calduta face ufa ufa si sufla cu mine in lingurita. si ieri a facut pentru prima data buba sa dus cu premergatoru viteza direct la aragaz si paus mana pe usa de la cuptor care era incins 
, plangea si imi intindea manuta sa o pup ca e buba. sa linistit in 2 minute si apoi tot la cuptor vroia dar ghinion ca de data asta era un scaun si nu mai putea trece,concluzia tot la uff se ducea

getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Simina1980 spune:
Getik-spor la treaba!Gem??si compot?Gospodina mare!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
getik a venit apa???multam fain,dar ma procopsisi de la ema cu o reteta
sa vedem ce-o iesi ca deocamdata sunt inca in coptor si miroase de-mi ia mintile
..lasa treba o zi din saptamana si nu stati in casa,ci mergeti in parc sau in oras sa va clatiti clatiti ochii la toate cele,impreuna cu ary si sa vezi ce fain o sa fie si papi si shaorma
..pup manutele mici sa treba buba la tititza
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
getik1 spune:
crisule as vrea eu sa pot pleca macar odata pe sapt in oras dar cu ary in brate e crima curata
ca tati tre sa ia masina la servici ca altfel faceam eu cumva si in autobuz cu carutu nu prea te ia ca de suntem in romania asa ca noroc cu netu ca altfel ma indobitoceam, aici ca nu ai cu cine scoate 5 cuvinte
si nu a venit apa
am cules si rosiile sa fac vestitul bulion
dar ca
nd o veni apa, si se strang si atunci nu stiiu ce o sa fac inainte

maraici trebuie sa se trezeasaca si vrea sa mergem de manute etc.etc.etc. dar ce ma enerveaza cel ami rau este ca bag ca migu in panta si nu slabesc deloc
si mancare pe sponci odata pe zi cand vine cezar acasa.
ma duc sa vad ce mai fac pe aici poate mia adus si la magazin borcanele mult asteptate

getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:

Sunt prin zona, dar cu treaba...v-am citit da' nu am timp de raspuns ..poate mai tarziu..
Pupici!!!!
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
12+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Copilul face nani, iar eu m-am gandit sa vad ce mai faceti. Am costatat ca v-am facut pofta de shaorma
, eu nu am mancat inca, dar sper ca la cina 
Cris, ai fost la plimbare pana la urma? Cum mai e vremea la Constanta? La noi e bine, eu pe fi-miu il scot in tricou afara si cu capul gol, desi majoritatea copilasilor sunt mai imbracati...dar pe bune ca e cald 
Simina, ce-ai cumparat frumos? De mancare eu ii dau aproape tot ce mancam si noi, de fapt fac pt el si mancam si noi. Nu-i dau carne de porc, in rest, mai de toate. Astazi are la masa ciorba de legume, ardei umplut si pui cu sos de rosii si dovlecei. Vladut clar visase de data asta, pt ca era treaz si-mi spunea mie cu convingere, asa mai face si el cand e impresionat de ceva si vorbeste in somn. Ce simpatic Andutu, ii era fomica, dar tot somnul era mai dulce ![]()
Ema, hahaha, asa face si al meu, pasare de noapte ca nu poata sa doarma, si dimineata abia se mai trezeste sa plece la munca, iar sambata si duminica baga somn cat mai mult, sa recupereze, cica e obosit ca el merge la munca, dar noroc ca se duce fi-su si-l trezeste
Pai daca nu poti sa cari conservele si mi le lasi mie, sa le faci pachet sa mi le trimiti, sa-ti las adresa ![]()
Getik, cum faci fata cu Ary si cu gospodaria, eu abia de apuc sa fac ceva prin casa! Te apreciez
Imi pare rau ca nu prea sunt oameni de calitate cu care sa vorbesti prin zona, asta e, macar ai curte si aer curat si spatiu de joaca pt Ary
Spor la treaba, sa iasa gemul bun!
Picky, puuuuuupici multi, te asteptam cu vesti! 
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Anna-n-am cumparat nimic,am umblat pe la banci sa iau un credit dar nu prea am avut succes!Ce de bunatati
.Ii fac si eu ptr maine lu Andutu pui cu sos de rosii-numai sa imi iasa ca la cat de priceputa sunt 
Picky-asteptam vesti despre samburel ca parca trebuia sa mergi la control pe 15,sau am retinut gresit?
Stiti vreuna dintre voi ceva despre fiv?Sora mea care e educatoare si iubeste copiii enorm nu poate avea copii decat prin fiv(sotul ei are nu stiu ce probleme)-e tare greu ptr ea si acum se documenteaza sa vada ce implica.Asa ca daca stiti mai multe va rog sa-mi spuneti si mie.A intrat ea si aici pe forum la fiv dar nu prea se descurca.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, imi pare tare rau pt sora ta, ma rog lui DD sa o indrume si sa o ajute! Nu stiu informatii despre FIV, dar cred ca pe forum o sa afle tot ce trebuie de la fetele care au trecut prin asta, numai sa-si faca curaj si sa le ceara ajutorul! Ii trimit imbratisari calde! 
Mancarica cu rosii se face f usor, ii iese orcui
Ieri a mancat fasole verde si orez cu legume si vita.
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
cris ghiocei zici??? bine fata si daca e toamna??????![]()
sari repede si zi cum a iesit maglavaitzul ala ca sa stiu de fac si eu![]()
getik asa asa si gem da??? de prune....sa=l lasi sa scada bine
...spor la trebi, eu aduc cioco belgiana

picky mai respira mama, mai stai si tu putintel si te odihneste
ano al meu si in weekend se trezeste dim si de ciuda ca eu dorm "scapa" cate ceva
si daca nu scapa se uita la tv si cand se trezeste darius in loc sa stea cu el si sa ma lase sa vegetez vin amandoi ca sarmalele...impachetati in paturi pe capul meu
ai sa faci si tu trebi cand n=ai sa mai fii mama posesiva
(nu daaaaa, ca doareeee
)