**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 20
Picky_toto spune:
Am revenit...
Fiica mea se joaca in gym, il adora, la redescoperit de vreo cateva sapatamni si numai in el ar vrea sa stea.
Am avut-o racita si saptamana asta nu a fost la cresa. A fost cu mucisori, febra, tuse(mai mult noaptea) si ieri seara am fost cu ea la doctor, dar trecuse de fazele nasoale..are putin rosu in gat si ne-a dat un sirop pentru mucozitatile din interior, ca de aceea se ineaca noaptea si tuseste, iar in rest e ok...doar ca a inceput sa faca caca foarte des si aduce mai mult a diaree, ma gandesc ca e posibil sa fie de la dintosori..vom vedea. Am vazut ca mi-a si slabit 200 gr dar nu-i nimic rau, mai ales ca stam cam prost la capitolul mancarica...vrem tatzi, si cerem la greu "tatzi" tragand-o pe mami de tricou..
De ce ii este frica, ca tot este subiectul zilei ..ii e frica de spatiile mici si inchise, ex lift (Ema tu stii cat de mici sunt lifturile aici), ii e frica de apa, sa o spal pe cap in baita, sau daca apa ii ajunge mai sus de buric...doar astea le-am observat la ea...in rest nu are teama de zgomote puternice, flex, bormasina, aspirator, ba din contra e foarte curioasa sa vada si ea cu ce se mananaca...pe aspirator pune mana sa ajute si ea ..de fapt e gspodina mare, dar numai cand vrea ea..
De bebe 2 : e ok, creste in burtica, analizele la sange au iesit ok(dar v-am zis) in schimb analiza la urina cica nu au putut cei de la laborator sa o faca si trebuie sa duc alta monstra..vb sotului..o fi iesit ceva nasol rau si vor sa o mai repete o data..ce o fi o fi...
Eu m-am pricopsit si cu o candidoza(asa cred dupa simptome) si mi-a dat un unguent "gyno-daktarin" dar dupa prima oara dupa ce l-am folosit, a fost jale..a doua zi eram terminata jos...am renuntat si incerc din nou diseara...ca deh maine sunt acasa......
Vb de mancare ...sunt si eu in pana de idei, dar am descoperit ca fiica mea prefera sa pape piureu din legume pentru bebelusi... asa ca ii bag piureu din cartofi, morcov, conopida, brocoli, ardei, etc..Azi i-am facut o supica cu paste, dar nu pot spune ca s-a omorat dupa ea, diseara avem in meniu legume fierte cu peste si sos alb ..sa speram ca papa...
Noaptea e mai bine, a inceput sa accepte din nou patutul, dar doar pentru cateva ore, mai ales ca acum e si cu tuse, in schimb vorbeste in somn..."bebe, bebe, bebe" cred ca-i e dor de bebei de la cresa de viseaza numai bebe..
A venit fiica mea la mine cu o hartie hartie si am vrut sa-i fac o barcuta, si am realizat ca nu mai stiu si nici avionul nu-mi mai iese...
Merg sa pregatesc legumele si incerc sa revin...
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 12+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
fetelor,am o pisicutza mica si alba toatae superbaaaaaaaaa si ex murdarici(ca i-am facut baie cu samponel de la dalin ) si ex-multi puricoasa(acum mai are vreo 2-3 care trebuie sa-i prind neaparat pana nu pun de-un botez sau nunta ceva ca sa se inmulteasca familionul)si e tare pupacioasa,si nu are mai m ult de 3 luni,iar fi-mea e innebunita dupa ea.Am "adoptat-o" din fata unei curti pana sa apucesa fuga pe sub poarta
Acum e in garaj,la culcusul ei si la laptic
getik am intels ce vrei sa spui si te inteleg ca e greu fara carut si copil dornic sa umble si care nu poate inca,dar era vorba de ziua libeera a sotului tau,mergeti atunci impreuna in oras si va destintetisi tu cum crezi ca sunt pe aicea??tot asa infofoliti ca deh,e sfarsitul lui sept in calendar
ana pana la urma ai capatat o shaorma??eu am fost cu kinderul si tati in oras si al luat pizza pentru acasaazi a foat chiar frumos,dar am inteles ca de sambata se strica vremea si la noi si incep ploilesi fi-mea e la craci goi cu pantaloni 3/4 si tricou si sandalute si toata lumea se uita la noi ca la maimute exotice,ba parintii lu' al meu tot intreba insistent "nu-i e frig oare??"sau mai nou "ia uite tataie,tot cu picioarele goale?ce,nu ti-au luat de incaltat??"dar nici eu nu mai tac sile raspund pe masura
b]simina poate tura viitoare de mers la banci va fi cu mai mult norocnoi iti tinem pumniioff saracuta cunosc pe cineva care pentru fiv e musai sa merga la bucuresti si o inseminare costa intre 100 si 150 milioane vechi
emo ca sa mearga bine incuscreala,in loc de ghiocei sa zicem ca un bax de veverita pofticioasa e de ajunsmaglavaitul ala a iesit demential cumpara o data cuptorul ala ca sa mor de nu-ti trimit colet numai cu oleaca de miros pai soata ta si fi-tu,sa se ia de mana cu al meu si fi-mea ca sunt o apa si-un pamantnu te lasa frate sa dormi si tu,e musai sa fi fresh ca altfel nu se poate
picky[/b] exact la fix sa ne ajuti cu un capitol nouofff puca mica,pup eu pe ea sa tgreca muciuletii mai repedepickyyyyyyyyy,scimba mama unguentul ca nu e de joaca,si discomfortul e al naibii de mareeeeeapropos,vezi ca sunt sitte-uri unde te invata pas-cu-pas cum se fac toate nebuniile alea de cand eram noi copii
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
lavinia.p spune:
Buna seara fetele! Am intrat sa va spun ca noi nu suntem bine delocdin acest moiv n-am mai intrat.Rares a racit rau, vi-am zis ca avea mucisori, ei din cauza lor suntem aproape de pneumonie spastica, nu e chiar pneumonie dar nici departe.Huruie ca un tractor, muci cat China si tuse seaca care de azi s-a mai ameliorat putin.Ieri am crezut ca ajung la urgente cu el, tot ce manca vomita din cauza tusei, ca norocul ca pana spre seara s-a mai calmat umpic tusa...acum a suntem pe tratament puternic: prednison cu sumetrolim si aerosoli.Nu sunt deloc de acord cu prednisonul dar dr zice ca e necesar pt a reduce huruitul de la plamani..nush mai merg maine la o dr.
N-am citit din urma nimic, sper ca sunteti cu toate bine si puiutii la fel. Revin maine dc o sa ma lase piciu, ca vrea numai brate.
Va
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul meu scump
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzabila cu ness,trabuce si vougue
lavi offf offffmulta,multa sanatate lui rares sa se faca bine mai repedesa ne ti la curent cu vestile
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
emanouela spune:
neata
i s=o facut frica....azi m=a trezit brotacul, pe el l=am auzit vagggg
lavi multa sanatate piticaniei...vezi ca min 5 zile tre sa faci, dar cred ca stii, tratamentul
cris as lua eu cuptorul da ar trebui sa stea imprastiat prin casa ca as lua de ala electric ce va fi incastrat in mobila...deci pas pan pe la primavara, sper. e, vin eu in Rom si fac, ce crezi. taci, ca mi se facu pofta de pufuleti, pe el nu=l mai pasioneaza....daca nici nu sunt...am dat 2 euro pe 2 pungi acu 2 sapt, mai e jumate....deci e bine, am scapat de un mamaligos
picky nu te juca draguta, mergi la medic si vezi ce e, sa nu fie alta chestie si tu mai rau sa ii faci cu crema aia, mai bine doar apa, apa si ceai de musetel pana ajuni la medic. sanatate piticaniei. si noi am avut asta cu liftul, da, cutie de chibrit dar chiar pe scari nu urc, is late de 75 cm si in spirala....lasati, nu vreau sa=mi rup capul...si am facut asa....prima data l=am luat in brate, am apasat si urlete, a doua la fel....deci clar, ii era frica asa ca l=am luat de manuta, el pe jos si in lift l=am ridicat si i=am aratat unde sa apese....a fost cam nedumerit si acu e innebunit....intra in lift si numa cu degetelele in sus sta
getik1 spune:
neata fetele ma bag si eu la
ary de cand sa sculat urla si nu stiu dc.
eu cred ca mai intru spre dupamiaza sa vb ca acu ma duc sa termin treburile incepute ieri si neterminate ca nu am avut apa pana la 7 seara
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Simina1980 spune:
Getik-spor la treaba!
Cris-am facut si eu aseara orez cu caise-a fost tare bun.Sa mai vii cu idei de-astea!I-a placut si lui Andutu tare mult!si asa e cu fiv costa cam 150 milioane-faza naspa e ca sansele de reusita sunt cam de 30%.
Anna-azi ce ii faci bun lui Vladut?
Ema-deci Darius a renuntat la pufuleti?Norocul tau sau al bugetului ca la un euro punga........
Picky-spalaturi cu apa si bicarbonat ajuta f mult!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
da picky uitasem de bicarbonat, daca gasesti aici sa-mi zici si mie unde...echilibreaza ph
daaaa simina sincer nici nu=s grozavi...is in termen dar de la transport cred ca pungile nu lai sunt vidate si=s moi, asta e, data viit nu mai iau, acu s=a reprofilat....sticksuri si biscuiti litere