**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 18
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabila cu ness,trabuce si vougue azi
ssabrya moamaaaa pai stati bine cu dintisoriiam inteles ca pana la 2-2,5 ani trebuie sa aiba 20 dintisori,iar noi nu suntem decat la no 11 ,sa abea astpt vestile de la ecosi pozicile cu printesa ta
ema sa inteleg ca vi in romanaica si pe la mine nu treci???
gatik nu mai bucataresc nimica pentru iarna,gataajun ge ce pregateli facusi,mai are si la magazin
ana ,si vladut??papa si el?
elena ha ha ha ..stai sa o vezi pe a mea cum se da cu capul de perete cand o apuca pandaliilesi pe urma vine la mine frecandu-si scafarlia ca o doara si cica"pupa-ma sa treaca"
alic chiar,mai e o saptamana fix pana la examte descurci la condus??baga tare la parcarile laterale si cu spatelece e aia o cumetrie??cu ce se mananca??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Ce faceti, dragele mele? Cum se anunta ziua de azi?
Cris, cred ca s-ar baga Vladut la o asemenea papa, dar nu are voie, el are mancare facuta
Ema, sa te prind ca nu vii la iarna in Romania sa iei borcanele de muraturi!
Alice, bafta la examen, tinem pumnii!
Elena, da, stiu ca ma iubeste, dar eu m-as pupacii cu el toata ziulica daca ar sta Deci Andra iti arata partile corpului si nu esti multumita, mai mai... va trimit un mare
Simina sper ca azi ai o zi usoara la birou!
SSABrys, abia asteptam sa aflam ce e samburelul! Sper ca Bryanna sa se bucure de surioara sau fratiorul ei Si al meu de multe ori tipa in loc sa vorbeasca, ii e lene, desi sunt cuvinte pe care le stie...o sa-si dea ei drumul pana la urma
Sa va povestesc cat de smecher e Vladut, mai nou cand vrea ceva se preface ca plange, isi pune mana la ochi si face "iiiii" daca de acum au inceput cu smecheriile ce ne facem mai tarziu cand se perfectioneaza Si azi noapte s-a trezit si a inceput sa-mi povesteasca ce a visat, se uita la mine si-mi zicea de pui
Puuup toata gashca!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
ana nu stiu cum se anunta ziua de azi ca am chef de plimbare si timpul asta rece nu ma ajuta delocmacar carnita da-i si lui,ca aia nu poate sa faca raumoama ce smecher este ai drepate,sa ne tinem bine cand s-or perfectiona
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am intrat si eu repede la cafea ca fara nu se poate!Ieri nu am mai intrat ca am fugit de la birou de dimineata si am umblat prin oras.
Am intrat pe ultima suta de metri cu casa dar si banii s-au terminat si trebuie sa facem rost de altii.Ma-m bucurat cand am vazut cat ati scris.
Alic-spor la invatat si bafta la examen!
Elena-multumim!
Anna-ai mancat saworma?Mi-ai facut si mie pofta .Ce tare e Vladut-chiar ca e smecher!Iti povesteste ce a visat-ce frumos!Dar a vazut ieri pui sau desene cu pui?Andu daca are o zi mai agitata-adik daca vede sau face ceva nou noaptea tresare sau vorbeste in somn.Dimineata pe la 6 zicea papa in somn dar pana am plecat eu la 7.30 nu s-a trezit sa pape.
Ema-bine ca ati scapat de virus!Asa deci petreceti sarbatorile in tara?
Ssabryna-asteptam poze cu Bryanna!
Cris-cum e orezul ala cu caise?
A si am vazut ca vorbeati de frici-Andu nu se sperie de aspirator-ba chiar e innebunit sa il las sa dea el cu aspiratorul-se chinuie sa il traga prin casa.Nu pare sa ii fie frica de nimik insa cand vreau sa-l culc si el nu prea are chef ii zic "pune capul pe perna ca vine unchiu" si sa vedeti cum asculta,imediat pune capul pe perna.De 2-3 ori ii zic asa si deja doarme.Nu ii inteleg aceasta teama-chiar nu are explicatie-nici un unchi de-al lui nu l-a speriat vreodata....Dar imi prinde bine aceasta teama uneori la 11 noaptea cand eu nu mai pot de somn si el are chef de joaca(arunca suzeta dupa patut si incepe sa o ceara-apoi dupa ce i-o dau iar o arunca....si tot asa ar tine-o o ora).
Getik-eu pentru iarna nu am bucatarit nimik iar de zi cu zi si mai putin!
Spuneti-mi si mie va rog ce le mai dati puilor de mancare ca eu nu mai stiu-al meu ar manca numai ciorba .
Va pup!
Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina hai cu pozele sa vedem si noi vilaam facut orez din ala cu caise de la dr. Qetker de data asta si a iesit tare bun ce dam la kinderi de haleala???pai ieri am mancat amandoua din aceeasi farfurie dar cu furculite separate,mancarica de conopidasi azi ceva cu ciuperci sa fac,dar nu stiu cedar imi bubuie mie mintea cave pana la pranz
BAZAR
emanouela spune:
neata mandrelor
imi ucid soata....veniti cu tigari la mititica??....frate da tot ii crap capul o data....daca el nu poate sa doarma...pufneste, se foieste, ofteaza...si ma trezeste, uite asa imi face si=i zic de fiecare data si el...ti se pare...sa vezi cum o sa i se para lui ca a primit una in freza la urmatoarea trezire pe care mi=o trage
gata, m=am racorit
eleno zi macar tu ca seamana cu masa, ca toti zic ca seamana cu tatsu, sarumana de aprecieri
sarumana alic, primit
cris venim si fara masina si nici nu stam mult cat e al meu....si singura atata drum chiar nu bat...hai vino tu, ca ai ce vedea...aici, ca la iasi te duci si maine daca ai chef
ano nu iauuuu, ti le las tie pe toate, sa ajungi la marimea 44, iaca asa...venim calare pe vulturul care se cheama Tarom si nu avem cum sa caram
simina da, in tara, Craciunul cel putin asa va fi anual, doar daca se iveste ceva ...Haiti, Bahamas, etc...daca nu, la Romanica...cu Pastele e posibil sa mai sarim si sa merem prin imprejurimi, om vedea....anul viit cel putin il facem in Rom, chit ca stam doar 7 zile si vreo 10 prin Europa
emanouela spune:
cris uite acu mi=au cazut ochii pe o carte cu preparate din ciuperci...vrei idei idioate???
cris_82 spune:
pai daca te induri si-ti faci mila de mine,vreufataaaaaa eu nici in concediu nu stiu daca mai aterizez anul asta si tu vrei sa viu la iasi???parca vine ginerele sa ceara fata de la arinti nu inverssau mergem pe moda aia noua cu primul pas facut de fata
BAZAR
emanouela spune:
fata am o carte intreaga....ai chef sa muncesti sau sa le pui la cuptor si gata? ca sa stiu spre ce ma orientez....si da, de ce nu????? ca doar e mai mare si mai cu tupeu
alic spune:
multumesc pentru incurajari, bonus aveti cafeluta direct din targul iesilor
Cris, cumatria este petrecerea de dupa botez
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro