**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 15
emanouela spune:
neata
matinala mai esti cris
mada nu e scump deloc avand in vedere ca sapt trecuta am vrut ii iau acelasi magarus din Winnie de pooh si e 15 euro in magazin. poi na, romanu are bani, nu????? aici s-au mai ieftinit unele chestii, de ex de la Zara am luat pluoveras pt Darius cu 10 euro, panataloni dublati, de iarna 15 euro
alynta sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea e o mumoasa
simina au circulat mijloacele de transp si aici circula la minut...deci daca era sa ne ducem undeva era cu ce. asa liniste a fosttttttt incat se auzea vuietul de la autostrada care e la cativa km. si in Iasi stiu ca mai faceau asa ceva dar ii mai traznea in mijlocul saptamanii
anna-mama spune:
Neata,
Ce faceti, dragele mele? Gata cu vremea frumosa, offf, dar tot mergem la joaca in parc sa le aratam noi ca nu ne speriem
Simina, nu am mai ajuns la mare pt ca al meu sot si-a luxat piciorul la fotbal, asa ca mi-a schiopatat tot wkd-ul
Cris, spor la treburi, sa rezolvi repede tot ce ti-ai propus! Ai luat si teroriciul cu tine?
Ema, nu mi-e rusine ca 36 imi vin foarte stramti, mi-ar trebui un 37 daca ar exista Oricum, daca s-ar da si burta jos tot singura ce bine ar fi Ce tare ca ai gasit jucarioare asa ieftine
Getik, offf, ce de traba, spor, si ai grija si de tine!
Mada, si voi cu pregatirile de toamna? Eu am noroc ca se ocupa mama si eu stau numai de pitic. Spor la invatat pt examen!
Alynta superba fetita ta, sa fie sanatoasa si binecuvantata de DD!
Picky, cum mai esti? Reusesti sa te mai odihnesti in wkd?
Lavi, trimit pupici mult, cu v-ati petrecut wkd-ul?
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5518892085260521858
pozici noi...e si girafa nou achizitionata si tablouasele
anna-mama spune:
Ema, cat de mult imi place de Darius stii deja dar sa stii ca sunt super dragute tabloasele, mi-ar placea si mie pt camera lui fi-miu, si metru din ala cu ursulet avem si noi, e tare simpatic
Noi am venit din parc, nu e deloc frig, dar toate alea sunt ude si nu pot sa sterg toate toboganele cum vrea fi-miu
e simplu, doar sa vrei!
SSABrya spune:
Buna fetelor. Tocmai ce0am scris un luuuung mesaj cu tot ce aveam de povestit si am pierdut conexiunea.
Acum numai satu sa reiau, insa va spun pe scurt.
Imi cer scuze ca am lipsit asa de mult si cred ca voi lipsi in continuare, e greu cu un copil mic si plin de nebunii, mai ales cand mai am si altul pe drum.
Da, in sfarsit am ramas gravida, dupa 6 luni si nu oricum, am avut chiar tripletii, dar... mai am doar unul si sper macar acesta sa ramana, fac tratament pt pastrarea sarcinii..., ma rog e putin complicat.
In rest fii-mea e o terorista, am dus-o la cresa dar nu sta. Vrea numai la mine in brate...
Asta e.. ce-o vrea Dumnezeu...
Sper sa imi fac timp mai des sa intru pe forum...
Bryanna
anna-mama spune:
Oauuu, SSABrya, felicitari, DD sa te ajute sa ai un bebe sanatos! Iti trimite multi pupici tie si Bryannei si unul special pt burtica!
e simplu, doar sa vrei!
Simina1980 spune:
Ssabrya-sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos!
Te asteptam cu mai multe detalii despre voi cand ai timp!
Anna-pacat ca nu ati mai ajuns la mare.E mai bine acum sotul cu piciorul?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
alynta27 spune:
Multumesc frumos de urari! Sa va traiasca si voua micutii!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
getik ati terminat cu porumbul??ce face ary?
mada pai in loc sa te plangi,mai bine zi si tu ce fata harnicuta ai ..hai curaj ca dureaza putin pana prinzi smecheria si ma masinuta asta si sa vezi ce usor se conducespor la invatat si bafta la exam
ema moamaaaaaaaaaa ce jucarii castoace dar fi-tu va fi clar a lu' fi-mea,mai ales la ce scump e aici http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5518893382405051298 ,si noua tinuta e din aia ciumeaca de smecheri de cartier,eee???
alynta e superba mariucasi maretu cum te simti??
simina multam hai cu noutati despre razvanel
ema si cum sa nu fiu fata matinala,cand kinderul meu are tignalul chemator pana la coltul strazii
ana uite ca nici pe noi nu ne-a speriat vremea de afar cu toate ca a dat si catvi stropi cand eram in parc si a fost tare bineba fi-mea s-a dezbracat de pulover si alrga de bezmetica pe alee prin ploaie..hmmmmm,pai se putea sa plec eu fara terorici de acasa???nuuuuuuuuuu
SSABrya bebe??????felicitari pentru samburel si sarcina usoara si la termen mamicocand ai timp te mai asteptam cu noutati si despre pitica ta
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Acum Vladut se plimba cu masinuta prin casa si canta la chitara si din voce in timpul asta, e mortal
Revin ca mi se solicita o cantare
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR