**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabila pentru cine doreste si cine pofteste ,trabuce si virginia slim
moamaaaaaaa ana da ce serenata ti-a cantat vladutia sa-l filmezi sa ni-l arati si noua
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Ce faceti, dragele mele!
Cis, multumim de cafea As vrea sa-l filmez, dar nu sta, cum vede camera se opreste din ce face si vine sa vada el ce se vede in ecran Ma tot chinui sa-l filmez cand deseneaza el (mazgaleste), dar ne zice ca deseneaza un pisic Astazi esti mai libera? Asa si Vladut, ca si Miru, se simte in largul lui in ploaie Nici pe mine nu -ar deranja daca nu s-ar uda toate alea prin parc
Simina, si mie imi pare rau ca nu am ajuns la mare, dar asta e, i-am zis sotului ca nu-l mai las la fotbal Ii e mult mai bine piciorul acum. Dar tot o sa venim la mare, ca mie imi place marea si cand nu e vreme de plaja. Ce mai face Andutu? Casuta cum merge?
Intrebare: Buburuzeor voastre le este frica de ceva?
Va pup
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Neata!
Anna-cred ca era mortal Vladut-mi-l si imaginez.Pacat ca nu sta sa-l filmezi desi cred ca momentele astea ne vor ramane noua parintilor in suflet toata viata.Poate ptr ei peste ani nu vor avea mare importanta dar ptr noi.......Ma gandesc acum la cat de putina importanta am dat uneori la ceea ce imi povesteau ai mei despre mine si depsre fratii mei de cand eram mici-acum inteleg ce trebuie sa fi insemnat ptr ei.
Sa va povestesc despre Andutu:spune fff multe cuvinte-cele mai multe stie si ce inseamna iar pe altele care i se pare lui ca suna mai deosebit doar le repeta.Stie sa se alinte-vine si se uita intr-un fel anume la mine si zice "mami",altfel zice "mama" iar cand vine vorba de curatenie zice 'mimina".Pe taica-su la fel-cand ii zice "tati" cand Dani.Are o mare prea mare atractie spre capace-are peste 30 de capace-de sticle,de cutii.....chiar nu-i inteleg aceasta pasiune-cum vede o sticla sau o cutie sau orice are capac incepe "capacu',capacu'" si nu se lasa pana nu i-l dai si dupa ce-i dai capacul incepe "ticla,ticla" sa puna el capacul la sicla.
Zice "mamaia',raspunde cand il intrebi cati ani are-zice "utu' si arata un degetel.Dupa ce termina de mancat ii da mamaia castronelul si lingurita(ca daca nu incepe sa planga) si se duce si le da sa manance si la plusurile lui-are un catel(ham-mam) si un iepure(pulila).I-am luat lego si ii place tare mult sa-i fac eu turnuri si el sa le desfaca.Cand ajung seara acasa imi ia poseta si incepe "banu-banu" si nu se lasa pana nu scoate portofelul si apoi banii din el.Nu stie ce sa faca cu ei dar vrea sa-i ia.Mai cere "bumbuna" daca se duce cu taica-su la magazin-cu mine nu ii merge dar pe Dani il pacaleste mereu.
Hai ca m-am intins-si probabil ca as mai scrie inca de 3 ori pe atat dar mai am si treaba.Iar am o situatie de facut......
Va pup!Intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
fetelor neata va poop ma bag la am cam terminat cu treburiel dar nu scap de una ca dau de alta nu am mai intrat ca nu am avut net sa schimbat reteaua si am stat pe uscat groaznik
eu va poop incerc sa citesc din urma dar maia am ceva plus un o mika vuvuzea care se tine dupa mine deabusilea, mai nou vrea sa nearga in picioare tinuta de manute treburile treburi.
avetii idee de munca la domiciliu??
ca sunt cu bani in pom si pomu in aer cez de 3 luni nu a mai luat salariu si vreau sa gasesc ceva acasa ca daca vine iarna am ami mult timp.
poop si revin la fiecare cred ca maine mai sigur la cafea ca azi am de laergat ca imi bag gaze
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
buna fetele
mie mi=o fost in coma laptopul azi, dar s=a rezolvat....pana imi baga al meu progr de taste o sa ma incurc in ele si o sa apara si bazaconii, nu va spreriati, da???
ano si te mai tin timpanele????
cris asa il imbrac mai mereu, e si mai comod si nici nu tre sa compun toalete acu...las ca si al meu baga cate un chiot de ma sperie
si ca sa rasp anei...deocamdata am vz ca ii e frica de aspirator si de feon...hai ca d ultimul s=a mai apropiat azi putin ca l=a vz ca nu imi face mie nimic dar tot ii e frica putintel....de fapt de zgomot ii e frica
getik1 spune:
neata fetele hai la o calda, aromata si gustoasa. la noi a venit frigu si nu imi place deloc.
ma duc sa hranesc animalutele si revin.
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa,
getik multam de cafeluta
ana pai unde e rost de apa,hop apare terorista si se face fleascauf,nici eu nu mai reusesc sa o filmez ca vie repede sa vada si ea la ce belesc eu ochii..de ce ii e frica???pai nu ii place aspiratorul,se baga intr0un colt si sta cuminte acolo cu ochii cat cepele,si are si de ce ..ca masa-mare a speriat-o cu el(se facea ca o trage si pe ea pe teava),si ii mai e frica de zgomotul facut de flex,de cand s-a nascut,cum il auzea plangea pana nu mai putea,acuma cand il mai baga socrul in priza sa isi mestereasca diverse chestii,fac tot posibilul sa o iau si sa mergem la plimbare ca sa nu-l auda...asa ii place epilatorulmamaa ce s-ar mai epila si ea si feonul,ca deh,mami o usuca si pe ea la tentativa ei de perisor cand ii face baita
simina cred ca e mortal
getik eu nu prea am incredere in cei care posteaza anunturi cu "munca la domicilui" ,cred ca de fapt e o mare vrajeala...dar poate totusi stiu fetele ceva
ema gata spitalizarea laptopului???
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
lu ary nu pre ii este frica de nimikasa ca sunt ff dezamagita ca nu am cu ce sa o sperii cand bag aspiratoru sta si sa uita la mine si rade, cu flex aparate de prin curte nu etse nici o problema parca as fi facuto direct intre sculele lu tacsu, nu zice nik ii place sa stea in carut si sa se uite la tacsu, eu cand ma usuc la par cu feonu intinde mana sa il ia sa vada ce faceasa ca nu prea am cu ce sa o sperii sa fie cuminte.
acum am pacalito sa se joace in patut cat am fost plecat la animalute i am cumparat o chestie cu cercuri care intra pe un suport.momentan nu stie cum sa le bage dar le mananca
nici ary nu vrea sa stea sa o filmam sau sa ii facem poze ca vrea paratu asa ca tre sa o prindem cand nu este atenta
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Maia!
Vladut are o multime de frici , dar nici vorba sa sa-l sperii cu ele sau cu altceva, nu sunt pentru a ameninta copilul ca sa fie cuminte cu astfe de chestii, pot sa-l marcheze intreaga copilarie sau chiar viata. In fine, lui fi-miu ii e frica de chestiile galagioase gen aspirator, mixer, maimutoaie care au melodii f agresive, daca intr-o conversatie se ridica tonul fara sa fie cearta...in concluzie, orice sunet strident. De cand s-a marit ii e frica sa coboare orice scara fara sa se tina, inainte se ducea ca bolovanul fara sa se uite pe jos, acum e fix opusul Cand ne jucam fata ascunselea ii e frica sa ne caute singur prin cotloanele mai ascuse pt ca s-a speriat de noi de cateva ori, nu a plans, dar a tresarit cand am aparut de unde nu se astepta. Este in continuare jocul lui preferat, dar acum avem grija sa evitam sa mai aparem brusc. Oricum, este asa simpatic cand ne impinge sa ne ducem sa ne ascundem si el sta pe loc cam un minut sa ne lase timp sa ne pitim si apoi pleaca in cautarea noastra. Ii e frica sa intram in case necunoscute si de doctori, asta de cand am fost internati Ii e frica sa se dea singur pe toboganele mai mari, se da doar pe cele mici, iar pe cele mari trebuie sa-i dau impresia ca-l tin S-a dat singur de cateva ori si pe cele mari, dar a vazut ca prinde viteza si i s-a parut lui mai sigur sa-l tin de mana.
Cris, haha, stiu cum e cu apa, si fi-miu ar vrea sa calce prin toate baltile, noroc ca e ascultator si cand ii zic sa ocoleasca ocoleste, dar mereu isi testeaza norocol poate poate il las sa sara in baltoace.
Ema, vad ca asta cu zgomotul este una din fricile tuturor copilasilor, exceptie face Ary Ma mai tin timpanele ca fi-miu canta melodios Bine ca se repara laptopul ca te dadusem disparuta
Getik, tare curajoasa e Ary, ai fetita mare, nu-mi vine sa cred ca mai are asa mult pana la 1 an, ca tare multe stie si vorbeste!
Siminelu ,nu te iert ca ne povestesti asa rar de Andutu, pai uite cate stie sa vorbeasca si noi habar nu aveam Oaau, fi-miu nici acum nu zice cati ani are, la ce baiat incapatanat am nu pot sa-l invat nimic. Te invidiez ca ai un baiat asa iubaret, al meu numai cand vrea tzatzi sta la mangaiat si pupat
Pup toata gashca
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
neata mandrelor
gata cris spitalizarea....luase un virus ft puternic nu stiu de unde, cand si imi daduse totul peste cap. naspa e ca am pierdut tot ce era salvat pe el....nu multe dar importante, vreo cateva linkuri salvate in favorite
ano il faci "cantator"...asta al meu scoate niste suneteeee de maimutica
citesc ca ai vostri copilasi sunt copilasi model....al meuuuu, cu fatza asta a lui de ingeras numa tampenii face...scuipa, trage cainele de urechi (mai nou), cand ii dau ceva sa rontaie intai scrie putin pe jos cu acel ceva si in cel mai bun caz il da la caine daca nu, il baga repede in gura si isi inclesteaza gura ca o menghina de nu pot sa scot. si al meu are pasiuni pt capacele de sticla...ca sa le rontaie...trist e ca alea din casa nu=s bune, alea de afara, de pe jos sunt delicioase....noroc ca sunt ft putine ca e curat la astia. mai are o mareeeeeeee pasiune...mucuri de tigara. vreti sa va reproduc sunetele ce le scoate??? ... cu inteles...mama, pa pa si deci...dupa ba ba bu bu, aaaaa, brrruai, ba, uuuuaaaai, etc....insa m=am topit toata cand zilele trecute era in brate la mine, imi scotocea prin gura si i=am zis sa dea pup si i=am intins boticul si mamiuta a intins si ea boul, cu gura deschisa insa de m=a balit toata, darrr, gestul conteaza...de atunci exerzam, om ajunge noi la perfectiune
acu rugaminte pt amic trimite=mi un PM cu siteul ala ca l=am pierdut daca am avut pc in coma