**Buburuze de 2009 in actiune (27)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

trezireaaaaaaaaaaaaaa
da ce faceti manderlor? somati?????????
eu shad cu Darius in brate, e lipit de mine...tranpiram asa unul langa altul
iar am cheltuit bani...pt pitic, normal...am luat piticului pantaloni jmecheri, maletuta gen levis (cu nasturei la gat, in fata), salopeta, pluoveras care sa se asortez cu ochii si o caciulita plus 2 masinute cu care ma joc eu cu tatsu...
cris poi si daca vezi altul, care sa-ti placa....treci si la ginere nr 3???? ha????? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (de fapt daca stau bine si ma gandsc o strategie ft buna)
maine e ziua fara masini in Bruxelles....cam naspa, suntem cam arestati la domiciliu mai ales ca s-a anuntat si ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

daideti la o ,parfuzabila ,trabuce si virginia slim

LA MULTI AMISORI ANA!!!!!!!!!,sa creti mare si frumoasa puiule,si viata sa-ti ofere numai impliniri si multa iubire

emooo vezi ce bine ma gandisi??trebuie sa pice bine dintr-o parte ca deh,are de unde alege,nu??fara masina????e cam nasol..dar uite ce o buna initiativa din partea lor si chiar mi-ar place

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris prin laptop asa am simtit un miros aroamat de asa ca am venit fuga fuga sa o beau cu voi.
da ai dreptate cu piciou in prag., sa vedem ce va iesi la consiliu de familie
aseara am venit rupta, terminata de la porumb nu ma mai tineam nici pe picioare

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza fetele.... dupa o saptamana tare incarcata.Sa vedem...
Eva devine cronofaga si acaparatoare trebuie sa ma joc cu ea toata ziua ma tine in picioare cate 8-9 ore..mai nou doarme doar 30 minute de doua ori pe zi in rest planton dupa ea....
Stiti se vorbea de refuzul laptelui pe la 10 luni..ei bine de saptamana trecuta fata mea cere"ate" adica lapte si baga si de trei ori ziua si de trei ori noaptea.Nu mai mananca asa de multa mancare in schimb..portiile ei sunt mai mici de o cescuta de cafea.
Doua ile la rand am pus la mama acasa muraturi,vinete ardei copti,suc de rosii cu diverse mirodenii etc etc.....asa eco si bio...numa ca ne-a rupt...ca treaba a fsot foarte multa si trebuia sa stau si cu fata...ce mai nici nu puteam vorbi eu si sotul meu aseara.Doua butoaie de muraturi,pepeni,vinete si ardei la congelator suc de rosii cu gogosari,cu ardei si cu busuioc si altele....mda..plus ca eu am facut si curat si mancare la mama si mancare la mine acasa...plus copil care domle..vroia ea sa spele muraturile.sa puna in butoi..si a pus....si ardei si gogosari in miere si otet...c e mai am gospodina mare....da` care stie ce vrea si nu renunta la ceva nici in ruptul capului.Noi puneam muraturile spalate in lighean ea le lua si le punea in butoi.apoi din butoi le punea inapoi in lighean..ca Sisif mai fetelor.
Dupa ce am terminat la mama am plcat si noi acasa...Eva a ramas la bunica-sa...ca eu de luni ma apuc de invatat...am examen de specialitate si sper sa fac ceva mai mult de data asta.Taxa e de "numai"300 euro.si colac peste pupaza sotul meu a ramas fara servici acolo unde avea norma de baza....din cauza restructurarii si falimentului..nasol am ramas momentan in indemnizatia mea si ce mai castiga el din contractele cu norma partiala...si avem datorii nu gluma....dar asta e..ne descurcam noi..oricum e cam nasol....mai ales ca el folosea foarte mult nasina de firma iar acum suntem nevoiti sa folosim doua masini proprietate..cu toaTE CHELTUIELILE AFERENTE...cam naspa dar fgiecare e cu treaba lui si Fordul nu e de foit in oras toata ziua cu el....consuma mult.ma rog...si cu toyota aiade jucarie......yaris eu nu pot circula ca nu redeti de mine dar m-am dezobisnuit si am senzatia ca ma rastorn.E, mofturi...
Am citit pe fuga restul...picky nu mai pune tot la suflet va descurcati voi..nu uita de cresa pregatita din timp...
Getik eu as pune pe cativa din familie sa-l bata teapan si sa-i dea voie sa se omoare....asta e....nu o sa o faca..e prea las...sau i-as face cadou o funie si un sapun....ce sadica sunt nu?
ERa o buburuza bolnavioara cu bubite pe limba?Glicerina boraxata..a mancat un produs lactat insuficient pasteurizat,de aia.
citesc din urma si revin,promit.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cris te gandisi bine, dijdeapta ca intotdeauna hai ca nu fu chiar naspa pana acu fara masina, ne-am plimbarisit prin cartier, e brocanta...adica iesie lunea in fata casei cu tot felul de lucrusoarela vanzare....unele vechi, altele noi...cert e ca am gasit pt pitic cu 8 euro niste jucari noi de plus super faine...o girafa pe care mi-a plimbat-o pana acasa in mana sau iubind-o de se uita lumea ca la circ, magarusul din Winnie the pooh, un hipopotam super dragalas cruia se chinuie sa ii scoata ochii si un catelus plus un geanta plina cu lego mari pt piticanii si am mai gasit la un nene niste tablouase cu pers din desene animate...le pun si fa poze sa le vedeti, sunt tare haioase
getik ia fetita si te menajeaza....sau vrei sa ajungi si tu, ca si anna la marimea 36....ano nu mi-ai zis....chiar, nu ti-e rusine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Multumesc frumos pentru sustinere!(mi-a transmis Cris )! V-am "cautat" la scutece si nu v-am gasit! Azi mi-am dat seama ca aici dau de voi!
Am avut parte de experienta frumoasa cu nasterea! Maria a venit usor si "neprogramat"! Eram pentru inducere, ca nu mai nasteam, iar pana la urma s-a nascut 100%natural! I-a placut ei ziua de 14 sept( zi mare de altfel: "Sf Cruce" )
Prima noapte acasa a fost mai agitata! Fata e fornaita si s-a trezit des! Plus ca la maternitate au hranit-o si cu lapte praf si a supt mai des, eu nedandu-i supliment! De ieri ziua deja s-a invatat sa suga bine si somnurile au fost mai lungi, decat in noaptea precedenta! Azi a inceput cu colicii! I-am luat Infacol si s-a linistit!
Cateva poze cu Maria de la baita si de acasa!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

nu e scump ema sa stii.e chiar bine in conditiile in care la noi o jucarica de bun simt e cel putin 30 euro.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,parfuzabila ,trabuce si virginia slim

va las sa va savurati cafeluta pana vin eu din oras ca am nistre treaba si apoi ne forumizam cu simt de raspundere

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Ce mai faceti?
Ema-ziua fara masini?Ce frumos suna!Nu e chiar comod dar prinde bine o zi fara noxe!
Anna-cum a fost la mare?
Mada-ce de bunatati ptr iarna ati pregatit!Bine ca ati avut si ajutor.....Spor la invatat!
Getik-ati treminat barem cu culesul porumbului?
Alynta-sa-ti traiasca minunea mica care e tare frumoasa!Cred ca e tare frumos cu 3 copilasi,nu?
Va pup!
O saptamana frumoasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-spor la treaba,sa termini repede!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput