**Buburuze de 2009 in actiune (27)**
Raspunsuri - Pagina 13
Picky_toto spune:
Lavi multumesc de intrebare, suntem mai bine acum , i-au trecut bubitele, doar mucisori si o tuse din cand in cand mai persista, ca si la voi(sanatate mult lui Rares). In rest, crestem, incercam sa impresionam pe cei din jur uc te miri ce prostioare si daca e mai facem si un teatru de toata splendoarea...ca deh a mers o data.merge si de mai multe ori..
In rest bebe din burtica e bine, creste, e foarte activ, da din manute si picioruse, e jucaus rau, dupa eco are 12 sapt +1 zi, masuratorile sunt ok, in grafic, dar e inca prea mic sa aflam sexul..posibil data viitoare. Am facut si miercuri si joi ecografi, la doi doctori(sper sa nu ii cauzeze lui bebe...doctorul mi-a zis ca nu, ca sunt ultrasunete) si am hotarat sa raman la doctorul cu care am nascut-o pe Stefi ..nu stiu, vorbim mult mai deschis cu el si in plus de asta ...fac cezariana ..asa mi-a confirmat si sunt foarte incantata..pe cand celalat a zis ca mai vedem, ca e normal sa dureze ore intregi pana se naste bebe...dar eu nu mai vreau sa-i pun in pericol viata copilului..asa ca merg la cel care-mi face cezariana..si in plus e doctorul cu care ma nascut-o si pe Stefi..Analizele la sange sunt ok, toxoplasmoza pozitiva(anticorpi suficienti), acum astept si analizele la urina....deja am inceput sa am dureri de spate si de burta, iar doctorul mi-a zis ca trebuie sa ma odihnesc...dar cum daca eu muncesc...asa ca vom vedea ce va fi mai tarziu...cam astea sunt vestile...Voi pe cand un bebe 2?????
Cris vizionat pozicile imi place mult poza pe care o ai si la avatar...Miru e tot mai mumoasa pe zi ce trece ..Super tare faza de aseara...o sa va joace pe degetele cum o sa vrea..ce ai fost tu...da' ce o sa fie ea...inarmeaza-te de pe acum cu multa rabdare si iar rabdare
Apropo fetelor mai stiti ceva de Reby, Annkkaa, DanaMi, Alexa...si restul?!
Dana tu cum mai esti? cum mai e sarcina??? nu mai intri sa ne dai nici o veste??
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 12+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela neata Picky normal ca o ajut si ca ii zic ce stiu, poti sa-i dai adresa mea de mess, poate ii este mai usor fetei si na, acolo is mai tot timpul conectata, chiar de nu sunt langa pc. da, m-am bagat si la praline, sa vad cat m-o tine pt ca deja acolo e un cerc format d ani si se straduie ele sa te primeasca dar .... esti pe aproape cu geaca....nu 100 ci 89 e scumpa dar...imi place teribil. am tras chiulul ca am fost in piata, e o piata aici ....te simti ca la Romanica si super ieftina fata de carrefour sau alte marketuri, iar dupa am fost intr-o vizita...ca na, ma satureasem sa am musafiri, ia sa mai fiu si eu musafir offff, ce sa iti zic despre asta cu patutul....se poate sa fie si traumatizata saracuta. esti intr-o sit dificila tare, pe buna ca nu ma duce mintea cum as putea sa te ajut... cris ai vz da??? 89 euroi. te destrabalezi ai?????? lavi ....da, si mie imi place ceasul ala, cand ma intorc, in ianuarie ma gandesc sa il mut in amera piticului si unde sunt bulinele sa pun diferite animalute, om vedea....poi cum sa pierzi ce scriem noi aci???...mi-au zis diverse mamaici ca, cu cat aspiri mucii cu atat se produc mai multi....nu stiu, eu nu vad cum s-ar realiza acest proces, dar na, iti zic ce am auzit ana poate e si de la oboseala acumulata simina balanta inclina spre da getik poate ary plange de dorul bunicasii nu da cu rosiiiii |
Daaaa acum am vazut...inseamana ca e vina mea..asa ca toate scuzele mele E o fata din Brussel, nu stiu exact de unde, care e insarcianta si e in Be de 5 ani de zile. Si nu stie cum se procedeaza pe aici, cu spitalele, cu doctori(nu prea are idee de ei) si m-a rugat pe mine printr-un pm daca o pot ajuta cu informati. Cred ca a cerut si ceva ajutor pe la praline, dar daca m-a contactat pe mine inseamna ca nimeni nu a ajutat-o...Cat despre praline ce sa zic...da e un cerc format de ani de zile...si nu stiu daca ar mai fi loc si pentru noi venite.....sau poate ma insel..nu le cunosc pe fete, nu pe toate.. cert este ca m-am "ars" in trecut cu unele si a doua oara nu mai imi bat capul ..
Cat despre geaca, daca-si merita pretul atunci cumpara-o ...dar numai daca-si merita...oricum pretul nu e de ignorat, pentru ca e foarte piperat pentur o geaca si stii ca o poarta doar in iarna aceasta ca la anul nu-i mai vine...
Stiu piata, ca acolo mergem la "georges" si luam mici, cabanos, muschi tiganesc etc, iar din piata cumpar legume...sunt si haine ieftine si unele dragute, numai ca nu am stat niciodata sa ma uit la ele din cauza aglomeratiei...si te intreaba aia daca cumperi tigari..si auzi vorbindu-se romaneste peste tot in jurul tau...zici ca esti in Ro la bazar..asa e acolo..
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
picky...ahaaaaaaaaaaaaaa....deci veniti prin Bruxelles destul de des si nu zici nic, e???? hainele de acolo te tin cat costa, m-am ars si eu ca erau unele la care nu am tezistat..... deci, da-i id meu sau sa lase PM daca e si se rezolva
m-am cam lamurit si cu pralinutelee....pacat, dar asta e
geacaaa.....uitase de ea
stai calma, numai ca ma bagase in ceata, nu stiam ce am omis
Picky_toto spune:
Am trecut la vizionat de pozici...cele pe care nu le vazusem inca...
Getik, Ary e mortala cu coditele ei scumpe, si stii ca ochisorii ei mai ma dau pe spate
Ema vazut pozici cu comoara ta si e o splendoare...e foarte schimbat, e baietel acum nu mai e bebe ...si cum vrea el sa pape singurel..apropo de cate ori il schimbi pe zi?! Cat despre pasiunea sotului, fotografia ...e o pasiune frumoasa...mi-ar placea si mie...Aaaa am vazut in pozicile tare, asa intr-un colt, cate un cap de catel..am tot vrut sa-ti zic de cate ori vedea cate o poza in care aparea si cateaua...ea ce mai face? e geloasa? cum se intelege cu Darius?!
Mi s-a trezit fata...cu "bebe" in gurita...de cand stie ca mami are un bebe in buritca e foarte mamoasa, dependenta de mami, bine ca o influenta mare are si cresa, ca sunt 3 zile in care nu o vede pe mami pe zi...dar sa vedeti cum intraba mama, tata?!, mama, bebe?! si apoi imi ridica tricoul si pupa buritca, o mangaie si zice "bebe" ..e o scumpa mica, zi de zi ne uimeste si tati e topit dupa ea...de multe ori ma intreb daca o sa pot sa le ofer dragoste egala la amandoi, ei si bebelului...dar cred ca da, ca orice mama poate, nu?! in inima e loc pentru mai multa dragoste...
Weekend-ul asta avem si copii...de multe ori ma uit la Stefi cat e de incantata cand ii vine sora, si se joaca cu ea..chiar ma intreb daca ea intelege ca sunt fratii ei sau ca sunt niste copii care vin din cand in cand la noi ...dar vine bebe si o sa fie altfel..
Va pupic acum, merg sa-i dau papica fetei
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Buna
Lavi, offf, ce ingrozitor, bine ca sunt bine si nu e ceva mai grav. Transmite-le sanatate si imbratisari multe, refacere rapida si usoara!
Siminelu, sunt prin zona, dar am cam mare lenea ies afara cu piciul cel putin de doua ori pe zi, dar mai stam si pe acasa Spor la treaba, sa termini repede lucrarrea ca vine wkd-ul
Picky, ma bucur ca e bine Stefi! Cum mai e la gradinita?
Crisule, e tare teroriciul, v-a zis-o!!! Am remarcat si eu ca deja stiu tot si inregistreaza tot, ar trebui sa ne ferim sa mai facem sau zicem lucruri compromitatoare
Emo, ce faci, draga? Te-ai apucat de praline ca-s mai dulci vezi ca ingrasa
Getik, imi pare rau de sora ta, dar trebuie sa-si faca curaj si sa renunte la acel barbat, iar voi, familia, sa o sprijiniti! Uniti sunteti mai puternici decat pramatia aia!
Noi vreme sa merge in wkd la mare, la o cura de aerosoli Sper sa reusim ca sotul are diseara fotbal de la 12.00 la 3.00 noaptea
Puuup
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Simina1980 spune:
Getik-no comment vis a vis de cumnatul tau!
Ai grija cu nurofenul la titita sa nu-i dai mai mult de 3 zile consecutiv.
Anna-asa deci ti-e lene!am terminat lucrarea si mai am un pic si termin si cu munk pe sapt asta!.
Picky-ma bucur ca samburelul este bine si la fel si puca.
Fetele va urezun week-end placut!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
picky multumimmm de haine il schimb o data, nu te uita, is facute in zile diferite...de pampers...nu intreba ca deja ma ia cu lesin. cu caineleeee nu stiu ce sa zic, e ceva aiurea....l-a marait pe Darius de vro cateva ori, noroc ca eram aici, acum dupa ce am certat-o nu il mai maraie, deocamata, chit ca i-a luat de vreo cateva ori si osul, il ocoleste....ea e salbatica de felul ei, nu agreeaza sa o mangai, sa te joci cu ea....stie doar ratze, porumbei si mancare....multa mancareeeee. de asta nici nu stiu daca e geloasa sau a marait ca vroia sa fie lasata in pace. oricum is pe faza sa nu care cumva sa aiba ganduri negre. Darius ar trage-o de urechi toata ziua si ar manhaia-o dar eaaaaa.... ai grija de tine si se bebe mic si de bebe mare
ano fac dieta cu ciocolata poate ajung si eu la marimea 36...auzi la ea, 36....si nu ti-e rusine????? e?????
getik1 spune:
simina mersi de chestia cu nurofenu nu o stiam
piky poop si pe u si picea +bebika
in ceea ce o priveste pe soramea eu cu cezar demult am bagato in sedinta dar este alegerea ei ce face dar asta nu inseamna ca nu madoare ce se intampla cu ea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
neata fete
va las o fierbinte si tare si gustoasa.
eu plec la o portie de adunat porumb asa ca diseara ne mai auzim
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzabila ,trabuce si virginia slim
stiti ca fi-mea doarme inca la ora asta???numai ca pe la 5 a vrut cu noi in pat(nu stiu ce a apucat-o)si pana u si-a strans plusurile cu care doarme,nici ca am dat-o la pace cu ea.Si acuma patul e plin de toate jucariile ei cu care inca face nani
upsss,s-a trezit
simina daaa,chiar a fost cu directie
ema las ca danuta e plecata si nu stie ce face noru-sa
getik sa sti ca ema are dreptatedaca se vrea o rezolvare la problema asta,singura solutie e sa puneti piciorul in prag
picky transmissi multumeste tuturor offfff of rabdarea mea cred ca e pe terminate si bazdosenia ei e de abea la inceputma bucur ca samburelul e bine,de abea astept urmatoarea ecografie
ana daaaaaaaaaa,parca sunt nici mici buretei si absob orice informatie
getik spor la treaba
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR