**Buburuze de 2009 in actiune (27)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o calda,parfuzabile ,trabuce si virginia slims

sa va spun ce am patit aseara...am facut sa mancam pe la 20:30,si dupa sa-i facem baie si nani cu soarecul si iepurele,totul asezonat cu un bibe mare de lapte..o pun eu in scaun si ramane cu ta-su la bucatarie sa o supraveheze si eu pe hol la terminat rapoarte.A mancat d-soara drumos la inceput,dar apoi cand s-a mai umplut burdihaul a inceput sa bata cu furculita in masuta si sa arune pe jos cu mancarea,la care ta-su o cearta si ea replica la el " eeeeee........aaaaaaaa... pia matii" clar trebuie sa incetam sa mai scoatem perde de genul asta de fata cu ea ca ne-am ars se pare

ema dupa baie s-a cacacit?????trist moment
ary e inca micuta(totusi mi se par cam multe scuane) dar daca nu sunt moi e ok,zic eu
simina tinerii casotoriti inca sunt in luma de miere,deci iac poze cum apar si ei acasa,sigur o sa va pun poze,ca si eu de abea le astept
getik da ce pana mea??face el legea ???puneti mana tu,si luati-o la voi sau sa mearga la o ruda cat se termina nebunia si sa-si baga mintile in cap si sa-l arda si politia (dar trebuie si sesizare)situatia nu trebuie lasa asa
ema auzi fata???cu doi gineri nu se poate???ca-i pap eu lui ochisorii aia frumosisi ce mare s-a facut de papa el singur
ema stii tu de ce te iubesc eu pe tine,nu??ia sa vezi cum umplu eu cartile cu frunzeba o sa invat pitica sa-i placa si ei
lavi ce spui tu acolo???nu-mi vine sa cred bine ca nu a fost mai rau..transmite-le insanatosire grabnica si le pupam dulceda,am vb cu alina..sunt bine amandoua si azi le externeaza am intelesiar mariuca e o mica grasana

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Intru repede cat sa va salut ca am o situatie urgenta de rezolvat.
Cris- f tare Miru.Interesant e ca nu a zis asa aiurea-a zis la suparare dom'le.
Lavi-ce film ati vazut?eu ma relaxez uitandu-ma la un film mai mult decat oricum altfel.Maine cred ca ii fac si eu lui Andutu dovlecei pane(daca mi-o iesi ca eu sunt dezastru in bucatarie).

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata soare
lavi poi de ce a nu te risti??? babetica, la masuta, in bucatarie, daca nu ai gresie pui jos ceva ca a nu iti pateze si incet incet....asa invata, ca e acu sau e mai tarziu la fel va face, pana capata dexteritae da pe jos, asta e, si noi la fel am facut...eu si fructele i le da in mana si mananca plimbandu-se prin casa, chit ca uneori imi intinde banana pe pereti sau "o da" cainelui (noroc ca asta nu mananca banane)
cris scot plozii astia ce e mai bun in noi...."eeee, aaaaaaaaaa pia matii" poi de ce sa nu se poata cu 2....poate se repede dana acu de nicaieri in capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata ma bag si eu la o ca sunt zombi. nu stiu ce se intampla cu ary ca de o sapt se trezeste noaptea vrea bibe dar nu mananca decat infrunteste laptiku si daca o pun in patut vorbeste, tipa, darama patutu si sta o ora si ceva dupa care adoarme si apoi la o ora maxim doua ore face la fel. nu stiu ce are seara ii dau cate 1 ml nurofen ca stiu ca o chinuie dintisori.
ary aseara decat 7 cacaciuri la atat sa oprit. problema este ca face normal nu moale dar face cantitativ putin cat sa murdareasaca pampersu nitel si sa imparfumeze camera cu miros
crisnu are ce sa faca, chiar daca sta in casa ei mostenire de la parinti nostri nemernicu nu vrea sa o lase impace am incercat eu m am certat cu el de nenumarate ori ex:dupa ce a stat 5 luni in spania eu iamstat zi de zi cu gemeni el a venit cu tupeu si ma dat afara din casa dupa care a batuto de a zvantato. am fost am scos certificat medicolegal etc .am fost la politie trebuia sa ii dea amenda dar cum javra nu muncea trebuia tot ea sa o plateasaca ca el nu presteaza. si asa decurg lucrurile dar cel ai rau este ca nu imi este de ei doi(bine sormea e sormea) dar mi se rupe sufletu de copii ca sunt traumatizatii psihic de atatea scandaluri si batai. fata are 13 ani si nu mai vrea sa plece de la mine a zis ca la mine eset frumos eu nu ma cert cu cez nu tipam urlam noi tot timpu radem si glumim mi sa rupt sifletu cand am auzitoo.asa ca nu putem noi familia sa o ajutam mai mult.
si miru a fost belea cu pia matii
fetelor va poop dulce

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

cu riscul de a da cu rosii getik ce spui tu acum e de domeniul SF....cum adica nu are ce sa faca???????????? da divort si gata, care e problema???? ce face???? plateste ea amenda?????? da cu ce o afeceaza pe ea ca el are amenda de platit????????? poate nu realizeaza dar ea e o idemtitate, o pers, el alta identitate, alta pers. mai fetita, treburile sunt asa de simple dar noi le complicam a draq si trag concl ca pe voi va doare mai mult decat pe ea. aveti impresia ca un divort e ca si cum ai face facultate?????? nu draguta....depui acte si totul cure, ca e neplacut daca partile nu sunt de acord, asta e altceva dar lasa sa fie neplacut 1 an, 2 max si dupa stau linistita si fara frica ca sta ala cu bata dupa usa. asa e, voi fam nu puteti sa o ajutati daca e nu vrea sa fie ajutata. pacat de copii, au sa ii reproseze mai tarziu ca nu a divortat, ca ei au traume psihice, ca ea are viata distrusa si s-a complacut intr-o sit de tot kktul

Mergi la inceput

ema ai dreptate a intentat actiune de divort au fost la 2 infatisari si la a 3-a trebuiau martori din partea lu soramea si nu ia gasit bien eu eram 1. dar al doilea nu a vrut nimeni de frica lui. si in divort a zis ca se omoara chiar incepuse sa se schimba cum sa terminat dupa un an logic nedivortati a inceput la fel si ei ii este frica ca nu se descurca cu cei 3 copii ca are salariu de 11 mil si rate si el daca pleaca nu ii da nimik pr copii si ii este frica sa nu ramana si mai rau cu datorii ca are cu caru.
eu nu stiu ce sfaat sa ii mai dau nu stiu cum sa o mai ajut ca acu am si eu familia mea inainte eram ajutoru ei de nadejde si dupa ce a murit taty idiotu a inceput sa fie mai aldracu incat nu stim cum sa o mai dam cu el

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

da cine e el???? bau bau??? are 3 perechi de c-o-a-i-e????? da du-te frate si te omoara....ih, mi se face sila de intimidari de genul. oricum, naspa cu spaima dar e vb aia....cum asterni , asa dormi

Mergi la inceput

nu are 3.. dar la inceput nea speriat ca se omoara si cum ai mei erau cu mintea intreaga li sa facut mila de bou si acu joaca pe toata lumea dacar fi dupa mine ias zice sa dispara dar nu este in fine trec peste

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna

V-am citit, dar nu am starea necesara de a va raspunde la fiecare in parte...asa ca raspund din ce-mi aduc aminte...fara suparare..

Ema te-am rugat/intrebat si eu ceva, dar se pare ca ai trecut peste postarea mea fara sa o citesti...sau ai uitat sa-mi raspunzi...in fine...nu mai conteaza...

Lavinia transmite-le recuperare usoara celor doua printese si mult curaj sa treaca peste accident. E groaznic ce li s-a intamplat si greu de trecut peste...eu una nu as fi reusit ..cred ca l-as fi facut una cu pamantul pe cel care i-ar fi facut vreun rau copilei mele...fie si o vanataie..;;Oricum multi pupici de la noi si le asteptam cand au timp sa intre sa ne mai arate si noua pozici...
Apropo am vazut si pozicile tale...si am ramas socata...de ce?! pai la cat de schimbat e Rares...e baietel in toata firea..nu mai e bebe...si are si o freza ..o sa rupa multe inimi...

Getik imi pare rau de problemele surorii tale dar consider ca cel mai bine e sa mearga mai departe doar cu copii ei si atat...sa divorteze e un lucru bun pe care l-ar face pentru copii is pentru ea...nu poate sa stea sa fie batuta incontinuu in fata copiilor..pentru ca stii si tu ca violenta in familie afecteaza copii..ati putea cere ajutor unor instituti specializate in dreptul familiei, dreptul mamei sau pur si simplu ii face bagajul si il pune in strada... din ce am inteles e casa ei, mostenire de la parinti vostri si el nu are nici un drept acolo...eu zic sa puna o data ptr totdeauna piciorul in prag...ia legatura cu un avocat, intenteaza actele de divort, cere custodia copiilor(si are sanse ptr ca el nu are niciun venit, nici-o locuinta si are si dovezi ca e violent, iar copii sunt destui de mari si o pot confirma, are si martori ca ea a fost maltratata fizic si pshihic..chiar si copii) iar daca el tot se tine tare si o ameninta cu bataia si te mai miri ce, poate ajunge si in puscarie£. important este ca ea sa nu-i mai plateasca amanezile primite si sa nu aplece capul cand el o ameninta..pana la urma barbatii care dau intr-o femeie nu sunt altceva decat niste ratati..ratati ptr ca nu au curajul sa infrunte un alt barbat ci se dau balene ucigase in fata sotiilor/iubitelor...

Cris transmite-i si din partea mea Felicitari Alinei ptr Mariuca, refacere rapida si mult laptic!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 12+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

picky nu te-am omis, am raspuns la pag 6....ca ma bagasei in ceata acu si aveam mustrari. am zis, da, o ajut, cum sa nu....uite nu m-am gandit sa iti trimit PM cu raspunsul.

Mergi la inceput