**Buburuze de 2009 in actiune (27)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5517449723025576450

ia uitati ce baiat mare am
getik cainele care latra nu musca...e nasol ca trebuie sa traca cineva prin asa ceva dar orice are rezolvare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ema oau ce baiat mare mananca singur, o ajuta pe mami la curatenie. cu frunzele ce facea-ti?? gata e mare de acu
si cu sormea de vreo 10 ani asteptam sa gaseasca o rezolvare si nu mai vine, daca ar vaea doar ea problme ar fi ceva dar ala isi baga nasu si in familia mea a lu soramea cealalta a lu mama etc etc etc

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ema-ca intotdeauna f tari pozele cu Dariusica!S-au facut mari puii nostri-tare repede cresc si parca prea repede se cer independenti.
Chiar asa ce faceati cu frunzele?
Getik-multa putere sorei tale si intelepciune sa aleaga ce e mai bun ptr ea si copilasii ei.Si are dreptate Ema intotdeauna exista o solutie.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

frunzele le-a cules tatsu din parc in timp ce ne plimbam iar Darius manca pamant, el e pasionat de arta fotografica, sunt pe picasa cateva albume ale lui cu foto, daca aveti chef sa le vizionati, dupa ce si-a terminat treaba am dat noi iama in ele cresc cresc...si da, mama ei de independenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Ceau fetele!
Piticul doarme, asa ca am timp umpic de forumeala, asta inainte sa merg sa fac dovlecei pane
Crismultam de cavie, delicioasa....saptamana viitoare dc nu-i trec mucii la Rares merg cu el la un alergolog sa vedem ce zice, inca tot aspir pe ei si tot multi sunt, iar cand stranuta ies cu duiumu si si-i intinde pe toata fata...moama 5 kk-tei pe zicred ca as inebuni la cum put, si la unu mi se intoarce stomacul pe dos, dar las ca e bine ca se kk-ceste.N-ai primit pozici de la nunta? Alina si Mariuca ce mai fac, ai mai vb cu Alina?Pupicei de la noi
Simina numai ca saraca are o gramada de lume care mai trage de ea, dar nu ma las nici euPozici cu Andutu cand ne mai pui?
Getikimi pare rau pt problemele sorei tale, chiar ca sunt grave, sa-i dea DD multa putere si sa gaseasca cat de repde o solutie
Ema dulce-i Darius, tot mai frumos e pe zi ce trece si ce-mi place cum mananca el singur, deci eu dc i-as da lingura si la Rares ar fi teroare, pe jos ar fi numai mancare, el cu toate da pe jos
Anna voi ce faceti?M-ai intrebat zilele trecute de cuscra si de Stefi, din pacate ele au avut vineri un accident, un nebun a intrat in ele, avea viteza mare si in curba a intrat pe contrasens in ele si le-a izbit in santNorocul a fost ca, cuscra nu avea viteza ca altfel era rau de tot.Asa Stefi s-a lovit la piciorus, inca schiopateaza draga de ea, nu poate calca tocmai bine pe talpita, s-a lovit la manuta si umpic la caputdar din fericire nu are leziuni interne sau fracturi nici cuscra.Ea s-a lovit la coloana, genunchii sunt negri si pana ieri mi-a zis ca a purtat ceva la gat sa-l tina drept...offf vin nenorocirile si nu trebuie sa fii tu de vina ca te nenoroceste altul....bine ca nu au patit mai mult.Va saluta si va pupa si ele pe toate!
Va pup si eu merg sa-mi fac dovleceii pana nu se trezeste Rareselul!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul meu scump

Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

lavi da ce-s cu stirile asta???? fereasca sfantullll bine ca sunt bine, bietele. transmite-le toate bune de la noi si sa se refaca repede
si darius da pe jos, ce crezi?????dar ma risc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Off Lavi ce zici tu de Yioanna.Multa sanatate sa le trasmiti si din partea noastra si sa uite repede acest moment urat!
Lavi-nu am pozici mai recente decat de la ziua lui pe care cred ca le-ai vazut deja.
Dovlecei pane zici?
Anna-sa inteleg ca voi sunteti in parc,profitati de zilele astea frumoase de toamna?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

lavi multa sanatate lu cuscra ta
in ziua de azi toti nebuni, vitezomani au permis

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

fetlor ary azi a trecut limita 7 kkci pana la ora asta, si au un parfum de ce fac cu ea, pana la 9 mai este mult de tot

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetelor da din pacate acestea sunt vestile despre ele, bine ca a avut DD grija de ele si nu au patit mai rau.Am sa le transmit urarile voastre de bine
Siminada dovlecei pane am facut si au iesit fff buni si a papat Raresucul de numa cu cartofiori.Mami da mai fa-i printisorului niste pozici ca mi s-a facut dor de el
Emazici sa ma risc si eu?
Getikmoama ce cacioasa mica ai tu acolo, dar scaunele sunt normale nu?
Fetele va doresc o noapte buna si linistita, merg ca a venit sora mea sa ne uitam la un film impreuna.Soata e plecata in Ungaria, Rares doarme deci noi ne bagam la un fil!
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul meu scump

Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput