Prietene la bine si la greu - 50

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

saru-mana Ralu, chiar aveam nevoie de o sugestie si chiar o sa fac o programare, mi-e si foarte la indemana locatia

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Diana, Monis si Alexa, multumesc mult pentru sfaturile referitoare la congelarea piersicilor.
Asa batuta in cap sunt ca nu m-am gandit la ce a zis Monis, sa pun pentru 2 zile de ex la congelator, si sa vad cum se comporta.
Mersi mult de idee.

M-am bucurat mult sa vad ca a aparut RamoX, si nu oricum, ci cu vesti asa bune. Si eu ti-am simtit lipsa.

Avalon, uite aici o sinteza a discutiei despre premergatoare - ultima postare. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153588&whichpage=6
Tare fain povestesti tu de flacaii tai. Abia astept sa ma uit la niste poze.

Fete, mai dati-mi si mie niste idei de facut mancare la pici, ca sunt in criza rau. Eu continui invariabil cu piureul de fructe, cel de legume cu carnita/peste/ou si iaurt seara. Vad ca discutati de retete de papanasi si alte bunataturi. Scrieti si pe-aici ce mai bucatariti, nu va sfiiti.
Eu am vazut ca Timi ADORA painea (firmiturile pe care le primeste ca sa deschida gurita si pt alte cele... ). Imi puteti spune, va rog, ce ar fi bine sa contina si sa nu contina painea "buna" pt pitici? Ca sa stiu sa caut si eu pe-aici...

ca sunt pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

SMARA eu ii fac lui Geo si supe scazute tare ca sa ramana doar putina zeama din pui/curcan cu cartof dulce,cartof normal,morcov,ceapa,brocoli taiate marunt si pasate apoi cu furculitza.La sfarsit ii pun patrunjel verde tocat cu belnderul (am la congelator).Poti sa ii faci ciorbite (fasole verde,cartof,morcov,ceapa,carne ) acrite cu bors sau zeama de lamaie.Eu inca nu am incercat.
Fi-miu e fan spanac facut cu cartof fiert,branzica,lm si galbenus de ou.Ii pun si putin ulei de masline.Cartoful il fierb cu spanacul (de obicei folosesc cartof dulce.Pediatra mi-a recomandat morcov in loc de cartof).
Alt fel preferat orez cu morcov si rosie (fierte impreuna.Dupa ce fierb legumele pun 2 linguri de orez si las pana fierbe bine,iar apa scade complet) la care adaug peste fiert si patrunjel.
Eu ii mai fac dovlecel copt.Ung un vas cu unt si pun dovlecelul curatat de coaja si seminte.Il tai in sferturi.Cand s-a patruns il scot,il amestec cu branzica ,patrunjel si daca e nevoie un pic de lm.
Cam atat am incercat eu in afara de piureurile cu legume.
Am primit de la tara ficat si pipotele bio,iar saptamana asta taiem un cocos pentru Geo.Deci multa carnitza bio pentru bebelus.
Papanasi vreau si eu sa incerc.Daca ies pun si reteta

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

luati de va distrati

si mai vine unul super dragutz

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dienutze tot ce-ti doresti!
si
sarbatoritilor mititei ai zilei!

Raluci am ham de tinut copilul pt mers in picioare, asa ca daca vrei, ti-l dau sa vezi daca va ajuta cu ceva, pana o merge Santiago (bine, pana o merge el, s-ar putea ca lui Bubu sa nu-i mai trebuiasca deloc, adica sa alerge pana atunci ). zi cand vii in parc

ok, maine la curcan la 11 (mai devreme nu promit sa pot ajunge)

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

maine parc la 11 clar, aduc si hamul sa-i fac proba

ultimul filmuletz

sunt din seara asta

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Raluci, Bubu e delicios
Alex face la fel cu usile, acum regret ca usa de la balcon eare geamul mat
cu calu' nu-i place, nu sta inca in carca

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Raluci Bubu e super.Avem si noi antepremergstor si ham.De antepremergator e fascinat.Hamul inca nu l-am testat.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Coque, zbor usor maine si un concediu minunat!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Nasearaaaaaaaaaaa!

Sa vin si io sa urez adicalea un LA MULTI ANI!! lui Dienutze, sa fii fericita mami, si sa fii iubita cat pentru 10 vieti de fii-ta si sotz!!

sa vin sa zic ca am belit ochii bine printre gagici si vaz ca mai sunt ceva sarbatorite de septembrie( care by the way cine se indupleca de coace capitolas nou , poate pune si listuta cu aniversate de septembrie, asa mai mura in gura la restu fetilor) vaz ca acus acus Andre se aniverseaza, de asta are oaspeti peste oaspeti peste oaspeti, sper sa fie mai de soi decat astialalti

Bubu e un delicios(tare misto mersu ajutat de antemergator), Soricelu de RamoXXX e si el un zambaret si un frumos sa il pupi non stop, vaz ca tati rulz la Strehaia(si tare ma bucur ca ai mai calcat odat' stii tu ce pt binele familiei), am restante la alte poze da stiu ca fetili nu se supara

Acu am cetit si de Ramonika, oare ce fac fetele, sunt acasa?? e prea tarziu ca as incerca eu un sms sau tel..Incerc maine de nu da vrun semn ca e bine cretulina si sunt acasa la ele.

Multam de sfaturile pt candida(notat si eu Di), stiu ca am probat acu doi ani toate tratamentele de care ai zis tu, si pauza de siecs cat luam si nika..Poate dupa nebuneala asta cu bb1, bb2 o sa tin si io vrodat' tratament cap coada din nou
Nu..nu..nu va ganditi ca is borti deja, sa ii taiem motzu maimutei si dupa aia ii punem gand rau de o surioara

Lyly deci azi ai avut ajutoare si ai reusit sa mai recuperezi din somn? ce bine! si mandrila mea e frichinicioasa noaptea, m-a capiat, toata lumea imi zice ca nu se mai satura cu laptele, ca de aia cere des, ca de ce ii dau mereu, ca asa s-a invatat si tot cere si tot cere..Si ii e foame si de aia ma toncaie toata noaptea bla bla bla..

Sper sa va iasa intalneala maine, ca tare vreau sa vaz burtica de Alexa, Monis esti insarcinata cu caratu aparatului foto ala jmeker sa faci o poza si sa pui mana si pe burtica, sa te holbezi in voie si pt mine la graviduta

Chiar asa, Lidia, mai esti prin zona? hai baga nasucu si zii doo vorbe, ce mai faci?

Eu is asa...mai fara chef, de aia am cam chiulit..burtile is la fel pe mine, ca azi a trebuit sa imbrac vrand nevrand din blugii cei super stramti ca ierea frig afar, tare oribiloasa mai sunt indesata in ei si cu 3 randuri de sunci atarnand pe afara
Da am si muncit zilele astea, iote motiv 1 si motiv 2. Prima se vede ca e o caciulita de toamna cu urechiuse/floricute, si a doua: m-am apucat de pictat putin la mandra in camera pe perete, se vede ft putin, e schita in creion si doar verdeata colorata, se vede cu un zoom..mai am de muncit vro doo zile pe acolo si gata

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput