Prietene la bine si la greu - 50

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Citat:
citat din mesajul lui monis5
Andre cred ca ai facut tu ceva de te toata lumea la cap. Pai la mine surorile mamei nici sa deschida dulapul sa-si ia o cana de cafea nu indraznesc, nu mai zic de ce povestesti tu acolo
Tocmai a aruncat chilotii lui tati Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
ca ce????? Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Ca ce fel de fomeie-s io sa-l las sa poarte asa ceva si sa-i iau altii. (are sertarul plin de chiloti noi, dar nu-i vrea pana nu se rup cei vechi, ca asa e el). Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis in principiu venim in H, acum este in functie de ora dar asteptam sa vina si sotul in Buc. sa vedem programul, poate ne duce si pe noi pe undeva, ca m-am cam saturat de Buc. Vlad a fost cumintel, dar ma termina noaptea cu somnul agitat, se suceste, miorlaie in somn, etc. Ma gandesc serios sa merg iar la homeopat.
Mai nou se ridica in picioare si isi da drumul, evident ca nu rezista decat max.10 sec. si pica, dar macar nu plange, se aplauda singur. Iuli a fost fericit cu bunicii?
Raluci ce reteta am eu de papanasi nu este cu zahar, dar se tavalesc prin bicuiti, care eu cred ca au zahar
Familia Capison drum bun, concediu placut si sa veniti sanatosi
Lavinia sa purtati cu intelepciune si multa dragoste verigetele
RamoC bine ai revenit sper ptr. mai multa vreme si foarte vesela

Sa va spun cu ce imi ocup eu timpul? caut model de tort. Luna viitoare face piscotelul un an si vreau un tort frumos

Sper sa revin
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am citit tot,dar sunt rupta de oboseala.Azi sunt mai libera(a se citi singura cu copilul).Am stat toata ziua si nici chef de scris nu prea am.Cafea servesc si eu chiar acum,ca aia de dimineata nu mi-a ajuns.
pentru toate fetele.
Dienutze la multi,multi ani fericiti.Sa te bucuri de sot si de copil si fiecare zi a vietii tale sa fie presarata cu petale de trandafir.
pentru Lavi si RamoC

La multe lunitze Gabriel si Maria Ema.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

Abia apuc sa va citesc si asta pentru ca,de 2 zile am 2 busilatori... a inceput si Eva 4x4 si pe directia inainte,nu numai inapoi ca pana acum.
A venit si mama,am si ajutoare acum...ocazie cu care am fost doar cu sotul la mall si mi-am luat si eu niste blugi ca nu mai aveam in ce sa ma imbrac....am tot asteptat sa revin la formele si dimensiunile initiale ,dar a venit toamna si nicio schimbare.

Greva foamei la Eva se pare ca a luat sfarsit,acum papa cu lingurita dar trebuie sa aiba pe tavita bucatele de biscuit/paine pe care le culege si le baga in gura; i-am pus bucatele de para dimineata=nu bun si de papanasi=parca-parca, ficat nu bun...mai incercam cu bucatele de legume;au inceput sa accepte,nu cu mult entuziasm deocamdata ,si mancarea pasata nu numai blenduita.

Astept rezultatelela kk de Eva si saptamana viitoare ajungem la pedi ...ne punem si noi cerceii ca trece anu' si noi tot cu ei in sertar.

O zi buna tuturor si LMA sarbatoritilor zilei

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

vezi daca nu am verificat prima pagina

LA MULTI ANI DIENUTZE sa te bucuri de tot ce ai si sa ai tot ce doresti

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

fetele, remus are pe o tzatzica si pe un funduc, o bubita/pata rosioara usor aspra, nu trece de vreo saptamana, am dat cu bepantene, sudocrem si acum dau doar cu propolis......ceva idei multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

acu' ca m-am trezit si io (am dormit vreo 2 ore juma, copilu' e la soacra) sa urez si eu lui Dienutze , sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai succese in tot ce-ti propui

Gabriel de Evy

Ema de Floricik v-ati intors de la munte? cum a fost?

daca e frumos maine, venim si noi in H, tot pe la 10 juma 11, pe la curcan

Raluci, Alex are de cateva zile o pata rosie pe un ou , eu tot zic ca o fi vreo ciupitura, ca are cateva pe mana si picior...mai astept putin

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

helo, helo

si noi pe aici... thanks Monis, si eu am tras cu ochiul la poze cu Iulian si tare frumos a crescut

noi suntem bine, grasi nu suntem (desi mancam bine) dar suntem luuungi, purtam pantaloni de 1 an.
nu mai stiu acum cand mai trebuie sa mergem la pediatru cu ei pentru controlul de rutina? am fost ultima data la 8 luni si mi-a zis sa mai vin in septembrie dar m-as duce la altcineva (ar fi... nu-mai-stiu, cred ca al 4-lea pediatru... sau al 5-lea)

pustii mei (ca bebelusi nu prea le mai pot spune) sunt foarte neastamparati, leaganul tre' sa-l marit ca se ridica amandoi in picioare in el si se apleaca peste spatar sa vina in cap (cu tot cu suportul ala al lui) iar de prins centurile nu se pune problema ca acolo ii mai puneam sa adoarma dar cand se vad legati ii apuca toate cele... Emi a inceput brusc acum vreo 2 saptamani sa mearga de-a busilea si cu o viteza de nu mi-a venit sa cred... se catara peste tot in picioare si a cazut in fund de si-a dat sangele la gingia de sus cu cei 3 dintisori strambalii de jos... abia dupa o zi a incetat sa mai curga sange de acolo... a ramas tat'so marcat, ca el era in camera cu ei cand s-a intamplat tragedia... ma intreb cum ar reactiona sa-i vada loviti mai rau, Doamne fereste...

acum nu stiu daca s-a mai discutat, ca eu nu am reusit sa mai citesc decat pe sarite si sper sa ma iertati, problema premergatorului? ma gandeam sa iau unul macar pentru momentele in care unul din copii doarme si celalalt se plictiseste singur (amandoi cand sunt se mai amuza, au inceput sa se hlizeasca unul la altul, i-am surprins o data la un fel de v-ati-ascunselea, Emi se ascundea dupa o perna si Dragos se facea ca vine spre el, amandoi radeau in hohote)...

apoi problema hamului... voi ati inceput sa folositi? ca au inceput sa nu mai stea in carut cand ies afara si ma gandeam sa-i mai pun sa mearga sustinuti putin... Emi chiar face singur pasi tinandu-se de patut iar Dragos inca nu reuseste decat o semi-ridicare tinandu-se de sertare , cat sa-si prinda degetele acolo si sa cada cu barbia de mobila, dar daca-l tin in picioare paseste bine. Dar trebuie sa le iau si incaltari adecvate daca iau ham pt afara, ei acum au doar niste pantofiori cu talpa subtire de piele.

mai citesc si eu din urma si incerc sa ma pun la curent cu noutatile...

pana atunci, La Multi Ani Raluca!
La Multe Lunite Teodora, Gabriel, Miruna si Maria-Ema!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Si La Multi Ani Dienutze!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

helo, helo

si noi pe aici... thanks Monis, si eu am tras cu ochiul la poze cu Iulian si tare frumos a crescut

noi suntem bine, grasi nu suntem (desi mancam bine) dar suntem luuungi, purtam pantaloni de 1 an.
nu mai stiu acum cand mai trebuie sa mergem la pediatru cu ei pentru controlul de rutina? am fost ultima data la 8 luni si mi-a zis sa mai vin in septembrie dar m-as duce la altcineva (ar fi... nu-mai-stiu, cred ca al 4-lea pediatru... sau al 5-lea)

eu ti-o recomand cu drag pe a noastra doctorita de care sunt mega incantata, Rodica Nanu de la Medicover Plevnei

premergatoare s-a discutat nu bune, la ham ma gandeam si eu inca studiez

Mergi la inceput