Prietene la bine si la greu - 50
Raspunsuri - Pagina 16
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Monis, daca ai branula montata... imediat... altfel... nu ma pricep |
monis5 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Monis, daca ai branula montata... imediat... altfel... nu ma pricep Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
daca e pe branula, merge in una de aia de la cap ca sa ajunga repede
EDIT: gand la gand cu ANdre
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Andre cred ca ai facut tu ceva de te toata lumea la cap. Pai la mine surorile mamei nici sa deschida dulapul sa-si ia o cana de cafea nu indraznesc, nu mai zic de ce povestesti tu acolo
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
daca e pe branula, merge in una de aia de la cap ca sa ajunga repede EDIT: gand la gand cu ANdre Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
vreau si eu unaaa
alex nu doarme de 2 nopti. se trezeste la fiecare ora, zici ca-i ceas cu cuc, suge vreo 15 minute, defapt sunt mai mult pe post de suzeta azi-dimi la 5 jumate era fericit cu ta'su in mijlocul sufrageriei, se jucau cu mingiutele
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
raluci_b spune:
pupaturi apasate,
Sa ne traititi fulgusori serbatie ieri si azi
Bag si eu o cafea, desi bubu a fost cuminte azi noapte, cred ca stia ca masa e la ovulatie
Andre te pup cu mare drag
fetele nu am fost pe faza la retetele de papanasi, am gasit una pe net in care se pune zahar brun as vrea sa indulcesc cu ceva altceva dar cu ce, oare ar merge neste banana? multumesc anticipat
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
raluci_b spune:
Poppy - cum stai cu bagajele ?
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
monis5 spune:
citat din mesajul lui raluci_b pupaturi apasate, Sa ne traititi fulgusori serbatie ieri si azi Bag si eu o cafea, desi bubu a fost cuminte azi noapte, cred ca stia ca masa e la ovulatie Andre te pup cu mare drag fetele nu am fost pe faza la retetele de papanasi, am gasit una pe net in care se pune zahar brun as vrea sa indulcesc cu ceva altceva dar cu ce, oare ar merge neste banana? multumesc anticipat by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
banana, magiun de prune fara zahar, pudra de carob, stafide macinate....
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monis5 Andre cred ca ai facut tu ceva de te toata lumea la cap. Pai la mine surorile mamei nici sa deschida dulapul sa-si ia o cana de cafea nu indraznesc, nu mai zic de ce povestesti tu acolo |
monis5 spune:
ia sa vedem cine lipseste, sa vina imediat cu scutire, ca altfel dam absenta cu rosu la catalog
Lidia cum merge treaba? hai da-ne un semn despre tine. Sper ca ti-a trecut gatul
Miany sper sa apari curand, sa ne povestesti cum se pregateste Davidelul de prima lui aniversare
Cory de ce nu ai mai intrat? gata, a plecat Andrei pe piciorusele lui si s-a terminat cu timpul liber?
Ramo ma bucur ca v-ati plimbat si ca tati a ajuns cu bine si mai ales ca nu ai fost mare si tare sa te desparti de el. Depsre Zymafluor nu stiu ce sa zic....
bancul cu porcul si cu garsoniera: unu' statea intr-o garsoniera si se plangea ca e f mica si atunci un prieten l-a invatat sa ia in casa toate animalele pe care le are... porcul, cainele, pisica, vaca etc. Si dupa o saptamana sa dea afara cate una, iar cand va fi scapat de toate, va vedea ca are o saca f spatioasa .
Lavinia alte vesti bune?
Dymomo poze cu Iulian mai vechi si mai noi
Many vii saptamana viitoare in H? ce face Vladut, te-ai descurcat singura cu el?
Dana.n ce faceti voi? ai disparut....
Laurairina cum merge cu masa musculara? se face? Cat mai aveti pana la mare mutare?
Ali ma bucur ca Mihai a recuperat ce avea el de recuperat . Sa ne mai povestesti de voi
Ancutza ce face Sabina, ati scapat de boala? Sunteti in mutari sau ati terminat sa bem si noi ceva?
Flavours veniti si voi in parc, acum cat mai e vremea frumoasa? ca indata vine iarna... Ne mai povestesti de meniurile lui Tudor, ca pt mine sunt o sursa de inspiratie?
Tinonino ai aparut si puf! ai disparut! Totul bine la voi?
Krelia nici nu stiu ce sa te intreb... scurt: unde esti mami???????
Ariadna am vazut poze cu gemenii, ce faini sunt si mari
Lili ultimul raport de la lanul de porumb? ce face Lila mergareata?
Mitzi ce face familia de pisici?
Alinus nici nu mai stiu de cand nu ai mai scris... totul ok la Oradea?
Raluci multumim de info legat de indemnizatii ... (eu m-am cam consolat )
Diana poate odata cu toamna si gradinita, revii si tu mai in forta. Eu te astept cu mare nerabdare.
Chiar, cand ai tu chef, ne scrii daca stii cumva, care e varsta maxima la care s-ar putea incepe administrarea de zymafluor? si ce se intampla daca incepi mai tarziu? sau daca opresti tratamentul? etc... Merci
ok, mai am de strigat, dar ma doare gura momentan, mai strig mai tarziu
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Tocmai a aruncat chilotii lui tati Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
ca ce?????