Prietene la bine si la greu - 50
Raspunsuri - Pagina 15
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
daca o suni, te rog s-o intrebi si ce poti scrie din partea ei aici la noi, sa ne hlizim si noi putin . Si zi-i ca in ritmul asta, o sa-i expire contractul . Ce face pisicutza? Monihttp://picasaweb.google.com/DominicAndreiC/910Luni# si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
beiii..eu am crezut ca is concediata de mult. De ce nu ma tragi de maneca, ca de stiam praf va faceam [de ras, nu de alta]. Tasta belita e ireparabila, oricum laptopul asta nu mai are viata multa, asa ca ma chinui cu copy/paste, ca prea v-am stricat vederea atatea luni.
Lumi si lui Dominic i-a mers bine cu Nexium. Cum i-l dai? dimi pe stomacul gol sau inainte de masa pricipala? Din cand in cand ii mai dau si eu cate un pliculet, cand imi vomita ca pe vremuri, dar e din ce in ce mai rar acum.
Alexa vine sotul sa te ia sau ramaneti sa nasteti in Romania?
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
Cuscrella, am cetit pm-urile tale abia cand ne-am intors de la TM, si tare rau imi pare. De stiam ca e drumul asa aiurea clar ca dadeam pe Arad. De fapt daca imi aduceam aminte ca voi sunteti in Arad si nu in Tm, veneam pana acolo. Peste vreo 7-8 luni, o sa venim iara si atunci stam mai mult, asa ca o sa va vedem negresit. Oricum miam salvat nr tau de tel, daca ni se mai ofera vreo ocazie pana atunci, iti trimit un sm din timp sa ne sincronizam.
Ramona ,
RamonaCopot spune:
Vad ca bantui ca o cucuvea pe aici, asa ca ma retrag sa va las sa dormiti linistite fara croncanelile mele, desi la cat am lipsit credeam ca o sa umplu pagini acum , da decat mult si prost....bleah, tac.
Acum am primit sms ca a ajuns sotul in Detroit. Am stat putin cu teama, ca nah...zboruri catre state pe 9/11...hmm, desi acuma toti zic ca 9//11 e cea mai safe zi de zbor, de cand cu incidentul.
Ma bag la nani, ca soricelul se foieste deja si parca vad ca iarasi il iau in pat langa mine, prin somn si apoi ma tot minunez cum de o ajuns copilul in pat la mine .
Ramona ,
douradoudou spune:
ramo..nastem acasa in liban
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu
simina_kin spune:
Neata.Dau la toata lumea ca fimea m-a trezit de la 8, ca nu stia saraca ca azi este duminica si cica avea muuulllta treaba in casa
Cand ma laudam si eu azinoapte ca a lasat fimea suzi, numai bine ca m-am dus la ea si o avea in guritza
Di saru'mana pt tratament. Nu , nu sunt sigura ca-i candida, pt ca nu cunosc "simtomele" clar.Pe mine ma deranjeaza rau durerea locala (externa) si usturimile
Ramo ranjita nu mai vroia lapte de cand eram inca pe formula 3, probabil de la raceala/nas infundat (desi ceaiul al savura de-a dreptul), asa am trecut pe junior+ .Intradevar este mai grosut dar merge cu tetina M. Cu L curge prea mult si se inneaca
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dankutza spune:
Un brat de tuturor pentru vorbele frumoase si sustinerea voastra!
Am iesit din starea aia negativa, de imi venea sa urlu. Am revazut ultimele lunii, cand am stat cu ea in vacanta. A facut progrese vizibile. V-am scris si voua intr-o postare anterioara. Poate are un ritm mai lent, dar face progrese. Poaet e si un pic lenesa, dar nu retardata.
Mi-am adus aminte ca aveam printre hartiile de la Babyexpo de data trecuta, o foaie printata cu kineto. Asa ca aseara i-ma facut gimnastica vreo 5-7 minute. La inceput a fost incantata sa-si vada piciorusele in aer, pe la nas, dar dupa aia s-a enervat. S-a smiorcait pana am lasat-o in pace cu jucariile ei. AM incercat sa o pun in fund si a stat cateva secunde. Este un inceput! O s-ai fac gimnastica zilnica sa vad poate isi da drumul.
Diana are dreptate. Cuvantul retard este un cuvant greu si care taie in carne vie. Cand mi-a spus, am intrat intr-o panica si intr-o stare de nervi ca vroiam sa plec din cabinet. Parca mi-a bagat un pumnal in inima. Nu am fost in stare sa imbrac copilul. A imbracat-o mama.
Simina acum ma uit pe Babyspa.
Dana, mama lu' Pinky
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Un brat de tuturor pentru vorbele frumoase si sustinerea voastra! Am iesit din starea aia negativa, de imi venea sa urlu. |
Super. Ma bucur ca ai reusit. Asta e minunat si pentru tine si pentru fata. Cat despre progrese, evident ca stim... doar ne-ai scris.
Mi-am adus aminte ca aveam printre hartiile de la Babyexpo de data trecuta, o foaie printata cu kineto. Asa ca aseara i-ma facut gimnastica vreo 5-7 minute. La inceput a fost incantata sa-si vada piciorusele in aer, pe la nas, dar dupa aia s-a enervat. S-a smiorcait pana am lasat-o in pace cu jucariile ei. AM incercat sa o pun in fund si a stat cateva secunde. Este un inceput! O s-ai fac gimnastica zilnica sa vad poate isi da drumul. |
Pana se invata cu gimnastica probabil ca va face ceva mofturele de plictiseala. Apoi, faptul ca se plictiseste de ceva eu spun ca e bine, e semn ca e activa, curioasa, dornica sa inmagazineze informatii noi. Va tinem pumbii sa functioneze cat mai repede
Cuvantul retard este un cuvant greu si care taie in carne vie. Cand mi-a spus, am intrat intr-o panica si intr-o stare de nervi ca vroiam sa plec din cabinet. Parca mi-a bagat un pumnal in inima. Nu am fost in stare sa imbrac copilul. A imbracat-o mama. |
Ce bine ar fi daca medicii ar folosi un sinonim pentru acest cuvant, un sinonim insotit de incurajari si explicatii. O intarziere recuperabila cu ceva atentie si munca... suna mai realist si mai incurajator
Important e ca te-ai convins tu ca fata e bine,... de aici lucrurile vor veni firesc. Abia astept sa citesc multe Cra-Cra-uri despre Pinky
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
mneata!!!!!!!!!!!
Cafea?
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria mneata!!!!!!!!!!! Cafea? Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
in veeeena
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
ionelamaria spune:
Monis, daca ai branula montata... imediat... altfel... nu ma pricep
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE