Prietene la bine si la greu - 50

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna seara, dragele mele
Multumesc pentru urari, si voi sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!

Acum am ajuns...de la socrela. Puiul are febra si face moale si verde.
Am avut o zi....

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

licurici, alex trage de mine sa aiba tztz in gura, dar nu strage ca si cum i-ar fi foame, doar sa aiba tztz in gura

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

licurici, alex trage de mine sa aiba tztz in gura, dar nu strage ca si cum i-ar fi foame, doar sa aiba tztz in gura

Lyly, oricum ar fi, supt nesupt, ne chiauneste si ne amorteste rau treaba cu tatzaitu non stop pe timp de noapte.Eu innebunesc cand in jurul meu am cunostinte a caror cupchii au dormit de pe la 1-2 luni de seara pan dimineata fara alaptat, mananca la 10 si se trezesc sa zic pe la 3 sau direct dimineata la 5-6 pt alta tura, pe cand a mea are deja vro doo ture de tatzi pan la orele alea

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

LA MULTI ANI, DIENUTZE!!!
Sa fii iubita si sa ai parte de multa sanatate si tot ce-i mai bun in viata!

Of, Licurici, aceeasi cantare mi-o aud si eu: ca nu se mai satura cu laptele, ca se trezeste noaptea pentru ca asa l-am invatat, ca ar fi mai bine sa-i dau doar apa noaptea de fiecare data cand se trezeste si asa sa vada ca nu se merita sa se mai scoale, ca ii dau mancare ca la bebe de 4 luni (piureuri de fructe / legume+carne) desi el ar trebui sa manance deja ce mancam noi la masa, etc, etc.

Doar nu credeti ca dejaba intreb eu de retete si ce mai mananca puii vostri.
Ca pe-aici...vorba lu' Andre...se uita astia la mine ca la extraterestri cand le spun ca fara sare si zahar, fara una-alta...

Din ce am mai vorbit cu mamici in parc: dau deja branza desarata copiilor de varsta lui Timi, felii de paine unsa cu unt si branza, sticksuri , sucuri Tedi, si alte minunatii.
A iesit sotul cu Timi in parc, si pe banca langa el, o mamica cu un dolofanel de copil aproape de doua ori cat Timi, manca pufuleti cu spor. Sotul o intreaba ce varsta are copilul, si afla ca e nascut pe 4 Noiembrie. Deci, cu 2 saptamani mai mare decat Timi.
Copchilul nostru rodea o rondea din aia de orez,porumb si nu mai stiu ce...de la Alnatura - DM (fara sare, fara zahar, fara balarii).
S-a tot uitat mamica aia la Timi cum mananca, si apoi si-a facut curaj sa-l intrebe pe sot ce e chestia aia, ca n-a mai vazut asa ceva.

Mai, dar ce ma roade mai rau e ca sotul se da "balshoi" (mare cocos) si se lauda la toti ce sanatos mananca copchilul lui (gatit la abur, nu borcanele, nu chimicale, etc...), dar daca ii spun ca tre sa cautam ceva paine fara balarii, intoarce niste ochi din aia ofticati la mine si ma intreaba cat mai am de gand sa-l cresc asa, ca intr-un bol de sticla? Aia nu, aia nu...cand o sa manance si el ca si noi? Ca doar uite ce sanatosi si frumosi si dashtepti am crescut noi, si n-am mai stiut de toate astea...
Ce sa-i explic eu cum e cu botulismul, cand noi amandoi am crescut cu suzeta inmuiata in miere de albine?
Si-i mai dau aripi si ai mei, care nu uita sa ma intrebe de fiecare data cand vorbim - daca i-am uns copchilului gingiile cu mierea data de ei, ca asa nu o sa-l mai doara atat de tare cand ies dintii.

Hai ca m-am descarcat si eu, ca eram pachet de nervi.
Pfiii, ce bine e sa te plangi undeva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ralucice ginerica frumos si destept am

I-a spuneti-mi, de la Mihai Bravu..PARDON...Stefan cel Mare (spitalul de urgenta) , ce masina trebuie sa iau pana la H???????????..........Poate reusim sa ne urnim din casa

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Stiam ca mai vreau sa spun ceva, si acum mi-am amintit:
raluci, e super-tare Bubu! Ce mare s-a facut si cum alearga el prin casa!
Si Timi are antepremergator din ala, dar inca nu reuseste sa faca fatza vitezei decat daca il ajut eu.

Noapte buna si cu mult sooooomnnnnn.

Mergi la inceput

Da, mi-am adus aminte ce masini sunt pe acolo...331, 330...parca.Oricum intreb lumea in statie(daca e sa vin), da unde cobor?????..la metrou Aviatorilor??? sau mai merg o statie???
Unde va intalniti in parc???
Eu stiu intrarea cu biscuitele
Poate imi raspunde cineva pana maine dim sa stiu ce sa fac

ps: daca vine cineva cu mancarica de pranz la purtator sa aduca si pt Maya o portie plz, nu de alta da la 12 jum o apuca foamea, si sa nu pofteasca fata la ce aveti voi (mananca orice)

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna seara, dragele mele
Multumesc pentru urari, si voi sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!

Acum am ajuns...de la socrela. Puiul are febra si face moale si verde.
Am avut o zi....

va pup pe toate

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

LA MULTI ANI DRAGUTO
Sanatate puiului
kk moale si febra = apar dinti noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

seara buna,
DIENUTZE ! Multa sanatate puiului, sper sa nu fie ceva grav.
Raluci Doamne da un spermatozoid si in ovulul fetii asteia, ca ui ce copii faini face!
Andre si eu ma bucur sa aud de voi .
Monis saru-mana de banc.
Laura vedete-as cu alaptatul in tandem (sper sa nu fac o gafa proasta)
smaranditza si eu aceleasi chestii de bebelusi i le servesc soricelului. Abia acuma la 10 luni jumate m-am incumetat sa ii fac si lui o supa de curcan, cu galuste, pa care bineinteles ca a trebuit sa i le super pasez ca sa imi pape. Lui ii merge tare bine cu papa de bebelus asa ca ii dau inainte. Nu ma vad prea curand facandu-i chestii complicate, cand pentru el legumele aburtie is o delicatesa cu continut bogat de vitamine, fata de o zama chioara fiarta 2 ore. si mierea aia, eu zic sa o bagi la o limonada, ca eu asa am facut cu a amea trimisa de mama.

si ...am uitat ce mai vroiam sa zic. se frichineste soricelul.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

ps: daca vine cineva cu mancarica de pranz la purtator sa aduca si pt Maya o portie plz, nu de alta da la 12 jum o apuca foamea, si sa nu pofteasca fata la ce aveti voi (mananca orice

esti totala simino !
Le si vad pe fete cu papa din aia bio im recipiente de bambus, de te uiti si tu si fie-ta la ele ca la felu paipspe . sau mai rau, ele doau toate tzitzi la copii, numa sa nu i se dedea la fie-ta la haleala lor.

Chiar asa bre, cine imi zice si mie de unde ati luat quinoa si cat costa, ca pe aici ma tot duc cu hartiuta scrisa dupa mine si le arat la plafare si alea stramba din nas? Parca as incerca si eu...

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput