Prietene la bine si la greu - 50

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Monis, daca ai branula montata... imediat... altfel... nu ma pricep
Mniata. Montez eu direct in cap, ce bine ar fi! Hai la cafele de italica fetele, AMR 3 zile si-mi vin intariri (frate, nepoata si fosta cumnata). Huh, ma sterg pe frunte. Tare ma bucur sa o vad pe Ramo cu noi , de Diana nu mai zic .Sunt rupta de spate, "rupta" in adevaratul sens al cuvantului, Chiara a uitat total de stat in fundic, stat culcat, no way, doar in picioare, catarata pe toate obiectele din casa precum sertare, aragaz, masina de spalat vase, ne termina. Am lasat-o pret de o tigara legata in carucior langa masina de spalat vase, am gasit-o in picioare, cu un picior in carut, altul pe masina, pfoai ca am facut cu inima. Daca ar putea ar dormi in picioare. Asa, si refuza laptele. Nu e chip sa-i mai bag un biberon pe gura, nu mai stiu ce sa fac. Mananca cu drag orice, doar sa nu fie lapte si biberon, sa fie farfurie si lingurita. Astia din casa spun ca trece la mancare de oameni mari, asta e, eu inca ma lupt, dar si daca ii pregatesc mancarea cu lapte o scuipa, daca e cu supa sau apa o baga. No.Va pup, duminica frumoasa Monis Buni pleaca la Cluj cu noi in octombrie, apoi in Ungaria, apoi in Germania si apoi era indecisa sa se intoarca sau nu, dar sor-sa i-a cumparat bilet de intoarcere ca cica nu se cade sa petreaca prima zi de nastere a Chiarei fara ea. So ... voi avea o luna jumate fara ajutoare, apoi o vreme buni fericita, apoi crize si plecaturi acasa ... Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

daca e pe branula, merge in una de aia de la cap ca sa ajunga repede

EDIT: gand la gand cu ANdre

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Andre cred ca ai facut tu ceva de te toata lumea la cap. Pai la mine surorile mamei nici sa deschida dulapul sa-si ia o cana de cafea nu indraznesc, nu mai zic de ce povestesti tu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

daca e pe branula, merge in una de aia de la cap ca sa ajunga repede

EDIT: gand la gand cu ANdre

vreau si eu unaaa
alex nu doarme de 2 nopti. se trezeste la fiecare ora, zici ca-i ceas cu cuc, suge vreo 15 minute, defapt sunt mai mult pe post de suzeta azi-dimi la 5 jumate era fericit cu ta'su in mijlocul sufrageriei, se jucau cu mingiutele

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pupaturi apasate,

Sa ne traititi fulgusori serbatie ieri si azi

Bag si eu o cafea, desi bubu a fost cuminte azi noapte, cred ca stia ca masa e la ovulatie

Andre te pup cu mare drag

fetele nu am fost pe faza la retetele de papanasi, am gasit una pe net in care se pune zahar brun as vrea sa indulcesc cu ceva altceva dar cu ce, oare ar merge neste banana? multumesc anticipat

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Poppy - cum stai cu bagajele ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

pupaturi apasate,

Sa ne traititi fulgusori serbatie ieri si azi

Bag si eu o cafea, desi bubu a fost cuminte azi noapte, cred ca stia ca masa e la ovulatie

Andre te pup cu mare drag

fetele nu am fost pe faza la retetele de papanasi, am gasit una pe net in care se pune zahar brun as vrea sa indulcesc cu ceva altceva dar cu ce, oare ar merge neste banana? multumesc anticipat

banana, magiun de prune fara zahar, pudra de carob, stafide macinate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
Andre cred ca ai facut tu ceva de te toata lumea la cap. Pai la mine surorile mamei nici sa deschida dulapul sa-si ia o cana de cafea nu indraznesc, nu mai zic de ce povestesti tu acolo
Tocmai a aruncat chilotii lui tati Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

ia sa vedem cine lipseste, sa vina imediat cu scutire, ca altfel dam absenta cu rosu la catalog

Lidia cum merge treaba? hai da-ne un semn despre tine. Sper ca ti-a trecut gatul

Miany sper sa apari curand, sa ne povestesti cum se pregateste Davidelul de prima lui aniversare

Cory de ce nu ai mai intrat? gata, a plecat Andrei pe piciorusele lui si s-a terminat cu timpul liber?

Ramo ma bucur ca v-ati plimbat si ca tati a ajuns cu bine si mai ales ca nu ai fost mare si tare sa te desparti de el. Depsre Zymafluor nu stiu ce sa zic....

bancul cu porcul si cu garsoniera: unu' statea intr-o garsoniera si se plangea ca e f mica si atunci un prieten l-a invatat sa ia in casa toate animalele pe care le are... porcul, cainele, pisica, vaca etc. Si dupa o saptamana sa dea afara cate una, iar cand va fi scapat de toate, va vedea ca are o saca f spatioasa .

Lavinia alte vesti bune?

Dymomo poze cu Iulian mai vechi si mai noi

Many vii saptamana viitoare in H? ce face Vladut, te-ai descurcat singura cu el?

Dana.n ce faceti voi? ai disparut....

Laurairina cum merge cu masa musculara? se face? Cat mai aveti pana la mare mutare?

Ali ma bucur ca Mihai a recuperat ce avea el de recuperat . Sa ne mai povestesti de voi

Ancutza ce face Sabina, ati scapat de boala? Sunteti in mutari sau ati terminat sa bem si noi ceva?

Flavours veniti si voi in parc, acum cat mai e vremea frumoasa? ca indata vine iarna... Ne mai povestesti de meniurile lui Tudor, ca pt mine sunt o sursa de inspiratie?

Tinonino ai aparut si puf! ai disparut! Totul bine la voi?

Krelia nici nu stiu ce sa te intreb... scurt: unde esti mami???????

Ariadna am vazut poze cu gemenii, ce faini sunt si mari

Lili ultimul raport de la lanul de porumb? ce face Lila mergareata?

Mitzi ce face familia de pisici?

Alinus nici nu mai stiu de cand nu ai mai scris... totul ok la Oradea?

Raluci multumim de info legat de indemnizatii ... (eu m-am cam consolat )

Diana poate odata cu toamna si gradinita, revii si tu mai in forta. Eu te astept cu mare nerabdare.
Chiar, cand ai tu chef, ne scrii daca stii cumva, care e varsta maxima la care s-ar putea incepe administrarea de zymafluor? si ce se intampla daca incepi mai tarziu? sau daca opresti tratamentul? etc... Merci

ok, mai am de strigat, dar ma doare gura momentan, mai strig mai tarziu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:

Tocmai a aruncat chilotii lui tati

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

ca ce?????

Mergi la inceput