Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***247***
Raspunsuri - Pagina 11
uali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Chiar!!! Tu esti insarcinata??? Dar... Care TU??? Eu pe Alina o intreb... Si inca ceva... MONNAVAS a avut ieri onomastica??? Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
Gia, insarcinata e Georgiyully (nu stiu daca am spelling-uit corect) in 13 saptamani parca...
...si neatza tuturor, alaturi de cafeaua claudelei va ofer niste nectarine..nu prea merg dar eu am bagat deja vreo doua..asa ca purgativ...
cativ13 spune:
Buna dimineata!am doua intrebari:1. cat tineau reactiile alea urate date de impreunarea vaccinului de un an si a ROR-ului? am o prietena cu o fetita... face febra de ieri, deja 38,4.2. ce ma fac cu fi-mea care nu pune gura pe lapte?nici de vaca, nici de zuzu, nici de praf...analizele au iesit bine, nu are lipsa de Ca, nici de Fe.Va pupFiica Ploii
uali spune:
Aris e motivata, are multe treburi de rezolvat in perioada asta cu biznisul si cu o problemuta de sanatate a tatalui...ne-a promis ca intra ea mai incolo si ne va povesti...dar la momentul oportun.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 buna dimineata claudela, multam de cafea (remarc faptul ca ai revenit la datorie) novusica - ce ti-ar dori inimioara la cafea? (eu una rontai dintr-un toblerone dar stiu ca asta nu te tenteaza ) mare veselie trebuie sa fie la voi in casa acum |
Ciocolata Geanina ?? bleaxxx fac ca si Alexandr ala micul dejun cand a vazut ouale fierte, are un stil de a-si face scarba daca nu ii place forma sau culoarea mancarii bine, cred ca stiu pe cine seamana, eu cam miros orice mancare
Alexandra (03.03.09)
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui cativ13 2. ce ma fac cu fi-mea care nu pune gura pe lapte?nici de vaca, nici de zuzu, nici de praf...analizele au iesit bine, nu are lipsa de Ca, nici de Fe. |
`neata.
inlocuiesti cu branza, iaurt, produse lactate daca vrea.
dragastoasa de Dragos
http://family.webshots.com/album/578487042vddfgT
uali spune:
cativ:
1. a mea a facut putina febra, pana in 38, doar o zi.
2. probabil e o faza...daca nu are carente n-ar trebui sa-ti faci probleme...eu oricum am rezerve in ceea ce priveste laptele in general si in special ce de vaca...
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui cativ13 ce ma fac cu fi-mea care nu pune gura pe lapte?nici de vaca, nici de zuzu, nici de praf...analizele au iesit bine, nu are lipsa de Ca, nici de Fe. |
o lasi in pace, sa nu o fortezi cu nimic ca poate isi revine singura
poate e doar o etapa
noi nu mai mancam lapte deloc de la 6 luni iar banza de la 1 an doar ceva iaurtel cand si cand iar analizele sunt ok
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Olga, Anaan, cred ca am rezolvat misterul nesomnului. Citeam ca la varsta asta un copil doarme cam 12h pe zi. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Poate pe noapte!!! La varsta asta, un copil trebuie sa doarma minim 10 ore pe noapte si orice abatere de la culcatul cu cel putin 3 ore inainte de miezul noptii, trebuie controlata!
cativ13 spune:
nu e o faza...de cand am intarcat-o e asa. manca branza si iaurt pana azi cand mi le-a scuipat-la propriu-pe mine. micul ei dejun a constat in 3 biscuiti, o banana si un mar.ea ar manca fructe toata ziua...ca B.Fiica Ploii
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata! am doua intrebari: 2. ce ma fac cu fi-mea care nu pune gura pe lapte?nici de vaca, nici de zuzu, nici de praf...analizele au iesit bine, nu are lipsa de Ca, nici de Fe. |
Lasi fata in pace! Nu vrea, nu-i da! Da-i ceai, apa, suc, etc.. Cand va vrea, va cere.
Zic si io...