Propunere pentru forum

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui marius
Rasisimul este bine definit juridic, bine incadrabil, international acceptat si standardizat asa incat nu este comparabil. Dar personal nu as dori sa tin teorii despre rasism. Nu este atributul meu nu sunt de specialitate.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Si violenta asupra copiilor nu este la fel de bine definita si interzisa prin lege pe plan national si international?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Sincer nu este - sunt linii directoare si cam atat. Fiecare stat in parte si-a dezvoltat juridic discutand acest aspect mai mult sau mai putin insa discutam de viata reala nu de mediul virtual. Aici este un mediu virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Kariguld draga, un user oarecare (iti dau numele pe PM daca vrei) a rugat-o candva pe Denizel cea ironica si intepatoare si enervant de inteligenta, un real element destabilizator pe forum sa continue o dezbatere despre educatie(inflamata de altfel), marturisind ca in urma celor scrise de Denizel si-a schimbat complet conceptiile referitor la cresterea copilului.

Citat:
timp ce eu scriu aici cuvinte marete si ma erijez in mesia copiilor,(citat din Marius) in viata reala multi copilasi indura abuzuri sub diferite forme. pentru ei trebuie sa fac ceva! daca imi pasa cu adevarat

Pentru ca ma simt direct vizata iti mai spun ca in spatele fiecarui nick se afla o persoana reala, cu o viata reala si cu un copil real.

Ei bine, copilul ala real poate fi ajutat daca Sabina, Denizel, Inaioana, Rrox, Buli, Ladyj samd prin inteligenta si renumele pe care si l-au castigat aici, reusesc sa-i atinga mamei o coarda sensibila, suficient cat din acel moment sa inceapa sa vibreze la nevoile copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pai daca aici este un mediu virtual, pot sa zic "urasc tiganii, ma duc sa ii impusc in cap si sa ii inchid in lagar", ca e virtual, nu ai de unde sa stii ca eu ca persoana reala fac/gandesc asa cum zic in mediul asta virtual sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

totusi:P

Marius, tu in sufletul tau, te doare mai mult cand cineva e rasist sau cand cineva isi bate copilul? sau nu te doare deloc sau te doare la fel?

As aprecia un raspuns de tata , nu de Marius :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ma doare in mod sigur, dar nu asta conteaza aici ce ma doare pe mine sau nu. Ci sa respect dreptul la opinie al fiecarui utilizator dreptul la demnitate al fiecarui utilizator in acest mediu. FIECARE dintre noi are dreptul LA PROPRIA OPINIE. Faptul ca nu concorda cu opinia altcuiva este o constatare.

Mergi la inceput

Citat:

Pai daca aici este un mediu virtual, pot sa zic "urasc tiganii, ma duc sa ii impusc in cap si sa ii inchid in lagar", ca e virtual, nu ai de unde sa stii ca eu ca persoana reala fac/gandesc asa cum zic in mediul asta virtual sau nu.

Nu - diferenta este certa - exista legislatie care incrimineaza rasismul, este bine definit si universal acceptat. Exemplul nu este valid.

Mergi la inceput

Pai asta cu 'fiecare are dreptul la opinie' nu intra in contradictie cu sanctionarea mesajelor rasiste sau a afirmatiilor de genul "bai x, opinia mea liber exprimata este ca esti un prost" (e opinia mea, de ce sa fiu sanctionat pt ca o exprim liber?) ?

Mergi la inceput

Exista legislatie care interzice violenta ... de ce nu e la fel de valida ca legislatia care interzice rasismul?

Mergi la inceput

Eroare "esti un prost" este deja o adresabilitate directa o catalogare directa sanctionata de Regulament.

Mergi la inceput

Citat:

Exista legislatie care interzice violenta ... de ce nu e la fel de valida ca legislatia care interzice rasismul?

Trebuie demonstrata cu probe.

Mergi la inceput