Propunere pentru forum
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
acuma, eu nu vreau sa ma refer acuma la avertismente sau ceva de genu, dar macar un disclaimer in care sa se sp[ecifica ca DC nu aproba mesajele in care violenta asupra copiiilor e propovaduita, ceva de genu asta, care eventual sa apara vizibil cand deschizi forumul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Laura25 spune:
Eu cred ca Sabina are dreptate. Adica e acelasi lucru cu a sanctiona mesajele rasiste. Nu te bagi in viata userului cu nimic daca ii interzici sa spuna pe forum de ex. "Tziganii ar trebui inchisi in lagar". E acelasi lucru cu a zice "copilul trebuie batut bine, sa stie de frica parintelui, nu sa faca ce il taie capul". Ambele mesaje sunt sanctionabile din punctul meu de vedere.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Si cu ce se intervine in viata privata a utilizatorilor daca se interzic mesajele care propovaduiesc bataia ca nu pricep Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Opiniile sunt impartite, perceptia este imaprtita, experientele sunt diferite, cazuisitca este diferita, suntem un mediu virtual deci chiar si legal nu este nimic admis ca fiind veridic, insa viata privata a unei familii este reala si chiar juridic discutand nimeni nu are dreptul sa intervina asa cum am mai precizat. Dar repet nu acesta este sensul unui forum si implicit nici al acestui forum reciteste te rog care sunt obiectivele www.desprecopii.com si care este rolul Regulamentului de utilizare
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
kariguld spune:
citat din mesajul lui Sabina Kari,avem sansa e a schimba mentatlitati. daca o mamica are prejudecati de genu, nu e cuminte , ii au una si rezolv, daca vede ca metoda asta nu e agreeata poate isi pune intrebari si nu mai face asa. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
eu am inteles foarte bine ce ai spus si sunt de acord. insa, ce garantii am ca cea din spatele nikului va avea mustrari de constiinta sau isi va pune intrebari? absolut nici una. din pacate. de aceea ma focusez pe viata reala, ca pot privii persoana in ochi.
PS, sanatate multa!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
Sabina spune:
si despre tigani opiniile sunt impartite marius, hai nu te fa ca nu pricepi.
Cum mi-am alaptat copiii
Laura25 spune:
Marius, acum nu inteleg eu de ce tot insisti pe viata reala si privata a userilor. Nu era vorba sa sunam la politie sa se duca la 'xyz' acasa sa ii ia copilul pt ca e batut, ci de a sanctiona mesaje care recomanda/incurajeaza/ declara bataia copiilor ca fiind ceva bun si util.
marius spune:
Personal nu cred ca scrie nicaieri "copilul trebuie batut bine" sa nu escaladam discutia doar de dragul unei idei.
In mod cert nimeni pe aici (cel putin teoretic pentru ca practic nu avem de unde sa stim si nici nu putem sa facem nimic) nu s-a exprimat de genul copilul trebuie batut (bine sau nu). Cred ca se exagereaza. Insa nu are repet nimic in comun cu Regulamentul de utilizare.
Cat despre rasism situatia este cert diferita. Rasisimul este bine definit juridic, bine incadrabil, international acceptat si standardizat asa incat nu este comparabil. Dar personal nu as dori sa tin teorii despre rasism. Nu este atributul meu nu sunt de specialitate.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui marius Rasisimul este bine definit juridic, bine incadrabil, international acceptat si standardizat asa incat nu este comparabil. Dar personal nu as dori sa tin teorii despre rasism. Nu este atributul meu nu sunt de specialitate. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Si violenta asupra copiilor nu este la fel de bine definita si interzisa prin lege pe plan national si international?
marius spune:
citat din mesajul lui Laura25 Marius, acum nu inteleg eu de ce tot insisti pe viata reala si privata a userilor. Nu era vorba sa sunam la politie sa se duca la 'xyz' acasa sa ii ia copilul pt ca e batut, ci de a sanctiona mesaje care recomanda/incurajeaza/ declara bataia copiilor ca fiind ceva bun si util. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Ideea este mai simpla. Nu ai nici un criteriu obiectiv pentru a cataloga o actiune si pentru a stabili o sanctiune. Adica ceea ce crezi tu nu inseamna ca vor crede si altii, ceea ce crezi tu nu inseamna ca se intampla, ceea ce crezi tu poate fi lovit de nulitate fiind o interpretare personala, subiectiva, emotionala deci nu poate fi cadrat si sanctionat. POTI insa din punct de vedere individual sa-ti manifesti dezaprobul exact cum in egala masura POTI din punct de vedere personal sa fii de acord. Ambele variante reprezinta STRICT opinia ta, conceptul tau, liberul arbitru daca vrei si dreptul unilateral LEGAL prin care TU iti manfesti autoritatea parinteasca in raport cu copilul si pentru care TU raspunzi LEGAL in fata AUTORITATILOR. E complicat? Dar repet nu are nimci in comun cu REGULAMENTUL DE UTILIZARE a unui forum a oricarui forum al oricarui mediu virtual daca vreti.
Sabina spune:
marius, I'm done with you:P, oricum, nu esti proprietarul sitului, nu cu tine vreau sa vorbesc.
Mirelaaaa, Floriiiiiin.
Putem sa facem un Discaimer in care sa se zica ca DC nu aproba mesajele in care bataia este data drept exemplu de METODA e educatie si ca DC e impotriva abuzului copiilor?
Cum mi-am alaptat copiii