Nou stil de viata (303)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

dau eu cafeaua si micul dejun astazi.

Delia, sa stii ca fix aseara am cumparat biletele de avion, intre 10-14 februarie sunt in Bangkok, intre 14-19 in Phuket . De-abia astept!
Felicitari pentru cele 65kg, e mare lucru!

Carmen, da, am reusit sa ajung la sala . Mi-am luat un abonament cu 7 sedinte deocamdata, ca sa pot merge la antrenamente cu greutati. Cardio voi face acasa, de 2-3 ori pe saptamana.
Cu dulciurile nu mai zis nimic, esti majora, stii tu ce-ti trebuie si cum

Daniela, ai dreptate cu raportul, uitasem. Tu ai grija ca muncesti prea mult, mai odihneste-te.

Zuzi, unde esti?

Ma pregatesc sa merg la un botez azi, ieri am luat costumas de iarna pentru bebel .

Weekend fain dragelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bonjour, doamnelor, va servesc cafea si ceai.
Si-un mic dejun: iaurt cu fulgi de ovaz + secara; suc de portocale si banane ori paine integrala cu unt si miere.

la Iasi ploua si e intunecat.
Sa aveti o duminica placuta alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Carmen, multumim pentru micul dejun. Eu am servit ananas si cereale (ovaz) cu iaurt. E o adevarata aventura sa gasesti iaurt "normal" aici, majoritatea sint cu fructe, miere si alte adaosuri.

Sper sa nu ploua azi sa ies si eu in oras.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Chiar asa Deli, mama ar avea nevoie de ceva indrumari in a gasi un iaurt, o brinza proaspata mai slabute dar si bune.Adica fara tot felul de prostii bagate insa nu de la tarani, ca ai mei au o virsta si nu stau bine cu colesterolul.mama a tinut si ea dieta mea si a slabit 3 kg, eu 5,. asta in vreo 3 sapt si jumate. Si vrea sa tina si acasa ceva de gen.ea cumpara de la magazine naturiste cereale si ce-i mai trebuie, de carne zicea ca e inca rusinos sa ceri numa 200gr pt o mincare, ca sa cumpere si sa gateasca ceva proaspat dar in fine, vede ea. Insa la iaurturi si brinzeturi chiar e in ceata.de ex urda, ricotta de aici o gasesc pe la 17%grasime, ar merge si e si buna, are mai mult zer in comparatie cu cea din ro de la tarani care merge taiata cu cutitu.pe urma brinza proaspata slaba zice ca aia de la magazin e tare acra, iaurturile slabe la fel, aici am o groaza de sortimente pina in 1%grasime si am gasit pe gustul nostru.ce firme sa incerce in ro? ce-i place mult aici e körnniger frischkäase, care e pina la maxim 4,2% grasime, e asemanatoare cu cottage cheese la englezi. si eu maninc din aia des si copiii la fel.smintina acra, fermentata, cum e de ex saure sahne, are 10% si stiu ca e de gasit peste tot in europa.daca aveti ceva ponturi pentru o doamna care vrea sa se tina bine, sanatoasa si zvelta chiar si in apropiere de 60 de ani, ajutati bitte.ieri am dat din graba niste pantaloni jos de pe mine fara sa deschid fermoarul, vai ce misto e senzatia, cred ca o stiti cele care ati slabit! si am imbracat o rochie neagra ieri seara ca am fost cu sotul undeva, ei bine, altfel s-a asezat pe mine! ah ce bine e sa slabesti!Sabina sanatate multa!Deli, bravo pt yoga! Asta e singura chestie pe care nu am incercat-o pina acum, insao am pe lista!Puskin cu cine mergi in contzediu? zi la baba curioasa;) pai la corpul tau tras printr-un inel, imi si imaginez un costum de baie sexos si aratos si nu se poate sub nicio forma sa nu fie un amorezat cu nasul in pletele tale cu un coktail pt sirena ori un masaj ceva pe acolo:).

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!

Va poftesc la o sau un ceai, ca s-a cam racorit.....

La Multi Ani, Daniela! Sanatate, noroc si fericire!

Gusta cum sunt parintii tai? Sanatate multa le doresc si tie putere sa treci peste toate!

O saptamana frumoasa!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! M-am intors acum cateva zile din concediu...a fost f.frumos,odihnitor si am prins o vreme superba. Am inceput si serviciul si zici ca am lipsit 5 luni...am f.mult de lucru,mult de recuperat. Nu am indraznit sa ma cantaresc...dar cred ca m-am ingrasat ceva Am fost la nutritionist si am regim personalizat...promit ca de maine sa scriu zilnic. Fac si gimnastica medicala pentru spate, asa ca sper sa scap incet,incet de kg.care ma mai supara. In rest...Dany a inceput pregatitoarea, deja am cumparat rechizite ca pentru scoala si m-au luat emotiile O sa intru de maine zilnic, azi am o groaza de alergat.

Va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Daniela,la multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

La multi ani Daniela! Iti doresc mai multa odihna si timp pentru tine .

La Sibiu a plouat aseara dar macar in timpul zilei a fost frumos.

Carmen, ce ati facut in weekend?

Delia, nu ma speria cu mancarea ca nu stiu cum ma descurc 2 saptamani in Asia.Au si mancaruri fara orez?

Vik,nu esti la curent cu news-urile cred. Cu iubitul meu merg, adica cu el http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2010#5500721832368948626.
Mama ta poate manca perle de branza de exemplu,astea nu au multa grasime.

Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor!

Multumesc mult pentru urari ! Va invit la tort si prajiturele si o cafea / un suc / o apa.

Vik, mama ta poate incerca www.tramar.gobo.ro/v2/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=41&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=64" target="_blank">branza de vaci dietetica de la Lacteea, e produsa in Germania, zice pe ea ca are 0.2% grasime (daca te uiti la ingrediente iese 2%, probabil e o eroare de tipar). Nu e acra deloc, e tare bunuta la gust. Si mai gasesti in magazine si www.randler.ro/detaliu.php?pid=670" target="_blank">EHRMANN / 250g Speisequark 0.2% branza proaspata, pe asta n-am incercat-o inca, dar presupun ca e cam la fel. Iar cu carnea in gramaje mici - pentru o mancare - o incurajez sa ceara cat are nevoie, daca se uita cineva mai urat, n-are decat. Felicitari pentru slabit, si tie, si mamei tale!

Ruxi, sunt perioade mai aglomerate si perioade mai relaxate la birou. Dar cum firma e si a mea (am o parte din ea), nu consider ca muncesc prea mult. Hehe, in tineretile mele aveam perioade lungi cand munceam constant de dimineata pana seara la 10, ajungeam la 11 acasa si a doua zi o luam de la capat . Dar pe vremea aia munceam la alta firma. Multumesc insa pentru grija si atentionare .

Delia, felicitari pentru cele 65 de kg! Te trec la mentinere maine, daca zici ca nu mai vrei in listuta.

Cris, sa va fie de bine concediul! Pe unde ati fost? Ati ajuns la Sarmizegetusa?

Vio, multumesc pentru urari! Nu ne mai spui nimic de tine?

Lou, si-a revenit bebelina ta cu papa?

Ma duc la munci, va pup pe toate!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut, doamnelor.

La multi ani, Daniela! Sanatate si multe bucurii!

Vio, multumim de cafea si o zi usoara.

Cris, bine-ai revenit din concediu. Iustin a inceput, ca si Dani, grupa pregatitoare. In weekend i-am pregatit "bagajul" pentru gradinita, pana acum ne-a costat doar 250 ron, . Si urmeaza lista lui Teo...

Ruxi, cum spuneam, am colindat magazinele si am cumparat rechizitele pentru Iustin. O adevarata alergatura.
Am vazut o www.imdb.com/title/tt1013743/" target="_blank">comedie slabuta cu Tom Cruise si Cameron Diaz, mi-am facut planificarile pentru scoala si deja e luni, .
Te mai doare genunchiul? Cum a fost la sala?

va pup pe toate, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput