Nou stil de viata (303)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Azi am mancat iaurt. Iaurtul de dimineata a fost simplu si l-am mancat cu un mic cornulet. Cel de la pranz era cu fructe si l-am mancat cu musli cu fructe uscate.
Si am baut apa sa-mi treaca foamea.
Dar beau apa si imi ramane in corp. Cum scap de retentia de apa? Stie cineva vreo reteta minune?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Emilia, eu te-am mai intrebat o data de ce mananci asa putin. Infometarea nu e deloc buna...
Retentia de apa e posibil sa fie de la excesul de carbohidrati ( corn, musli, iaurt cu zahar...). Mie nu mi se pare un meniu sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Ce faceti dragelor? Vad ca a revenit Vik pe baricade, poate ne mai trage ea de mineca.
Am uitat cind era ziua de raport, cumva marti acum? Poate ar trebui sa se puna data urmatorului raport pe prima pagina, ca sa vada si astia mai grabiti asa ca mine.

Azi am fost la yoga, m-am simtit excelent dar mi-a placut de antrenoare care mi-a zis la un moment dat "zimbeste Delia, stiu ca te doare" in timp ce imi corecta postura. Tipa are in jur de 40 ani, 3 copii si arata bine, cu forme. Nu mai spun cum se indoaie.

Zuzi, esti bine? Nu te-am mai vazut prin zona.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am ajuns acasa, copiii super fericiti, eu incep cautaruile pentru gasirea celei mai ieftine solkutii de tratament (se intrevad ceva sperante)

Ma simt destul de bine, doar ca sunt grasaaa, pe bune, nu va spun greutatea ca npare sens, partea buna e ca medicul vienez e de acord cu grau si orez cata vreme nu se depasesc 2 saptamani ,asa ca de maine 10 zile dezintoxicare:)

(am nivelul de fier in organism f f bun. Nu am destule globule sa-l transporte insa....)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Va multumesc mult pentru urari! Scolarita mea e deja in clasa a doua...dar Gabi, Vik, imi amintesc perfect ce simteam anul trecut:)
Curaj mamicilor!

La multi ani in toata inima pentru Marc, Ruby, Roxana.

Vik, esti ama bine, nu te mai fanosi, ai sa vezi , pana la ziua ta poate n-o sa fie totul dat jos, dar tot vei fi o iva;)

Copiii sunt fenomenali si seamana teribil intre ei!

Nu stie nimeni nimic de Gusta?

haha, Delia, f tare antrenoarea umitale:P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am intrat numai sa va salut. N-am apucat sa citesc din urma sorryy

Botezul a fost frumos si intim..

Nu mai stau ca sunt suparata :(( Melina refuza sa pape san.. Am scris mai multe la forumul de Alaptare. Am sa mai trec pe aici cand lucrurile revin la normal

Va pup pe toate

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Dau cafeaua si micul dejun ( eu mar, 2 prune, iaurt, seminte de in).

Delia, raportul ramasese o data pe luna. Simpatica profa ta de yoga .

Sabina, mai treci sa ne spui cum esti, da?

Lou, ai rezolvat problemuta? Papa bebelina la san?

Carmen tu ai inceput scoala, o sa treci din ce in ce mai rar pe aici

Gusta, zi-ne ceva .

Ieri am mancat asa:
M1: 1 mar,iaurt, seminte de in, migdale si caju
M2: pulpa de curcan la cuptor, dovlecei scazuti, un pic de smantana
M3: 1 ou fiert,telemea de oaie, 2 felii finn crisp, rosie
M4: 1 macrou la cuptor, piure de conopida

Am fost si la sala si am lucrat cu greutati cam 50 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua si de la mine, sper sa reusesc sa scriu si eu 3 cuvinte azi.

Delia si Ruxi, eu am inteles ca raportul se da la doua saptamani (asa era scris si pe prima pagina). Urmatorul raport e pe 21 sept.

Sabina, ma bucur ca te simti mai bine, si nu mai spune ca esti grasa. E retentie de apa de la cortizon.

Lou, sper sa se rezolve repede problema cu Melina. Poate ii ies dintisorii...

Vik, te-am admirat pe tine si ti-am admirat si copiii . Aldo are o privire de Andy Garcia in devenire, cred ca o sa fie coada de fete la poarta ta cand creste . De printese nu mai zic nimic, sunt frumoase amandoua!

Zuzi, pe unde esti? Hai intra si zi-ne ca esti bine.

Gabi, multe succese scolaritei .

Eu azi am mancat doar doua felii de paine prajita + branza nesarata + cafeaua de dimineata, am avut o gustare de iaurt + migdale + seminte de in si adineauri un mar. N-am avut timp sa mananc, si mi-e o foameeee...

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

La noi e o vreme nasoala, sintem in plin sezon ploios si mi-ar trebui o barca sa ies din casa. Abia astept sfirsitul lunii octombrie cind am si eu o vacanta si se mai termina cu ploile astea.

Daniela, mersi pentru lamurire. Si eu intelesesem ca raportul e o data la 2 saptamini dar nu mai stiam data.

Ruxi, ne vedem in februarie, sigur.

Azi dimineata am avut pofta de piine cu unt si cu miere, linga o cana de lapte de soia. Nu foarte "sanatos" insa din cind in cind mai iau o pauza de la cereale.
Ma gindesc sa trec la mentinere. Am 65 kg, nu cred ca vreau sa mai slabesc, doar sa mai tonifiez muschii.
Culmea, in ultimele saptamini am mincat cam de toate, si dulciuri si fructe si mincare thai (ceea ce include orez de 4-5 ori/saptamina la prinz), insa am fost si foarte stresata si agitata cu munca si cred ca si asta si-a spus cuvintul pentru ca de altfel eu slabesc extrem de greu daca nu fac sport sustinut. E foarte adevarat ca n-am mai pus gura pe cartofi de mult, iar piine nu zilnic.

Sper sa aveti un weekend frumos si fara ploi ca al meu.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata,
repejor scriu mesajul si ma pregatesc de sala, ieri n-am reusit sa ajung si musai sa-mi fac "portia" de 5 ori/saptamana.

Urez cu ceva intarziere, dar din toata inima, La multi ani cu sanatate lui Ruby Elena si Roxanei!
Boxa, poate mai dai pe la noi.

Delia, te felicit pentru 65 de kg si-ti doresc sa te mentii cat mai mult. Spor cu scoala si un weekend relaxant.

Vik, cum evoluezi? Astept sa te vad in pozele de dupa. Am uitat sa-ti spun c-am facut dovleceii umpluti zilele trecute, o bunatate au iesit.
A, mi-ati placut in poze, sunteti frumosi cu totii. Tu arati mai bine ca oricand, implinita si fericita alaturi de copilasi.

Gusta, ma gandesc la tine si sper sa gasesti puterea de a trece cu bine peste toate.

Ruxi,bravo, ai reinceput sala! Ce abonament ti-ai facut?
Imi pare rau ca nu-ti pot intoarce bucuria, si sa-ti spun c-am renuntat la dulciuri...in fine, am atatea pe cap ca nici constiinta nu ma mustra, :).
Te pup

Lou, iti inteleg supararea/frustrarea. Poate e doar o etapa pe care o veti depasi cu bine, . Pupici frumoasei mici.

Zuzi, de multisor nu te-am citit, esti ocupata cu munca?
Trimit acum pm, .

Daniela, multumim pentru preluarea stafetei.

Va pup pe toate si va doresc un weekend frumos.

Mergi la inceput