Nou stil de viata (303)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Daniela, sa ti se implineasca toate dorintele!
Poti sa ma treci la mentinere, multumesc.

Ruxi, au taietei in loc de orez. Stai linistita, gasesti tot felul de restaurante pe aici.

Vik, nu stiu catre ce sa te indrum, ca eu aici nu gasesc decit brinza gen cascaval si Philadelphia (crema de intins pe piine). In tara imi placeau tare mult brinza de capra si cea de bivolita, chiar daca aceasta din urma e destul de grasa. Prefer sa maninc ceva mai natural, chiar daca e mai gras, dar in cantitati mai mici, decit variante "light".

Crys, bine ai revenit.

Carmen, am vazut si eu filmul in weekendul asta, mi s-a parut bun. Ma mir cum l-au facut pe Tom Cruise asa de inalt.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Daniela! sa fii sanatoasa, fericita si sa ramai frumoasa si tanara ca acuma!

Vik, Lacteea cu 0.2 e f buna, e cremoasa.
Ailalta are un gust groaznic, pe incercatelea...:)

eu am incredere in iaurturile napolact, nu vad nenorocirea sa fie iaurtul natural, am eu ceva contra celor degresate....poate laptele batut sa fie mai light, nu stiu exact.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Multumesc mult de urari si de aprecieri, doamnelor ! Sunt inca la birou, am primit o begonie rosu intens si cum o floricica s-a rupt, mi-am pus-o in par. Ca fundal sonor avem Concierto de Aranjuez. Imi mai lipseste o rochie de flamenco .

In weekend n-am putut sa intru ca a trebuit sa reinstalez laptopul de acasa, care a decedat subit, bine ca n-am pierdut nimic, ca erau toate salvate.

Plec imediat catre casa, pentru ca azi avem program cultural-istoric. Suntem invitati la un tur cu ghid al Bucurestiului vechi (programul se cheama www.bucurestiulintrozi.ro/" target="_blank">Bucurestiul intr-o zi).

Ne auzim maine, va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Daniela[pup]!Multumim de ponturi. Mama zice ca nu a maiauzit de perle de brinza, chiar asa scrie pe cutie?De 3 zile ploua aici asa in stil nemtesc, eu-s numai pe drumuri.Chiar asa am vazut azi in Porshe Cayene model nou, sclipitor si frumos vopsit in galben pal si facut Taxi, a inebunit lumea.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Daniela

Vad ca vb de branza & Co.De aceeasi parere sunt si eu, mai bine un lapte/branza gras mai putin/rar decat deva degresat.

Vik, perlele de branza sunt de mult in Ro(Tnuva are de ex),in orice supermarket se gasesc.

La noi a inceput Oktoberfestul, o nebunie totala(si vremea tine cu ei ca avem de vineri incoa soare si temperaturi destul de ok).Sincer eu urasc sarbatoarea asta. Un we mai merge,dar pe o perioada mai lunga nu e bine.Sunt multi care nu isi au limita, beau pana se p..a pe ei sau (si mai rau e cand o fac in mijloacele de transport).

Eu nu prea am timp de nimic,cand apuc merg pe jos sau cu bicicleta,dar in rest sunt intr-un stres continuu.

Marilena, te rog intra sa ne spui cum sunt ai tai.Sper ca totul este ok, pupici si sa sti ca ma gandesc la tine.

Acum ma retrag ca mai am cateva chestii de pus la pc.

O saptamana frumoasava doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Daniela
Sa fi fericita altaturi de toti cei dragi tie si toate visele sa ti se implineasca

Cu kg cred ca stau cam prost, in sensul ca sigur am slabit (nu m-am cantarit dar simt la haine) si nu e tocmai ce vroiam - dimpotriva. Dar oi recupera eu :))

Va pup cu drag pe toate

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lou, sper s atreceti peste perioada asta cit mai rapid. Cu Sabina ai vorbit pe indelete? Ea e experta in tzitzologie, pina si eu am alaptat niste stropi acolo cu ajutorul ei.Fetelor merci de ponturi, ai mei, tata, mama, frate nu ar trebui sa manince brinza deloc, mama e la limita cu colesterolul cu toate ca nu e supraponderala, are totusi niste kg in plus, insa fratele si tatal is peste suta de kg si analizele le tin la secret, cel putin fata de mine ca ma iau de ei rau de tot cind ii aud!Si macar mama, usor usor sa renunte la grasimile animale, maninca ea binisor, multe legume, carne f putina si de buna calitate, insa e topita dupa lactate si aici la mine le gaseste a fi bune si pe astea mai slabe.Ruxi, sa nu uit! Chiar ca-s in urma! Vai felicitari! Va sta tare tare bine impreuna! Eu citisem cite ceva dar am zis ca e vorba de ex cumva, nu eram sigura si-mi era jena sa intreb. Si inca-s curioasa sa stiu eu mai multe dar tre sa ma tin lady simtita si discreta haha ca ma fac de ris:) Pup.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Daniela, la multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Gabi, Miha, Sabinelu
lou sa-ti traiasca micutza proaspat botezata!

pt raport:73.6!

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

daniela la multi ani!!!

pot sa mai dau si eu raportul??? 59,5 kg....si de vineri intru in luna a5-a.

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Las facute cafele, ceaiul si micul dejun.

Carmen, nu am vazut filmul dar daca zici ca e slabut nici n-am de gand prea curand. Genunchiul mai doare in functie de cat de mult il stresez cu sport, stat in picioare, mers pe jos. Si va durea toata viata.

Daniela, am inteles . Atunci se explica, eu as face exact lafel.
Cum a fost programul cultural? Ce frumos ca ai primit o begonie, mie imi plac de mor.

Delia, e bine daca au taietei, ii prefer orezului. Cum mai e cu viza de Thai, trebuie sa merg la ambasada?

Vik, pai ce ar mai vrea doamna sa stie?
Legat de colesterol, de obicei este asociat cu consumul ridicat de carbohidrati procesati si nu cu consumul de grasimi saturate. Pun mai jos un link catre un articol foarte interesant, cand ai timp poti sa il citesti.

Tumpi . Nu mi-ai mai scris pe facebook.

Lou, am vazut pozele de la botez . Tu parca infloresti si Melina e din ce in ce mai cute.

Claudia, asa scurt? Nu ne mai spui nimic?

BB yasmi, sarcina usoara in continuare. Cat ai luat pana acum?

Un articol extrem de interesant:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/09/20/the-real-truth-about-the-top-10-health-myths.aspx?aid=CD945

Mergi la inceput